Abbas.H 15131 ارسال شده در 16 تیر، 2013 وای خدا مردم..... یعنی سطح هوشه منو تو.... من دوستام همه ازونا دارن عییییین سوسولا باهاش ضرب و تقسیم میکنن :hapydancsmil: فک میکردم فقط خودم نابغه ام 3
Adel00 5292 ارسال شده در 16 تیر، 2013 چیا داری این ترم م امید جان شرمنده، اونروز نتم قطع شد نشد بیام بجوابم. نمیدونم چه دردشه، قطع و وصل میشه. رو خط تلفن اموزشگاه مامانم وصله، مدام زنگ میزنن... هر وقت زنگ میزنن، نت من قطع میشه!!!! طبیعیه یا باید برم پیگیر شم؟؟؟؟ از ی طرفم پارسیانه، ترافیکش بالاست... ایکاش ی چی دیگه میگرفتم اعصاب نذاشته واسم عادل جان این ترم اینا رو داره: الک3 ابزار دقیق بررسی سیستم قدرت آز الک3 آز میکرو آز تکنیک اندیشه قرائت ( تا حالا نرفتم فک کنم حذفم کردن) کارآموزی(هنوز نرفتم پیش استادم) پایان:دی برای ما هم افتاده توی خرداددرسامون هم در حد مرگ! عقب بیاین یه جنبش راه بندازیم، نریم سر جلسه ی امتحان عاقا من پایم!!! سال 88 هم امتحانا رو پاشوندیم:spiteful: من وضعم این ترم خرابه، دست به دست بدیم بندازیم عقب...:gnugghender: 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 16 تیر، 2013 بررسی سیستم قدرت بر چیته!!!!!مگه الکترونیکی نیستی؟؟؟ 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 16 تیر، 2013 بررسی سیستم قدرت بر چیته!!!!!مگه الکترونیکی نیستی؟؟؟ بررسی یک اجباریه واسه همه شاخه ها من خودم بررسی دو رو هم اختیاره پاس کردم تا کی باید زنده باشم اینارو یاد بدم 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 16 تیر، 2013 آخه شماها پیوسته اید به این خاطر خیلی سر در نمیارم از درس برداشتنتون 3
Adel00 5292 ارسال شده در 16 تیر، 2013 سلام مهدی جان!! سلام آجی جون!! بررسی سیستم قدرت بر چیته!!!!!مگه الکترونیکی نیستی؟؟؟ مثلا الکترونیکییم!! ماشین1 ماشین2 بررسی!!:icon_pf (34): راستی نتم مدام قطع و وصل میشه. اگه یهویی رفتم " روزتون خوش:icon_gol:" 2
Adel00 5292 ارسال شده در 16 تیر، 2013 بررسی یک اجباریه واسه همه شاخه هامن خودم بررسی دو رو هم اختیاره پاس کردم تا کی باید زنده باشم اینارو یاد بدم درس خونیا!!! ب داشت نرفتی من تو 1ش موندم!! خداشاهده تا حالا از 6-7جلسه، 2تا رفتم:( 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 16 تیر، 2013 درس خونیا!!!ب داشت نرفتی من تو 1ش موندم!! خداشاهده تا حالا از 6-7جلسه، 2تا رفتم:( ترجمه کن:icon_razz: 2
paradox7 2716 ارسال شده در 16 تیر، 2013 رفتم 60 تومن دادم یه ماشین حساب خریدم که بشه توش فرمول نوشت و ذخیره کرد.یعنی من بودم و ماشین حسابم و کل دروس فرمولی رشته برق :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هی روزگار.... الان شده 400 تومن ما پول نداریم بخریم :w821: 5
دل مانده 7714 ارسال شده در 16 تیر، 2013 رفیق ناباب منو به این راه کشوند الان چه احساسی دارین؟ به جوونای هم سن و سالتون چه پیامی میدین؟ میخواین براتون کنسرو بیارم؟ 2
ارشیا عظیمی 12 ارسال شده در 16 تیر، 2013 سلام مقاله در مورد امنیت اطلاعات بیومتریک ندارید در حد دکترای 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 16 تیر، 2013 سلام مقاله در مورد امنیت اطلاعات بیومتریک ندارید در حد دکترای شـــــــــــــی مـــــــــــیــــــــــگـی 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 16 تیر، 2013 الان چه احساسی دارین؟ به جوونای هم سن و سالتون چه پیامی میدین؟ میخواین براتون کنسرو بیارم؟ از هم سن و سالام میخوام منو ببینن و عبرت بگیرن که چطور بدون هیچگونه زحمت تونستم سخت ترین درسا با فرمول های طاقت فرسا رو با بهترین نتایج پاس کنم و به مدرک بی ارزش لیسانس دست پیدا کنم :hapydancsmil: واقعا همه جوونا باید از من عبرت بگیرن کنسرو نه, اگه امکانش هست ماالشعیر رو ترجیح میدم 2
ارسال های توصیه شده