مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 سلام به بابا برقیا سلام خوش امدی دادا به تالار بابا برقی خوش امدی 3
Moment 15228 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 سلام خوش امدی دادا به تالار بابا برقی خوش امدی خعلی مخلصیم داش مجید دیگه رد میشدیم گفتیم سلامی عرض کنیم 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 خعلی مخلصیم داش مجیددیگه رد میشدیم گفتیم سلامی عرض کنیم اقا مایبیشتر مخلصیم داداش از اینورا تشریف بیارید نهاری شامی کله پاچه ای نون بوقلمون هست تازه مرغ هم هست میگیم تخم کنه خلاصه خوشحال میشیم داداش تشریف بیارین 3
Moment 15228 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 اقا مایبیشتر مخلصیم داداش از اینورا تشریف بیارید نهاری شامی کله پاچه ای نون بوقلمون هست تازه مرغ هم هست میگیم تخم کنه خلاصه خوشحال میشیم داداش تشریف بیارین یعنی بیام مرغ میدید؟می ترسم مرغا رو پخ کنید برن تو لونه هاشون ...الیته مرغ رو کش میکنن پخ میکنن نمیدونم حالا بگذریم...بعد بهم ماست بدی 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 یعنی بیام مرغ میدید؟می ترسم مرغا رو پخ کنید برن تو لونه هاشون ...الیته مرغ رو کش میکنن پخ میکنن نمیدونم حالا بگذریم...بعد بهم ماست بدی نه مرغ هست میگیم تخم کنه تخم مرغ میدیم با نوشابه همراه با نان سنگک دو رو خاشخاشی شما تشزیف بیارید شایدم مرغ دادیم مرغ که قابل شما رو نداره داداش 3
Moment 15228 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 نه مرغ هست میگیم تخم کنه تخم مرغ میدیم با نوشابه همراه با نان سنگک دو رو خاشخاشی شما تشزیف بیارید شایدم مرغ دادیم مرغ که قابل شما رو نداره داداش چه مرغ حرف گوش کنیه من به مرغمون میگم تخم مرغ بده تف تو دستم نمیندازه خعلی مخلصیم داش 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 چه مرغ حرف گوش کنیه من به مرغمون میگم تخم مرغ بده تف تو دستم نمیندازهخعلی مخلصیم داش پس داشی وقتی امدی بی زحمت مرغتو بار سر ببریم جوجه بزنیم به بدن :gnugghender: موقع رفتن مرغ مار با خودت ببر 3
Moment 15228 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 پس داشی وقتی امدی بی زحمت مرغتو بار سر ببریم جوجه بزنیم به بدن :gnugghender: موقع رفتن مرغ مار با خودت ببر مرغ ما از جوجگی دم نداشتهمون بهتر که دخلش رو بیاریم...چشم داداش 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 مرغ ما از جوجگی دم نداشتهمون بهتر که دخلش رو بیاریم...چشم داداش پس امروز جوجه رو زدیم تو گوشش دیگه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3
Moment 15228 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 پس امروز جوجه رو زدیم تو گوشش دیگه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: همچین مثه پلنگ ها 3
masi eng 47044 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 مهناز اگه منظورت منم قبلا باهاشون آشنا شدم :ws28: سلامت جان هر رشته ای مهربون و نامهربون داره ... ولی اینجا فقط برقیای مهربون داریم یعنی من مزاحمم؟ ولی اگه ما از خودم.ن تعریف نکنیم کی تعریف بکنه اینقدر ما اعتماد به نفس داریم مااااااااااااااااااااا خوب یعنی چی اونوقت بازم به مهناز.... 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 یعنی من مزاحمم؟ خوب یعنی چی اونوقت بازم به مهناز.... یعنی داییت بده باشه من میدونم چه کار کنم :ws28: 3
masi eng 47044 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 مهناز اگه منظورت منم قبلا باهاشون آشنا شدم :ws28: سلامت جان هر رشته ای مهربون و نامهربون داره ... ولی اینجا فقط برقیای مهربون داریم ولی اگه ما از خودم.ن تعریف نکنیم کی تعریف بکنه اینقدر ما اعتماد به نفس داریم مااااااااااااااااااااا یعنی داییت بدهباشه من میدونم چه کار کنم :ws28: نه......................... 3
masi eng 47044 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 داییتم خوبه ماهه یعنی من بعللللللللللللللللللللللللللللللللللللههههههههههههههههه یعنی شما. 3
ارسال های توصیه شده