Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ وای خدا مردم..... یعنی سطح هوشه منو تو.... من دوستام همه ازونا دارن عییییین سوسولا باهاش ضرب و تقسیم میکنن :hapydancsmil: فک میکردم فقط خودم نابغه ام 3 لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ یکی تو نمیری، دو تا من اصن به تو چه :w13: دوس دارم 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ چیا داری این ترم م امید جان شرمنده، اونروز نتم قطع شد نشد بیام بجوابم. نمیدونم چه دردشه، قطع و وصل میشه. رو خط تلفن اموزشگاه مامانم وصله، مدام زنگ میزنن... هر وقت زنگ میزنن، نت من قطع میشه!!!! طبیعیه یا باید برم پیگیر شم؟؟؟؟ از ی طرفم پارسیانه، ترافیکش بالاست... ایکاش ی چی دیگه میگرفتم اعصاب نذاشته واسم عادل جان این ترم اینا رو داره: الک3 ابزار دقیق بررسی سیستم قدرت آز الک3 آز میکرو آز تکنیک اندیشه قرائت ( تا حالا نرفتم فک کنم حذفم کردن) کارآموزی(هنوز نرفتم پیش استادم) پایان:دی برای ما هم افتاده توی خرداددرسامون هم در حد مرگ! عقب بیاین یه جنبش راه بندازیم، نریم سر جلسه ی امتحان عاقا من پایم!!! سال 88 هم امتحانا رو پاشوندیم:spiteful: من وضعم این ترم خرابه، دست به دست بدیم بندازیم عقب...:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ بررسی سیستم قدرت بر چیته!!!!!مگه الکترونیکی نیستی؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ بررسی سیستم قدرت بر چیته!!!!!مگه الکترونیکی نیستی؟؟؟ بررسی یک اجباریه واسه همه شاخه ها من خودم بررسی دو رو هم اختیاره پاس کردم تا کی باید زنده باشم اینارو یاد بدم 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ آخه شماها پیوسته اید به این خاطر خیلی سر در نمیارم از درس برداشتنتون 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مهدی جان!! سلام آجی جون!! بررسی سیستم قدرت بر چیته!!!!!مگه الکترونیکی نیستی؟؟؟ مثلا الکترونیکییم!! ماشین1 ماشین2 بررسی!!:icon_pf (34): راستی نتم مدام قطع و وصل میشه. اگه یهویی رفتم " روزتون خوش:icon_gol:" 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ بررسی یک اجباریه واسه همه شاخه هامن خودم بررسی دو رو هم اختیاره پاس کردم تا کی باید زنده باشم اینارو یاد بدم درس خونیا!!! ب داشت نرفتی من تو 1ش موندم!! خداشاهده تا حالا از 6-7جلسه، 2تا رفتم:( 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ هنر برقی!!!! روزتون خوش... برم ناهار بخورم. هنوز نخوردم.... 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ درس خونیا!!!ب داشت نرفتی من تو 1ش موندم!! خداشاهده تا حالا از 6-7جلسه، 2تا رفتم:( ترجمه کن:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ ترجمه کن:icon_razz: میگه به داداشت رفتی 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ میگه به داداشت رفتی خالجی حلف میزنه 3 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ رفتم 60 تومن دادم یه ماشین حساب خریدم که بشه توش فرمول نوشت و ذخیره کرد.یعنی من بودم و ماشین حسابم و کل دروس فرمولی رشته برق :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هی روزگار.... الان شده 400 تومن ما پول نداریم بخریم :w821: 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ رفیق ناباب منو به این راه کشوند الان چه احساسی دارین؟ به جوونای هم سن و سالتون چه پیامی میدین؟ میخواین براتون کنسرو بیارم؟ 2 لینک به دیدگاه
ارشیا عظیمی 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مقاله در مورد امنیت اطلاعات بیومتریک ندارید در حد دکترای 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مقاله در مورد امنیت اطلاعات بیومتریک ندارید در حد دکترای شـــــــــــــی مـــــــــــیــــــــــگـی 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ الان چه احساسی دارین؟ به جوونای هم سن و سالتون چه پیامی میدین؟ میخواین براتون کنسرو بیارم؟ از هم سن و سالام میخوام منو ببینن و عبرت بگیرن که چطور بدون هیچگونه زحمت تونستم سخت ترین درسا با فرمول های طاقت فرسا رو با بهترین نتایج پاس کنم و به مدرک بی ارزش لیسانس دست پیدا کنم :hapydancsmil: واقعا همه جوونا باید از من عبرت بگیرن کنسرو نه, اگه امکانش هست ماالشعیر رو ترجیح میدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده