seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ باشه داداش من میگم شما حلش کن ::: برقی نیستا ولی خوبه یه لیتر آب داریم تو یه ظرفی که ظرفیتش همون یه لیتره دو تا ظرف دیگه هم داریم که ظرفیت یکیش 0.3 لیتر و یکی دیگه هم 0.7 لیتره چطوری با این سه تا ظرف اون آبه رو به دو قسمت 0.5 لیتری تقسیم کنیم ؟؟ خب همون ظرفی که یه لیتر آب داره نیم لیترشو میریزیم تو اون ظرف که 0.7 لیتر جا میگیره 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ این دیگه چه خوش آمد گویی ایه خجالت بکش:vahidrk: من بگم 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ خب همون ظرفی که یه لیتر آب داره نیم لیترشو میریزیم تو اون ظرف که 0.7 لیتر جا میگیره خب همین دیگه ! ما نمی دونیم نیم لیتر چقد میشه.چون ظرف اون قدی نداریم. تنها واحدهایی که میتونی استفاده کنی 0.3 و 0.7 و 1 هستند.مثلا اینجوری شروع کن : اول 0.3 لیتر بر میداریم.حالا ظرف 0.3 لیتری پره 0.7 خالیه 1 لیتریم 0.7 آب داره ..... هکینجوری تو هر مرحله بنویس چه اتفاقایی میفته تا برسی به یه نیم لیتری خیلی سخت نیست 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ من بگم آره بگو:hapydancsmil: خب همین دیگه !ما نمی دونیم نیم لیتر چقد میشه.چون ظرف اون قدی نداریم. تنها واحدهایی که میتونی استفاده کنی 0.3 و 0.7 و 1 هستند.مثلا اینجوری شروع کن : اول 0.3 لیتر بر میداریم.حالا ظرف 0.3 لیتری پره 0.7 خالیه 1 لیتریم 0.7 آب داره ..... هکینجوری تو هر مرحله بنویس چه اتفاقایی میفته تا برسی به یه نیم لیتری خیلی سخت نیست آهان از اون نظر 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ زینا هستم تا 3 ماه پیش ارشد مهندسی پزشکی میخوندم الان مخابرات سلام زینا جان خیلی خوش اومدی:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ باشه داداش من میگم شما حلش کن ::: برقی نیستا ولی خوبه یه لیتر آب داریم تو یه ظرفی که ظرفیتش همون یه لیتره دو تا ظرف دیگه هم داریم که ظرفیت یکیش 0.3 لیتر و یکی دیگه هم 0.7 لیتره چطوری با این سه تا ظرف اون آبه رو به دو قسمت 0.5 لیتری تقسیم کنیم ؟؟ باشه داداش من میگم شما حلش کن ::: برقی نیستا ولی خوبه یه لیتر آب داریم تو یه ظرفی که ظرفیتش همون یه لیتره دو تا ظرف دیگه هم داریم که ظرفیت یکیش 0.3 لیتر و یکی دیگه هم 0.7 لیتره چطوری با این سه تا ظرف اون آبه رو به دو قسمت 0.5 لیتری تقسیم کنیم ؟؟ اول آب 1 لیتری رو میریزیم توی 0.3 حالا آب 0.3 رو میریزیم توی 0.7 بعد 0.7 آبی که مونده توی 1 لیتری میریزیم توی 0.3 که براش 0.4 بمونه حالا آب 0.3 رو میریزیم توی 0.7 که آب داخل 0.7 بشه 0.6 لیتر 0.4آب 1 لیتری رو میریزیم توی 0.3 تا انجا: 1لیتری = 0.1 آب توشه 0.7لیتری=0.6 آب توشه 0.3لیتری=0.3آب توشه حالا از آب 0.3 میریزیم توی 0.7 که پر بشه و آب خودش بشه 0.2 حالا آب 0.7لیتری رو میریزیم توی 1لیتری بعد آب 0.3 لیتری رو میریزیم توی 0.7لیتری تا اینجا: 1لیتری = 0.8 آب توشه 0.7لیتری=0.2 آب توشه 0.3لیتری=خالیه حالا از آب یه لیتریه 0.3 لیتری رو پر میکنیم و میریزیمش توی 0.7 لیتریه که روی هم بشه 0.2+0.3=0.5 لیتر توی 1لیتریه هم که 0.5 لیتر مونده به همین سادگی:mpr::obm: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ خب حالا منم یه معما بگم ولی نه به سختی معمای عباس خان سه تا جعبه میوه داریم که یکیش کامل سیبه، یکیش کامل پرتقاله یکیشم سیب و پرتغال قاطیه سه تا برچسب روشون هست یکی نوشته سیب یکی پرتقال یکی هم سیب و پرتقال سه تا برچسبو زدن روی هر سه جعبه ولی همه برچسبا جابجا نصب شدن قراره بدون اینکه به داخل جعبه ها نگاه کنین از توش میوه برداریم و برچسبارو درست کنیم با حداقل چندبار برداشتن میوه میتونیم برچسبارو درست کنیم؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ خب حالا منم یه معما بگم ولی نه به سختی معمای عباس خان سه تا جعبه میوه داریم که یکیش کامل سیبه، یکیش کامل پرتقاله یکیشم سیب و پرتغال قاطیه سه تا برچسب روشون هست یکی نوشته سیب یکی پرتقال یکی هم سیب و پرتقال سه تا برچسبو زدن روی هر سه جعبه ولی همه برچسبا جابجا نصب شدن قراره بدون اینکه به داخل جعبه ها نگاه کنین از توش میوه برداریم و برچسبارو درست کنیم با حداقل چندبار برداشتن میوه میتونیم برچسبارو درست کنیم؟؟؟؟ اگه راس گفته باشی و همه برچسبا اشتباه باشن اول از اون مخلوطه یکی برمیداریم.چون برچسبش اشتباهه هر میوه ای در اومد اون جعبه مال اون میوست.قبل از ادامه کار این میوه رو میخوریم و فکر میکنیم ... thinking....... آهان حالا برچسب مخلوطو میکنیم اون یکیشو میزنیم.بعدش چی ؟؟ ....... عه حل شد که چون همه برچسبا اشتباه بودن برچسب مخلوطو که از اولی کندیم رو با سومی جابجا میکنیم.جیغ و دست و هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا من نابغه ام با یدونه میوه میشه فهمید مهنازی, چرا همه میوه هارو ورمیداری ؟ :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ اگه راس گفته باشی و همه برچسبا اشتباه باشن اول از اون مخلوطه یکی برمیداریم.چون برچسبش اشتباهه هر میوه ای در اومد اون جعبه مال اون میوست.قبل از ادامه کار این میوه رو میخوریم و فکر میکنیم ... thinking....... آهان حالا برچسب مخلوطو میکنیم اون یکیشو میزنیم.بعدش چی ؟؟ ....... عه حل شد که چون همه برچسبا اشتباه بودن برچسب مخلوطو که از اولی کندیم رو با سومی جابجا میکنیم.جیغ و دست و هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا من نابغه ام با یدونه میوه میشه فهمید مهنازی, چرا همه میوه هارو ورمیداری ؟ :gnugghender: هوراااااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: آفرین عباس آقا:w155: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ حالا یه راحتش :: یه لیوان پر آب داریم.بدون هیچ وسیله ای و اندازه ای و چیزی میخوایم دقیقا این آب رو نصف کنیم.یعنی نصف آب تو لیوان بمونه.چجوری ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ حالا یه راحتش :: یه لیوان پر آب داریم.بدون هیچ وسیله ای و اندازه ای و چیزی میخوایم دقیقا این آب رو نصف کنیم.یعنی نصف آب تو لیوان بمونه.چجوری ؟؟ نصفشو همینجوری میخوریم میگیم اینم نصه ش توهم که وسیله نداری بیای ببینی درست گفتم یا نه:spiteful: 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ نصفشو همینجوری میخوریم میگیم اینم نصه ش توهم که وسیله نداری بیای ببینی درست گفتم یا نه:spiteful: نه بابا جدی میگم.جواب داره 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ سلام سلام.حال شمااااا پایییییییییییزززززههه خانوم ؟؟ خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ نه بابا جدی میگم.جواب داره دهههه جوابش همونیه که من گفتم:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ میبینم که دارین مهما حل میکنین.... این لیوان اب سره کاریه؟:3::3: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ میبینم که دارین مهما حل میکنین.... این لیوان اب سره کاریه؟:3::3: عباس خان جواب بده لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ عباس خان جواب بده نه پاییزه خانوم.سر کاری نیست جواب کاملا منطقی داره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده