mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ پس چرا توی کاری که بهت مربوط نمیشه دخالت میکنی؟؟؟؟؟؟؟ [/quote اتفاقا دقیقا مربوط به من میشه چون من خودم راه راست هستم م م مم مطمئنی؟؟؟!!! خدایا دوستان را به راه راست هدایت فرما اگه نشد راه کج را برایشان راست بفرما 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ مطمئنی؟؟؟!!! خدایا دوستان را به راه راست هدایت فرما اگه نشد راه کج را برایشان راست بفرما مطمئن ام م م در حد تیم ملی 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ مطمئن ام م م در حد تیم ملی خوبه پس ایشالله مثل ما در حد المپیک مطمئن بشی 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ بابا یه نگاهی به دور و برتون بندازین 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ مهنازی بچه ها رو صدا کنم تیمی بهشون حمله کنیم همین عده قلیلی که هستن رو هم منقرضشون کنیم ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ مهنازی بچه ها رو صدا کنم تیمی بهشون حمله کنیم همین عده قلیلی که هستن رو هم منقرضشون کنیم ؟؟ اممممممممممممممم نه داداش عباس گل نه فعلا گناه دارن بزار خودشون به اشتباهشون پی ببرن:spiteful: اگه روشون کم نشد بعد......:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ یا الله ... اینجا چقد باحاله ، مهناز داره با خودش حرف میزنه 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ یا الله ...اینجا چقد باحاله ، مهناز داره با خودش حرف میزنه سلاممممم نه دارم آف میذارم نه اینکه روشون نمیشه بیان وقتی رفتم بیان بخونن 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ الله یارت دخترم.نه بابا تنهای تنهام نیست, یه روحم این دور و ورا میچرخه 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ الله یارت دخترم.نه بابا تنهای تنهام نیست, یه روحم این دور و ورا میچرخه ایول روحو خوبببببب اومدی بد جوررررررررررر:ws28: 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ اممممممممممممممم نه داداش عباس گل نه فعلا گناه دارن بزار خودشون به اشتباهشون پی ببرن:spiteful: اگه روشون کم نشد بعد......:gnugghender: ایندفه به خاطر گل روی تو چشم و گوشمو می بندم.چرا وقتی من نیستم میان کری میخونن ؟؟ الله اکبر.... حیف داش مهدی و امیت جون قدرتین, والا من میدونستمو قدرتیااااا 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ ایندفه به خاطر گل روی تو چشم و گوشمو می بندم.چرا وقتی من نیستم میان کری میخونن ؟؟ الله اکبر.... حیف داش مهدی و امیت جون قدرتین, والا من میدونستمو قدرتیااااا مرسییییییییییی جرات نمیکنن استغفرا.... 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ سودی جون دم عیدی سینه پهلو میکنیا ! بپر پاین باریکلا 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ سودی اینو یادت رفت : سودی شاد میباشد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده