pesare irani 41805 ارسال شده در 28 آبان، 2013 سلام دوستان برای یه ارائه یکی دو تا مقاله قدرتی ترجمه شده میخواستم کسی تو ارشیو خودش داره
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 29 آبان، 2013 سلام اگه میشه به این سوالم جواب بدین تو نرم افزار اسپایس gnd هایی که وجود داره با هم چه فرقی دارند و هر کدوم کجا کاربرد دارن ؟ با اجازه مهنازه نازنینم فرقش تقریبا از زمین تا آسمونه بانو... واسه تحلیل دی سی حتما باید ازون زمین که سه تا خط داره استفاده کنی یا بهتر بگم تو همه تحلیل هایی که در حد درس ماست و ازمون میخوان با اسپایس انجام بدیم باید از این زمین استفاده کنی و مقدارش رو هم صفر بدی عزیزه دلم 4
mahnaz 7584 ارسال شده در 29 آبان، 2013 با اجازه مهنازه نازنینم فرقش تقریبا از زمین تا آسمونه بانو...واسه تحلیل دی سی حتما باید ازون زمین که سه تا خط داره استفاده کنی یا بهتر بگم تو همه تحلیل هایی که در حد درس ماست و ازمون میخوان با اسپایس انجام بدیم باید از این زمین استفاده کنی و مقدارش رو هم صفر بدی عزیزه دلم اختیار داری اجازه ماهم دست شوماس مرســــــــــــــــــی 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 29 آبان، 2013 سلام بچه ها اینو میشه ج بدین؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread111847-67.html#post1306025 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 1 آذر، 2013 عاقا چرا برقیا دیگه کم میان توی انجمن برق که با هم تبادل اطلاعات کنیم؟؟؟!! نا سلامتی این همه مهندس فقط میایم تو انجمن میچرخیم و میریم:icon_pf (34): کجایین پس؟ سودی چرا میای پیام مذاری و میری پروفتم که بستی نمیشه جواب داد 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 17 آذر، 2013 سلام بر دوستان:icon_gol: یعنی هیــــــــــــچکی اینجا نیست؟؟؟!!! که اینجا اینقدر سوت و کور شده؟ 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 18 آذر، 2013 سلام بر دوستان:icon_gol: یعنی هیــــــــــــچکی اینجا نیست؟؟؟!!! که اینجا اینقدر سوت و کور شده؟ واقا چرا کسی نیس 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 19 آذر، 2013 روزی اینجا واقعا پاتوق بود بهترررررررررررررر چیه دور هم جمع بشیم فردا معتاد بشیم 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 19 آذر، 2013 بهترررررررررررررر چیه دور هم جمع بشیم فردا معتاد بشیم ایول عباس آقا امید خان منم همینی که عباس گذاشت 2
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 23 آذر، 2013 دوستان گل کسی پیشنهادی برای شکستن سکوت اینجا نداره؟ به نظر من اینجا یک کمی ناشناختست برای بچه های انجمن اگه یک کاری بشه که دوستان با اینجا بیشتر اشنا بشن بهتره دوما اینجا یک کمی محیطش خشگه و خسته کننده باید یک کمی از بار علمیش برای مرحله اول کم کنیم و یواش یواش بتونیم نتیجه کلی که مد نظر شماست که اموزش دادن و اموزش دیدنه رو به اجرا بگذاریم ببخشید فضولی کردم 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 23 آذر، 2013 به نظر من اینجا یک کمی ناشناختست برای بچه های انجمن اگه یک کاری بشه که دوستان با اینجا بیشتر اشنا بشن بهتره دوما اینجا یک کمی محیطش خشگه و خسته کننده باید یک کمی از بار علمیش برای مرحله اول کم کنیم و یواش یواش بتونیم نتیجه کلی که مد نظر شماست که اموزش دادن و اموزش دیدنه رو به اجرا بگذاریمببخشید فضولی کردم چطوری مجید جون ؟ نه بابا این تاپیک اتفاقا اصلا علمی نیست و به نظر من خشکم نیست. چند وقت پیش که چند تا کاربر پایه داشتیم روزی 10 صفحه اینجا میگفتیم و میخندیدیم. یادش بخیر 3
ارسال های توصیه شده