Abbas.H 15131 ارسال شده در 30 آذر، 2013 دیگه واقعا دارم از ارشد خوندن منصرف میشم امید مگه نمیدونی من قصد ادامه تحصیل دارم ؟ 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 آذر، 2013 دیگه واقعا دارم از ارشد خوندن منصرف میشم امید مگه نمیدونی من قصد ادامه تحصیل دارم ؟ نگاه کن تو و روس خانوم درس خون به درد هم میخورید:hapydancsmil: 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 30 آذر، 2013 نگاه کن تو و روس خانوم درس خون به درد هم میخورید:hapydancsmil: با مجید یه بنگاه ازدواج بزنید. خوب پیشرفت میکنیداااا 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 30 آذر، 2013 با مجید یه بنگاه ازدواج بزنید. خوب پیشرفت میکنیداااا یکی باید برای اینا زن پیدا کنه بنگاه زدن پیشکششون اونجوری فک کنم بخت همه رو کور میکنن میره پی کارش 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 30 آذر، 2013 یکی باید برای اینا زن پیدا کنه بنگاه زدن پیشکششون اونجوری فک کنم بخت همه رو کور میکنن میره پی کارش آره بابا، حالا ظهر منو تنها گیر آورده بودن داشتن گولم میزدن 4
mahnaz 7584 ارسال شده در 30 آذر، 2013 آره بابا، حالا ظهر منو تنها گیر آورده بودن داشتن گولم میزدن حالا دخلتو که آوردم میفهمی داشتی گول میخوردی یعنی چی 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 30 آذر، 2013 حالا دخلتو که آوردم میفهمی داشتی گول میخوردی یعنی چی مهم اینه که گول نخوردم منو گزاشته بودن تو منگنه 4
mahnaz 7584 ارسال شده در 30 آذر، 2013 مهم اینه که گول نخوردم منو گزاشته بودن تو منگنه منگنه که خوبه خودم میذارمت لای پانچ که گول خوردن یادت بره 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 آذر، 2013 آره بابا، حالا ظهر منو تنها گیر آورده بودن داشتن گولم میزدن اوه اوه چی گفت مهناز من بودم همین الان چشاشو از پست مانیتور در می اوردم 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 30 آذر، 2013 اوه اوه چی گفت مهناز من بودم همین الان چشاشو از پست مانیتور در می اوردم :icon_razz: حیف که شکلکا دست آدمو میبندن از این بهتر برای تو امید خان عامل اصلی پیدا نکردم:elivg5ddfqdy8k5mocf عباسم براش دارم 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 30 آذر، 2013 منگنه که خوبه خودم میذارمت لای پانچ که گول خوردن یادت بره آش نخورده و دهن سوخته سیخ دو سر کباب :icon_razz: حیف که شکلکا دست آدمو میبندن از این بهتر برای تو امید خان عامل اصلی پیدا نکردم:elivg5ddfqdy8k5mocf عباسم براش دارم آره آره همش زیر سر این روحه :gnugghender: من که اصلا راضی به زحمت نیستم، برای گول نخوردنمم لازم نیست بهم جایزه بدی، وظیفم بود 4
mahnaz 7584 ارسال شده در 30 آذر، 2013 آش نخورده و دهن سوخته سیخ دو سر کباب آره آره همش زیر سر این روحه :gnugghender: من که اصلا راضی به زحمت نیستم، برای گول نخوردنمم لازم نیست بهم جایزه بدی، وظیفم بود این روح یه زنی براش بگیرم بیاد بگه: از روح بودم پشیمان گشته ایم مرحمت فرموده مارا جن کنید نه بابا بیا جایزه هم بگیر:vahidrk: میگن به این پسرا رو ندینا من گوش ندادم 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 30 آذر، 2013 این روح یه زنی براش بگیرم بیاد بگه: از روح بودم پشیمان گشته ایم مرحمت فرموده مارا جن کنید نه بابا بیا جایزه هم بگیر:vahidrk: میگن به این پسرا رو ندینا من گوش ندادم :ws28: دست کمی از فردوسی نداریا اشتباه کردی دیگه باید گوش میدادی 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 30 آذر، 2013 :ws28: دست کمی از فردوسی نداریا اشتباه کردی دیگه باید گوش میدادی آره فک کنم واجب شد گوش بدم 1
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 1 دی، 2013 اقایون وخانمها مبارکه امیدوارم که به پای هم پیر بشین مهناز خانم برای شما هم مبارکه که جواب عباس را قبول کردین برای خودم هم مبارکه که دست دوتا جوان را رو گذاشتم توی دست هم:hapydancsmil: 4
mahnaz 7584 ارسال شده در 1 دی، 2013 اقایون وخانمها مبارکه امیدوارم که به پای هم پیر بشین مهناز خانم برای شما هم مبارکه که جواب عباس را قبول کردین برای خودم هم مبارکه که دست دوتا جوان را رو گذاشتم توی دست هم:hapydancsmil: 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 1 دی، 2013 سلام مگه دیشب بحثها تموم نشد و همه راضی از این وصلت نبودن خوب مبارکه دیگه 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 1 دی، 2013 سلام مگه دیشب بحثها تموم نشد و همه راضی از این وصلت نبودن خوب مبارکه دیگه علیک سلام خب اومدی باید جواب پس بدی اینجوری پشت سر آدم بحث راه میندازی در میری ها:167: شما زن داری؟ اگه نداری تا برات همینجا آستین بزنیم بالا:gnugghender: شعار سایتم میذاریم: تک تک بیا جفتی برو 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 1 دی، 2013 علیک سلام خب اومدی باید جواب پس بدی اینجوری پشت سر آدم بحث راه میندازی در میری ها:167: شما زن داری؟ اگه نداری تا برات همینجا آستین بزنیم بالا:gnugghender: شعار سایتم میذاریم: تک تک بیا جفتی برو من در نرفتم ولی حاضرم هر گونه تنبیه را قبول کنم من خودم فقط یک بار سرم کلاه رفت و گول خوردم و یک زن گرفتم من حاضرم توی انجمن یک همچین حرکتی انجام بشه و مجردهارو متاعل کنم 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 1 دی، 2013 اقایون وخانمها مبارکه امیدوارم که به پای هم پیر بشین مهناز خانم برای شما هم مبارکه که جواب عباس را قبول کردین برای خودم هم مبارکه که دست دوتا جوان را رو گذاشتم توی دست هم:hapydancsmil: واقعا اگه مسئولین مملکت به اندازه تو به فکر ازدواج جوونا بودن، سن ازدواج میومد زیر 12 سال :ws28: 4
ارسال های توصیه شده