mahnaz 7584 ارسال شده در 1 تیر، 2013 پس چرا توی کاری که بهت مربوط نمیشه دخالت میکنی؟؟؟؟؟؟؟ [/quote اتفاقا دقیقا مربوط به من میشه چون من خودم راه راست هستم م م مم مطمئنی؟؟؟!!! خدایا دوستان را به راه راست هدایت فرما اگه نشد راه کج را برایشان راست بفرما 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 1 تیر، 2013 مطمئنی؟؟؟!!! خدایا دوستان را به راه راست هدایت فرما اگه نشد راه کج را برایشان راست بفرما مطمئن ام م م در حد تیم ملی 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 1 تیر، 2013 مطمئن ام م م در حد تیم ملی خوبه پس ایشالله مثل ما در حد المپیک مطمئن بشی 1
Abbas.H 15131 ارسال شده در 1 تیر، 2013 مهنازی بچه ها رو صدا کنم تیمی بهشون حمله کنیم همین عده قلیلی که هستن رو هم منقرضشون کنیم ؟؟ 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 1 تیر، 2013 مهنازی بچه ها رو صدا کنم تیمی بهشون حمله کنیم همین عده قلیلی که هستن رو هم منقرضشون کنیم ؟؟ اممممممممممممممم نه داداش عباس گل نه فعلا گناه دارن بزار خودشون به اشتباهشون پی ببرن:spiteful: اگه روشون کم نشد بعد......:gnugghender: 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 1 تیر، 2013 یا الله ...اینجا چقد باحاله ، مهناز داره با خودش حرف میزنه سلاممممم نه دارم آف میذارم نه اینکه روشون نمیشه بیان وقتی رفتم بیان بخونن 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 1 تیر، 2013 الله یارت دخترم.نه بابا تنهای تنهام نیست, یه روحم این دور و ورا میچرخه 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 1 تیر، 2013 الله یارت دخترم.نه بابا تنهای تنهام نیست, یه روحم این دور و ورا میچرخه ایول روحو خوبببببب اومدی بد جوررررررررررر:ws28: 1
Abbas.H 15131 ارسال شده در 1 تیر، 2013 اممممممممممممممم نه داداش عباس گل نه فعلا گناه دارن بزار خودشون به اشتباهشون پی ببرن:spiteful: اگه روشون کم نشد بعد......:gnugghender: ایندفه به خاطر گل روی تو چشم و گوشمو می بندم.چرا وقتی من نیستم میان کری میخونن ؟؟ الله اکبر.... حیف داش مهدی و امیت جون قدرتین, والا من میدونستمو قدرتیااااا 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 1 تیر، 2013 ایندفه به خاطر گل روی تو چشم و گوشمو می بندم.چرا وقتی من نیستم میان کری میخونن ؟؟ الله اکبر.... حیف داش مهدی و امیت جون قدرتین, والا من میدونستمو قدرتیااااا مرسییییییییییی جرات نمیکنن استغفرا.... 2
ارسال های توصیه شده