Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ مث اینکه آبا از آسیاب افتاد :(50): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ مث اینکه آبا از آسیاب افتاد :(50): پرچم قدرتی ها که همیشه بالاست ت توسط این رهبر عزیز 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ خوبخ خوبه.خوب جایی قایم شدید نقشه می کشید 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ خوبخ خوبه.خوب جایی قایم شدید نقشه می کشید قدرتیا فقط باید قایم بشن و نقشه بکشن اونوقت شاااااااااااااید بتونن یه حرکتی کنن 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ من قدرت دوست میدارم :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ خوبخ خوبه.خوب جایی قایم شدید نقشه می کشید ارع ع نقشه میکشیم برا هماهنگی بیشتر مثل شما نیستیم هر کس ساز خودشو بزنه قدرتی ها همشون برنامه دارن و با برنامه پیش میرن ن من قدرت دوست میدارم قدرت هم شما رو دوس میداره 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ من قدرت دوست میدارم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ ارع ع نقشه میکشیم برا هماهنگی بیشتر مثل شما نیستیم هر کس ساز خودشو بزنه قدرتی ها همشون برنامه دارن و با برنامه پیش میرن ن قدرت هم شما رو دوس میداره بیا سودی جون تحویل بگیر:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ بیا سودی جون تحویل بگیر:icon_pf (34): چ چیه ه ه ه ه ه ه خوب علاقه داره ه ه چیکارش داری 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ چچیه ه ه ه ه ه ه خوب علاقه داره ه ه چیکارش داری سودی جون این قدرتیا جنبه ندارن آتو نده دستشون عزیززززززززززززم اصلا یه بار دیگه صورت مسیله رو بیان میکنیم pesare irani مگه قدرتی هستی!!؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ سودی جون این قدرتیا جنبه ندارن آتو نده دستشون عزیززززززززززززم اصلا یه بار دیگه صورت مسیله رو بیان میکنیم pesare irani مگه قدرتی هستی!!؟؟؟ پسر ایرانی اسمش امیت کچل میباشد........... قدرتیه دیده......... 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ پسر ایرانی اسمش امیت کچل میباشد...........قدرتیه دیده......... آهااااا الان افتاد !!! برا همینه که روش نشده رشته شو بنویسه :spiteful: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ سودی جون این قدرتیا جنبه ندارن آتو نده دستشون عزیززززززززززززم اصلا یه بار دیگه صورت مسیله رو بیان میکنیم pesare irani مگه قدرتی هستی!!؟؟؟ یه نفر از شما ها هم که به راه راست خدا میخواد هدایتش کنه شما نمیزارید:icon_pf (34): نع نیستم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ آهااااا الان افتاد !!! برا همینه که روش نشده رشته شو بنویسه :spiteful: نخیییر ننوشتم نیان بدزدنمون چون کم هستیم و نقش طلا رو داریم م م م م م 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ یه نفر از شما ها هم که به راه راست خدا میخواد هدایتش کنه شما نمیزارید:icon_pf (34): نع نیستم پس چرا توی کاری که بهت مربوط نمیشه دخالت میکنی؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ پس چرا توی کاری که بهت مربوط نمیشه دخالت میکنی؟؟؟؟؟؟؟ [/quote اتفاقا دقیقا مربوط به من میشه چون من خودم راه راست هستم م م مم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده