Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ جدی؟ اما من خونه خراب نمیکردم به جام برادر محترم دیوارهای خونمونو میخورد!! من عادت داشتم جعبه و کارتون بخورم بچگی دوران شیرینی بود 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بچگی دوران شیرینی بود من عاشق بچگی ام.. بچه ها رو میبینم حسودیم میشه:w821: 3 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بچگی دوران شیرینی بود یکرنگی کودکانه میخواهم ای مرگ از آن لبان خاموشت یک بوسه جاودانه می خواهم (فروغ فرخزاد) 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ مهدی کجایی بیا بببینم م م 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ مهدی کجایی بیا بببینم م م جونم عشقم اومدم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ جونم عشقم اومدم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ چیه مگه به ما نمیاد یکیو دوس داشته باشیم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ چیه مگه به ما نمیاد یکیو دوس داشته باشیم 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ هیشکی منو دوس نداره 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ جونم عشقم اومدم:hapydancsmil: جیگرتو بخورم خام خام با ابگوشت و دوغ چیه مگه به ما نمیاد یکیو دوس داشته باشیم ولش کن اینا الکتورنیکی حسود اند 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ جیگرتو بخورم خام خام با ابگوشت و دوغ ولش کن اینا الکتورنیکی حسود اند وای امید جون نگو که هوس دوغ کردم آره الکترونیکیا به ما نمیخورن 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ وای امید جون نگو که هوس دوغ کردم آره الکترونیکیا به ما نمیخورن 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ شوخی کردم الکترونیکیام بچه های خوبین 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ وای امید جون نگو که هوس دوغ کردم آره الکترونیکیا به ما نمیخورن 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بدترین بلایی که میتونه سر ما بیاد چشمک برقه ه بدترین موقع اش هم موقع نهار و و موقع تعویض شیفته جاتون خالی امروز سر کار بودم دققا رفته بودیم رختکن لباس عوض کنیم از شانس تخیلیمون چشمک برق خورد تجهیزات خاموش شدن ن و صدای اژیر رفت بالا ما هم برا این که خط تولید بوووووووووووووووووووووووووووووووق نشه پریدیم تجهیزات رو استارت کنیم با چه وضعی لخت با یه شورت:icon_pf (34): تو قسمتمون دنبال تجهیزات روشن کردن بودیم اخر خنده شده بودیم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ چشمک چیه؟؟؟ یه طور افت ولتاژ لحظه ای هستش کولر روشن مینی برق ضعیف میشه چشمکم تو همین مایه هاست د دستگاه های ما شدید به این افت ولتاژ حساس اند خاموش میشن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده