mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ به سه نفری که بعد از این پست, پست بزارن جوایز نفیسی داده میشه 3 ساعت وقت دارید ....:gnugghender: :hapydancsmil: من الان اینو دیدم اول پست سودی رو دیدم پ ن پ از نوع روح ای خانه و زندگی دار مشخص بود 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ ای بابا!!!! اینجا چرا اینقدر سوت و کوره؟؟؟؟ آهاااااان.... مدرسه ها وا شده، رفتین سر مشقاتون:gnugghender:....خخخخخ ولی من هستم 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ کلا سه چهار نفریم اینجا عادل. یکی پروژه داره یکی خودش استاده !!!!! :gnugghender: یکی روحه معلوم نیست کجاست اصلا ! منم که هستم در خدمتت شما فعالیت کن من پایتم داش 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ خوب بیایین چیستان برقی بگیم....هه من گشتم نبود بجز این یدونه که واسه سال 2002 هستش. [h=1]چیستان بیل گیتس[/h] دو اتاق در مجاورت هم قرار دارند. هر کدام یک در دارند ولی هیچ کدام پنجره ندارند. درهایشان که بسته باشد درون اتاق ها کاملاً تاریک است. در یک اتاق سه چراغ برق به توان های ۱۰۰، ۱۱۰ و ۱۲۰ وات و در اتاق دیگر سه کلید برق مثل هم وجود دارد.( لطفاً به شکل فوق نگاه کنید) ما نمی دانیم کدام کلید کدام چراغ را روشن می کند( مثلاً نمی دانیم آیا کلید وسطی مربوط است به چراغ وسطی یا به چراغ های دیگر اما به طور قطع می دانیم که هر کدام از کلیدها یکی از چراغ ها را روشن می کند. هم چنین ترتیب چراغ ها را هم نمی دانیم ). شما معلوم کنید که هر کلید مربوط به کدام چراغ است. برای این کار و در شروع، شما باید در اتاق کلیدها باشید و کار را از آنجا شروع کنید. شما می توانید هر چند مرتبه که بخواهید کلیدها را روشن و خاموش کنید. اما شما تنها هستید و نمی توانید از کسی کمک بگیرید و هیچ گونه وسیله ای هم خواه برقی خواه غیر برقی به همراه ندارید و مهمتر از همه اینکه شما حق ندارید بیش از یک بار وارد اتاق چراغ ها شوید و وقتی که وارد شدید و بیرون آمدید، دیگر نمی توانید مجدداً وارد آن اتاق بشوید.این چیستان را بیل گیتس در سال ۲۰۰۲ طراحی کرد تا از بین ۱۰۰ مهندس یکی را برای شرکتش انتخاب کند.حال بفرمایید که هر کلید کدام چراغ را روشن می کند؟ 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ جوابشو 20مین دیگه میگم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ من اگه باشم اول یکی از کلیدهارو به مدت 10 دقیقه روشن میزارم بعدش خاموش میکنم و یه کلید دیگه رو روشن میکنم بعدش میرم تو اتاق لامپها....بعدش لامپی که روشنه مربوط به کلید آخری میشه که زدم و خاموش نکردم....بعدش میرم به دو لامپ خاموش دست میزنم و هر کدوم که داغ بود مربوط میشه به کلید اول که 10 دقیقه روشن گذاشته بودم.....و لامپ آخر هم مربوط میشه به کلیدی که اصلا نزدم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ خوب بیایین چیستان برقی بگیم....ههمن گشتم نبود بجز این یدونه که واسه سال 2002 هستش. چیستان بیل گیتس دو اتاق در مجاورت هم قرار دارند. هر کدام یک در دارند ولی هیچ کدام پنجره ندارند. درهایشان که بسته باشد درون اتاق ها کاملاً تاریک است. در یک اتاق سه چراغ برق به توان های ۱۰۰، ۱۱۰ و ۱۲۰ وات و در اتاق دیگر سه کلید برق مثل هم وجود دارد.( لطفاً به شکل فوق نگاه کنید) ما نمی دانیم کدام کلید کدام چراغ را روشن می کند( مثلاً نمی دانیم آیا کلید وسطی مربوط است به چراغ وسطی یا به چراغ های دیگر اما به طور قطع می دانیم که هر کدام از کلیدها یکی از چراغ ها را روشن می کند. هم چنین ترتیب چراغ ها را هم نمی دانیم ). شما معلوم کنید که هر کلید مربوط به کدام چراغ است. برای این کار و در شروع، شما باید در اتاق کلیدها باشید و کار را از آنجا شروع کنید. شما می توانید هر چند مرتبه که بخواهید کلیدها را روشن و خاموش کنید. اما شما تنها هستید و نمی توانید از کسی کمک بگیرید و هیچ گونه وسیله ای هم خواه برقی خواه غیر برقی به همراه ندارید و مهمتر از همه اینکه شما حق ندارید بیش از یک بار وارد اتاق چراغ ها شوید و وقتی که وارد شدید و بیرون آمدید، دیگر نمی توانید مجدداً وارد آن اتاق بشوید.این چیستان را بیل گیتس در سال ۲۰۰۲ طراحی کرد تا از بین ۱۰۰ مهندس یکی را برای شرکتش انتخاب کند.حال بفرمایید که هر کلید کدام چراغ را روشن می کند؟ یه بار یکی از کلیدهارو روشن خاموش میکنیم بعد یکی دیگه رو وصل میکنیم و وصل نگه میداریم ....میریم اتاق لامپی که داغ شده همونیه که اول روشن شده اونیم که روشنه که تابلو...اونم که خاموشه مشخصه 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ من اگه باشم اول یکی از کلیدهارو به مدت 10 دقیقه روشن میزارم بعدش خاموش میکنم و یه کلید دیگه رو روشن میکنم بعدش میرم تو اتاق لامپها....بعدش لامپی که روشنه مربوط به کلید آخری میشه که زدم و خاموش نکردم....بعدش میرم به دو لامپ خاموش دست میزنم و هر کدوم که داغ بود مربوط میشه به کلید اول که 10 دقیقه روشن گذاشته بودم.....و لامپ آخر هم مربوط میشه به کلیدی که اصلا نزدم درست بود جوابش اینه===> کوروش جان واسه شوما رو نفهمیدم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ خب منظور منم همین بود دیگه دقت نمیکنیا:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ عادل جان چیستانت مال عهد دووووغ بود داداش 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ لامپو یه بار روشن کنی دیگه نمیتونی دس بهش بزنی 10دقیقه میشه بخاری 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ عادل جان چیستانت مال عهد دووووغ بود داداش عباس جان گفتم که واسه 2002 بودش گشتم جدید نیافتم. خوب شوما از عهد جدید بیار 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ لامپو یه بار روشن کنی دیگه نمیتونی دس بهش بزنی 10دقیقه میشه بخاری 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ لامپو یه بار روشن کنی دیگه نمیتونی دس بهش بزنی 10دقیقه میشه بخاری خصوصا از این زردها باشه!!! از چند متری ازش بخار درمیاد!! لازم نیست دست بزنی......خخخخ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ باشه داداش من میگم شما حلش کن ::: برقی نیستا ولی خوبه یه لیتر آب داریم تو یه ظرفی که ظرفیتش همون یه لیتره دو تا ظرف دیگه هم داریم که ظرفیت یکیش 0.3 لیتر و یکی دیگه هم 0.7 لیتره چطوری با این سه تا ظرف اون آبه رو به دو قسمت 0.5 لیتری تقسیم کنیم ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ زینا هستم تا 3 ماه پیش ارشد مهندسی پزشکی میخوندم الان مخابرات 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ زینا هستم تا 3 ماه پیش ارشد مهندسی پزشکی میخوندم الان مخابرات نه بابا 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ زینا هستم تا 3 ماه پیش ارشد مهندسی پزشکی میخوندم الان مخابرات خوش اومدی زینا جان.چه خبر ؟؟ یعنی تغییر رشته دادی ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ نه بابا این دیگه چه خوش آمد گویی ایه خجالت بکش:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده