pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بفرما تو دم در بده ه یه برق سه فاز مهمون ما باش 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بفرما تو دم در بده ه یه برق سه فاز مهمون ما باش 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بفرما تو دم در بده ه یه برق سه فاز مهمون ما باش ممنون شما هم هر وخ اومدی کافه معمارا یه کانسپت باحال پیش ما داری 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ امتحانا رو کشیدن جلو!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): قرار بود واس ما رو بکشن تو تیر!!! اخه من چه گلی بسرم بمالن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فرجه مرجه تعطیل!!! همه کلاسامو 4تایی غایب بودم... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ امتحانا رو کشیدن جلو!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34):قرار بود واس ما رو بکشن تو تیر!!! اخه من چه گلی بسرم بمالن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فرجه مرجه تعطیل!!! همه کلاسامو 4تایی غایب بودم... چیا داری این ترم م 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ مهناز توجایی سلام عزیزم خوبی؟؟؟؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الان که دارم اینو مینیویسم بزور نشستم پایه سیستم دارم بیهوش میشم سرم خلوت بشه مثل قبلا میام 2 لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ امتحانا رو کشیدن جلو!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34):قرار بود واس ما رو بکشن تو تیر!!! اخه من چه گلی بسرم بمالن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فرجه مرجه تعطیل!!! همه کلاسامو 4تایی غایب بودم... برای ما هم افتاده توی خرداد درسامون هم در حد مرگ! عقب بیاین یه جنبش راه بندازیم، نریم سر جلسه ی امتحان 4 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ برای ما هم افتاده توی خرداددرسامون هم در حد مرگ! عقب بیاین یه جنبش راه بندازیم، نریم سر جلسه ی امتحان یکی تو نمیری، دو تا من 1 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ چیه دلتون سوخت امتحان ندارید؟ 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ واقعا دوس داشتم فردا یه امتحان سخت داشتم به یاد اون موقع ها تا 4 صبح فیلم میدیدم.4 تا 8 تقلب مینوشتم 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ واقعا دوس داشتم فردا یه امتحان سخت داشتم به یاد اون موقع ها تا 4 صبح فیلم میدیدم.4 تا 8 تقلب مینوشتم من از متقلب ها بدم میاد 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ واقعا دوس داشتم فردا یه امتحان سخت داشتم به یاد اون موقع ها تا 4 صبح فیلم میدیدم.4 تا 8 تقلب مینوشتم دمت گرم آقو ما ه ماشین حساب مهندسی داریم 3ساعت مونده به امتحان فرمول هارا در داخلش میریختیم هیچ استفاده دیگری ازین ماشین حساب مهندسی نکردیم جز این کار 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ من از متقلب ها بدم میاد رفیق ناباب منو به این راه کشوند 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ دمت گرمآقو ما ه ماشین حساب مهندسی داریم 3ساعت مونده به امتحان فرمول هارا در داخلش میریختیم هیچ استفاده دیگری ازین ماشین حساب مهندسی نکردیم جز این کار رفتم 60 تومن دادم یه ماشین حساب خریدم که بشه توش فرمول نوشت و ذخیره کرد.یعنی من بودم و ماشین حسابم و کل دروس فرمولی رشته برق :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هی روزگار.... 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ احتمالا ماشین حسابت casio fx-5800 نبود؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ احتمالا ماشین حسابت casio fx-5800 نبود؟ شولوخ تو ام از اونا داشتی؟؟؟؟؟؟ :ws28::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چه حالی میده فرمول ذخیره میکنی ؟؟:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ شولوخ تو ام از اونا داشتی؟؟؟؟؟؟ :ws28::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چه حالی میده فرمول ذخیره میکنی ؟؟:hapydancsmil: وای خدا مردم..... یعنی سطح هوشه منو تو.... من دوستام همه ازونا دارن عییییین سوسولا باهاش ضرب و تقسیم میکنن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده