pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ دیدی بد نیستی:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ عامو بکش کنار......................چی چی موگویی؟؟؟؟جواب را من میدهم: از اولي يدونه از دومي دو دونه از سومي سه دونه از چهارمي چهار دونه . . . از دهمي ده دونه جمعا میشود 55 کیلو عامو.... بعد اون سکه های رو که برداشتیم وزن میکنیم عامو... اگه اختلافشون با 55 کیلو یه گرم بود میشه جعبه یک دو گرم بود میشه جعبه دو..... . . . . . عامو حله؟؟؟؟؟ ==================== قربون آواتالم بلم من خب منم همینو گفتم دیده دوسی 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ خب منم همینو گفتم دیده دوسی شما رسا ندوفتی........ جایزه مال من میباشد 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ اینه:vahidrk: میگم سودی ولتاژو تو گوگل پیدا نکردی ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ میگم سودی ولتاژو تو گوگل پیدا نکردی ؟؟ مهندس میدم تک تک موهاتو از سلت بکنن کچل بچی ها:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ [flash=quality='high' width='50' height='30'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ میگم سودی ولتاژو تو گوگل پیدا نکردی ؟؟ :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: :sad0: 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ :sad0: مهندس برق که گریه نمیکنه !!!!! خو منم هر چی گشتم ولتاژ نبود :))) خوب شد ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ این یه جمله از استادمونه خودم بعد از شنیدنش زمینو گاز میگرفتم طرف میره بدنسازی یه بازوش کت و کلفت میشه یه بازوی دیگش عقب افتاده!! و پلاسیده !!!:ws28: 7 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ این یه جمله از استادمونه خودم بعد از شنیدنش زمینو گاز میگرفتم طرف میره بدنسازی یه بازوش کت و کلفت میشه یه بازوی دیگش عقب افتاده!! و پلاسیده !!!:ws28: :ws28::ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ عدم تعادل نضام اقتصادی 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ عدم تعادل نضام اقتصادی سلام اقا مهدی خوبین؟ بازحمتای من باید گفت عدم تعادل توی خیلی چیزای دیگه مثل عدم تعادل توی ظرفیت دانشگاه و نیاز صنعت 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مهناز خانوم ممنون شما خوبید؟خواهش میکنم این چه حرفیه دقیقا همینجوریه که میگید....جالبه از هر دانش آموزیم میپرسی چی میخوای بخونی میه برق...بعد میپرسی چرا میگه بازار کارش خوبه 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مهناز خانوم ممنون شما خوبید؟خواهش میکنم این چه حرفیه دقیقا همینجوریه که میگید....جالبه از هر دانش آموزیم میپرسی چی میخوای بخونی میه برق...بعد میپرسی چرا میگه بازار کارش خوبه ممنون آواز دُهُل از دور خوشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده