دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ از هم سن و سالام میخوام منو ببینن و عبرت بگیرن که چطور بدون هیچگونه زحمت تونستم سخت ترین درسا با فرمول های طاقت فرسا رو با بهترین نتایج پاس کنم و به مدرک بی ارزش لیسانس دست پیدا کنم :hapydancsmil:واقعا همه جوونا باید از من عبرت بگیرن کنسرو نه, اگه امکانش هست ماالشعیر رو ترجیح میدم ماالشعیر؟:vahidrk: دوغ اگه بخواین میارم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ ماالشعیر؟:vahidrk: دوغ اگه بخواین میارم اگه زحمتی نیست 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ اگه زحمتی نیست دیگه امری نیس؟:167: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ دیگه امری نیس؟:167: شرمنده میکنید.اگه امکانش هست یه پرس بختیاری هم باشه عالی میشه :ws3: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ منم یکی از همینام :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ شرمنده میکنید.اگه امکانش هست یه پرس بختیاری هم باشه عالی میشه :ws3: بله قربان اطاعت میشه 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ منم یکی از همینام :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): نخیر شما اینطوری نیستین شما زبانو دوس دارین ایشالا هر چی زودتر شغل مرتبط با رشتتون رو هم پیدا میکنین:hapydancsmil: تلقین نکنین دیگه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ نخیر شما اینطوری نیستین شما زبانو دوس دارین ایشالا هر چی زودتر شغل مرتبط با رشتتون رو هم پیدا میکنین:hapydancsmil: تلقین نکنین دیگه:vahidrk: مرسی آبجی.ایشالا ... من خودم از اون آدمایی هستم که حالم هرچقدم بد باشه همیشه میگم و میخندم.ولی بعضی وقتا آدم احساساتی میشه و حرف دلشو میگه دیگه .... تلقین بعضی چیزا خوبه.ولی تلقین بعضی چیزای دیگه یعنی: سر خود شیره مالیدن 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی آبجی.ایشالا ... من خودم از اون آدمایی هستم که حالم هرچقدم بد باشه همیشه میگم و میخندم.ولی بعضی وقتا آدم احساساتی میشه و حرف دلشو میگه دیگه .... تلقین بعضی چیزا خوبه.ولی تلقین بعضی چیزای دیگه یعنی: سر خود شیره مالیدن با این جمله آخرتون بدجور موافقم... اتفاقا امروز با مادرم داشتم سر همین موضوع میکردم.. میگف آدم باید امیدوار باشه منم میگفتم آدم واقعیاتو میبینه ...نمیشه که خودمونو گول بزنیم.. ولی شوما تا دو ماه دیگه کار پیدا میکنی این خط اینم نشون 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ خدا از دهنت بشنفه :))) اگه خط و نشونت درست از آب در بیاد یه شیرینی خب پیش من داری آبجی خانوم :))))))))) ببخشید.من با موبایل اومدنی نمیتونم شکلک بزارم و تنها راه ابراز احساساتم همینه : :)) 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ خدا از دهنت بشنفه :))) اگه خط و نشونت درست از آب در بیاد یه شیرینی خب پیش من داری آبجی خانوم :))))))))) ببخشید.من با موبایل اومدنی نمیتونم شکلک بزارم و تنها راه ابراز احساساتم همینه : :)) شیرینیم یه بستنی قیفی باشه! عاشقشم! عیبی نداره خان داداش قبولت دارم اصن منم شکلک نمیزارم تا احساس غریبی بهتون دس نده D: فک کنم شارژتونو تموم کرده باشینهاO_o من الان ایترنت گوشیم قطعه اما تا چن وخ پیش که قطع نبود روزی چن تومن صرف اینترنت موبایلم میکردم بس که تو اینترنت بودم ): 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ قول میدم بستنیه رو بخرم آره خرج اینترنتم زیاد در میاد.آخه خونه ما یازده به بعد کامپیوتر قدغنه ! مجبورم با گوشی بیام :)))) همچین خوانواده منظمی هستیم ما :)))) 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ قول میدم بستنیه رو بخرم آره خرج اینترنتم زیاد در میاد.آخه خونه ما یازده به بعد کامپیوتر قدغنه ! مجبورم با گوشی بیام :)))) همچین خوانواده منظمی هستیم ما :)))) جدی! منم فهمیده بودم که یواشکی اومدی اینترنت رو روشن کردی! یه چیز بگم بین خودمون بمونه الان من به بهانه کشیدن پلانی که فردا باید تحویل بدم نشستم پای اینترنتd: وگرنه الان همه خانواده محترم صدای مبارکشون درمیومد!... مخصوصا این داداشم اینروزا خیلی حساس شده میگه همه وقتتو صرف نواندیشان میکنی! حالا اگه میشستم پای تی وی اینو نمیگفتا! نمیدونم اینترنت چه هیزم تری به خانوادم فروخته که انقد بهش حساس شدن! همچنان برای حس همدردی شکلک نمیزارم d: 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان... در کنار این اسپم بازی کمی هم به بخشهای تخصصی تالار توجه کنید لطفا... هر کس سعی کنه روزی یه چندروزی یکبار هم که شده به بخشهای تخصصی خودش یه سری بزنه و مطلبی آپ کنه کمک بزرگی کرده فقط تو پاتوق مطلب نگذارید 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببینید کی اومده:hapydancsmil: عادل خان:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر دوستان برقی کسی هست در مورد چرخ خیاطی، مدارش، عیب یابی و تعمیر بردش چیزی بدونه؟؟؟ در مورد پدالش و نحوه ی کارش؟؟ یا جایی رو بشناسه که بشه مطلب گیر آورد؟؟؟ بدجور واسه کارآموزیم گیر موندم. خیلی گشتم تو نت جایی نبود... گزارش کار میخواد. شرکت ما هم قراردادش تمومید، از قبل عید نرفتم. چی بنویسم آخه؟؟؟؟:icon_pf (34): دوستان، اگه کسی چیزی یا جایی رو معرفی کنه یا مطلبی بده سپاسگزار میشم. جبران میکنم ایشالا... 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببینید کی اومده:hapydancsmil: عادل خان:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سلاااااااااااااام بر مهناز گل!!!! وااااای بابا ما رو شرمنده کردین من دیگه طاقت ندارم به مولا:w821: واسه مهناز خانوم:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر دوستان برقیکسی هست در مورد چرخ خیاطی، مدارش، عیب یابی و تعمیر بردش چیزی بدونه؟؟؟ در مورد پدالش و نحوه ی کارش؟؟ یا جایی رو بشناسه که بشه مطلب گیر آورد؟؟؟ بدجور واسه کارآموزیم گیر موندم. خیلی گشتم تو نت جایی نبود... گزارش کار میخواد. شرکت ما هم قراردادش تمومید، از قبل عید نرفتم. چی بنویسم آخه؟؟؟؟:icon_pf (34): دوستان، اگه کسی چیزی یا جایی رو معرفی کنه یا مطلبی بده سپاسگزار میشم. جبران میکنم ایشالا... میگردم اگه چیزی پیدا کردم برات میزارم 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااام بر مهناز گل!!!!وااااای بابا ما رو شرمنده کردین من دیگه طاقت ندارم به مولا:w821: واسه مهناز خانوم:flowerysmile: :w139: 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میگردم اگه چیزی پیدا کردم برات میزارم وای مهناز جان، ی کار میکنی برم نیاما!! خیلی بامعرفتی. همین که گفتی خیلی ارزش داشت. مطمئن باش بعد امتحانا جبران میکنم. تو کار ترجمه و چیزای دیگه رو کمکم حساب کن. :w139: ههههههه سبیلشو....خخخخخخخخ مهناز خانوم==>:flowerysmile: :dancegirl2::flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده