pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ اشکال نداره صحنه دار باشه 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ خب بیاین این یکی داستانو هم حدس بزنین ---------------------------------------------- ---------------------------------------------- یکی بود یکی نبود..... :w63: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ؟؟؟؟؟ :mrsbeasley::th_running1: :there: :there: :there: :there: :hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:2eaoapgxehimkak1y7e:mbj6ivxkw3ccem7bie7:qfu28wh4kkweeki7jfi :hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:2eaoapgxehimkak1y7e:mbj6ivxkw3ccem7bie7:qfu28wh4kkweeki7jfi :hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:2eaoapgxehimkak1y7e:mbj6ivxkw3ccem7bie7:qfu28wh4kkweeki7jfi :hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:2eaoapgxehimkak1y7e:mbj6ivxkw3ccem7bie7:qfu28wh4kkweeki7jfi :hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:2eaoapgxehimkak1y7e:mbj6ivxkw3ccem7bie7:qfu28wh4kkweeki7jfi :ws48: :ws38::ws38::ws38: :th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1: هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: :w14::w42::w330: اشکال نداره صحنه دار باشه گفتم داستان منو حدس بزنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کجای این داستان صحنه داره:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ گفتم داستان منو حدس بزنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کجای این داستان صحنه داره:vahidrk: خب حدس من صحنه داره ه 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ خب بیاین این یکی داستانو هم حدس بزنین فک کنم کسی نیست خودم داستانشو میگم ---------------------------------------------- ---------------------------------------------- یکی بود یکی نبود..... :w63: یه انجمن بود به اسم نو اندیشان این انجمن یه نی نی داشت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه روز این نی نیه خییییییلللللیییییی ناراحت بود ؟؟؟؟؟ ماهم که تاحالا اون نی نی رو اینجوری ندیده بودیم ازش پرسیدیم نی نی جون چی شده؟؟؟ :mrsbeasley::th_running1: نی نی ما گفت میخوام از مدیرا اجازه بگیرم برام امااااااااااااا.... مدیرا که بهش اجازه نمیدادن که نی نی به این خوبی از اینجا بره نی نی قصه ما اولش خیلی ناراحت شد آخه میخواست بره برا کنکور ارشد درس بخونه :there: ولی اینجا کلی دوست داره که میخوان اون اینجا بمونه چون خیییییلللللللیییییی دوستش داشتن:hapydancsmil: :there: برای همین بهش دلداری میدادن که میتونه اینجا هم درس بخونه:hapydancsmil: :there: :there: خلاصه نی نی ما شروع کرد به درس خوندن و.... :hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:2eaoapgxehimkak1y7e:mbj6ivxkw3ccem7bie7:qfu28wh4kkweeki7jfi ما هی تشویقش کردیم:hapydancsmil: اون هی درس میخوند :hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:2eaoapgxehimkak1y7e:mbj6ivxkw3ccem7bie7:qfu28wh4kkweeki7jfi ما هی تشویقش میکردیم باز هی اون درس میخوند :hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:2eaoapgxehimkak1y7e:mbj6ivxkw3ccem7bie7:qfu28wh4kkweeki7jfiباز ما هی تشویقش میکردیم :hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:2eaoapgxehimkak1y7e:mbj6ivxkw3ccem7bie7:qfu28wh4kkweeki7jfi خلاصه ... تا روز امتحان اون درس خوند و ما اینجا تشویقش میکردیم:icon_pf (19): :ws48: تا اینکه یه روز اومدو یه خبری داد...... :ws38::ws38::ws38: چه خبری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1: همه رفتیم ببینیم چه خبره......... واااااااااااااااای چقدر عااااااااااااالی ی ی ی ی ی ..............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: نی نی ما دانشگاهی که میخواست قبول شده بود...:hapydancsmil: هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: نی نی نی نی نی نی نی نی نی نی :w14::w42::w330: براش کلی جشن گرفتیم و کلی شادی کردیم که نی نیمون هم پیشمون مونده بود هم تونسته بود درساشو خوب بخونه و جایی که میخواست قبول بشه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: این بود داستان ما 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ من بوتم؟ معلومه که توبودی عززززززییییییییزززززززززم:aghosh: مگه ما اینجا چندتا نی نی داریم 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ معلومه که توبودی عززززززییییییییزززززززززم:aghosh: مگه ما اینجا چندتا نی نی داریم وای مچکلم چقده خوچال چدم دوستت دالم مهنازی 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ وای مچکلمچقده خوچال چدم دوستت دالم مهنازی منم دوست دارم عزیزم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: دیدی یادم رفت توش ازت شیرینی بگیرم اشکال نداره خبرشو که دادی میام خودم ازت میگیرم یه شیرینیه اساااااااااااااااسی ی ی ی ی ی ی 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ سلام بر بر و بچز برق....:hapydancsmil: از مهندسون گرفته تا ترم اولیای جینگیلی مینگیلی.....خخخخ واستون سوغات آوردم. نوشجون کنین تا من برم ناهار بزنم بیام.... : 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ سلام بر بر و بچز برق....:hapydancsmil:از مهندسون گرفته تا ترم اولیای جینگیلی مینگیلی.....خخخخ واستون سوغات آوردم. نوشجون کنین تا من برم ناهار بزنم بیام.... : :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ سلام بر بر و بچز برق....:hapydancsmil:از مهندسون گرفته تا ترم اولیای جینگیلی مینگیلی.....خخخخ واستون سوغات آوردم. نوشجون کنین تا من برم ناهار بزنم بیام.... : به به حالا این سوغات کحا هست؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ به سه نفری که بعد از این پست, پست بزارن جوایز نفیسی داده میشه 3 ساعت وقت دارید ....:gnugghender: :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ دل به دل دل من بده دل تو دلم نیست 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ دل به دل دل من بده دل تو دلم نیست اینجوریاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ میگما روح که هستی از نوع روح های سرگردانی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ :gnugghender: مدت عکس العمل سودی : 4 دقیقه مدت عکس العمل مهنازی : 5 دقیقه مدت عکس العمل روح : 7 دقیقه :gnugghender: شما در برابر دوربین مخفی قرار داشتید تا سرعتتون تست بشه منو نزنید,من خیلی خبیث هستم, خودم میدونم :gnugghender: گفتم خودمون چهار تاییم یه شوخی کنیم جو عوض شه :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ میگما روح که هستی از نوع روح های سرگردانی؟؟؟ پ ن پ از نوع روح ای خانه و زندگی دار 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده