mahnaz 7584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 کی ؟ بگو خودم کارشو را بندازم زودتر :hapydancsmil: تو اگه بیلزنی باغچه خودتو بیل بزن بعد برای بقیه نسخه بپیچ 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 پس چی منو دسته کم گرفتی؟؟؟خجالت بکش:vahidrk: اول اگه پسندیدی که من برم باهاش در مورد تو صحبت کنم ببینم نظرش در مورد تو چیه بعد برات قرار میذارم که برین باهم صحبت کنین آخه میترسم تا بخوای بجنبی سوژه از دست بره. این جور دخترا رو رو هموا میزنناااااا من همون دومی رو میخوام. همین امروز :hapydancsmil: راستی بهش بگو روز خاسگاری شلوار کردی بپوشه ... خوشم میاد :ws28::ws28: 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 اینجا تالار برقه یا مجلس بله برون یه کم بحث علمی کنید ماهم استفاده کنیم آخه تاپیک که نمیزنید این یکی رو واقعاااااااا درست میگین آقا پیمان ولی آقا عباس اومده خواستیم الان که داریم شیرینی قبولیشو میگیریم شیرینی عروسیشم یهو بگیریم خرجش زیاد نشه 2
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 این یکی رو واقعاااااااا درست میگین آقا پیمان ولی آقا عباس اومده خواستیم الان که داریم شیرینی قبولیشو میگیریم شیرینی عروسیشم یهو بگیریم خرجش زیاد نشه به به مهناز بانو راستی؟کسی راجع به OLED چیزی میدونه؟نمیخوام مطلبی کپی کنیم هرکی هرچی میدونه بگه 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 به به مهناز بانو راستی؟کسی راجع به OLED چیزی میدونه؟نمیخوام مطلبی کپی کنیم هرکی هرچی میدونه بگه من که نمیدونم چیه؟!!! 1
Abbas.H 15131 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 این یکی رو واقعاااااااا درست میگین آقا پیمان ولی آقا عباس اومده خواستیم الان که داریم شیرینی قبولیشو میگیریم شیرینی عروسیشم یهو بگیریم خرجش زیاد نشه میدونستم یه نقشه شومی برام کشیدی :vahidrk: من ساده رو بگو :icon_pf (34): فک کردم متاهل شدم رفتتتتتتتتتتت اصن شیرینی نمیدم. زنم نمیخوام. مجلس تعطیله بریم تاپیک بزنیم بچه ها :hapydancsmil: 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 به به مهناز بانو راستی؟کسی راجع به OLED چیزی میدونه؟نمیخوام مطلبی کپی کنیم هرکی هرچی میدونه بگه من که تا به حال در موردش چیزی نشنیدم پیمان جان 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 میدونستم یه نقشه شومی برام کشیدی :vahidrk: من ساده رو بگو :icon_pf (34): فک کردم متاهل شدم رفتتتتتتتتتتت اصن شیرینی نمیدم. زنم نمیخوام. مجلس تعطیله بریم تاپیک بزنیم بچه ها :hapydancsmil: بیا خوبی کن اصن بهت خوبی نیومده:vahidrk: اصن دیگه باهاشم صحبت نمیکنم که بپره دستت بهش نرسه 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 هر دم از این باغ بری میرسد. ژارسین جان شماره طرفو میدی هماهنگ کنم باهاش ؟ :hapydancsmil: بابا شما این کاره بودینا. خدا خیرتون بده :hapydancsmil: 1
Abbas.H 15131 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 بیا خوبی کن اصن بهت خوبی نیومده:vahidrk: اصن دیگه باهاشم صحبت نمیکنم که بپره دستت بهش نرسه ژارسین یه جذاب ترشو پیدا کرده باهام. تازه ابروهاشم پیوندیه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 من که تا به حال در موردش چیزی نشنیدم پیمان جان یه سطح یالاتری از led هست فقط اینکه چه تفاوتی با ال ای دی معمولی میکنه ؟ 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 ژارسین یه جذاب ترشو پیدا کرده باهام. تازه ابروهاشم پیوندیه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :icon_razz: لیاقتت همونه:1111: 1
ژارسین 4579 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 اینجا تالار برقه یا مجلس بله برون یه کم بحث علمی کنید ماهم استفاده کنیم آخه تاپیک که نمیزنید اوه اوه مثل اینکه رئیستون اومد باشه شما فکراتوبکن منم با طرف حرف میزنم فعلا بای با زبون خوش برم تا رئیستون ..... 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 یه سطح یالاتری از led هست فقط اینکه چه تفاوتی با ال ای دی معمولی میکنه ؟ یه سرچی زدم که بفهمم چیه که شاید به اسم نشناخته باشم ولی وقتی خوندمش دیدم تا حالا نشنیده بودم متاسفانه اطلاعاتی ازش ندارم که بخوام از خودم بگم 3
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 یه سرچی زدم که بفهمم چیه که شاید به اسم نشناخته باشم ولی وقتی خوندمش دیدم تا حالا نشنیده بودم متاسفانه اطلاعاتی ازش ندارم که بخوام از خودم بگم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا یه سری اطلاعات راجع بهش داده از ظواهر امر همون ال ای دی هست که انعطاف پذیر شده 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 ینی خاک بر سر ایران که اندازه تایوانم نیست......هر چی محصول پی ال سی و اچ ام آی هست بر تایوانِ....بخدا 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 ینی خاک بر سر ایران که اندازه تایوانم نیست......هر چی محصول پی ال سی و اچ ام آی هست بر تایوانِ....بخدا مهدی جون خون خودتو کثیف نکن 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 مهدی جون خون خودتو کثیف نکن آدمو حرص میدن دیگه......دیروز کل بازارو گشتم hmi دلتا اصلا نیست......... اومدم فتک بگیرم اونم بر تایوان...... دیدم به صرفه نیست رفتم پنل مستر خریدم دیدم اونم تایوانه 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 آدمو حرص میدن دیگه......دیروز کل بازارو گشتم hmi دلتا اصلا نیست......... اومدم فتک بگیرم اونم بر تایوان...... دیدم به صرفه نیست رفتم پنل مستر خریدم دیدم اونم تایوانه خدا رو شکر که چینی نبوده 1
ارسال های توصیه شده