mahnaz 7584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 اصلا شوکه شدم انصافا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: نمی دونم چطوری تشکر کنم ازت مهناز جان :icon_gol::icon_gol::icon_gol: خیلی خیلی خیلی خیلی زیااااااد خوشحال شدم. من و این همه خوشبختی محاله :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: من متعلق به شمام. از پشت همین تریبون از همه دوستانم مخصوصا برقیها و علی الخصمص دوستای نزدیکم تو انجمن مچکرم :hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: قابلی نداشت بابا مهندس استاد ارشد رتبه 300 علم و صنعتی . . . 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 قلبونت پس این مهندس کو ببینیم کی بهش زن داده آخه کی به ای بچه ....خونا زن میده؟ نه بابا خرخون نیستم دور از جون مهناز میدونه. یهنی همه میدونن که من فقط 2 ماه وخ داشتم برای خوندن حالا من زن دارم یا نه ؟؟ چرا زن ندن ؟ از خداشونم باشه :ws28::ws28: 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 نه بابا خرخون نیستم دور از جون مهناز میدونه. یهنی همه میدونن که من فقط 2 ماه وخ داشتم برای خوندن حالا من زن دارم یا نه ؟؟ چرا زن ندن ؟ از خداشونم باشه :ws28::ws28: آره من میدونم خییییییییییلللللللللللیییییییییی خر خونه شوخی کردم نکنه این دوهفته نبودی رفته بودی دوماد بشی؟؟؟؟ 2
ژارسین 4579 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 نه بابا خرخون نیستم دور از جون مهناز میدونه. یهنی همه میدونن که من فقط 2 ماه وخ داشتم برای خوندن حالا من زن دارم یا نه ؟؟ چرا زن ندن ؟ از خداشونم باشه :ws28::ws28: ندالی الان چه احساسی داری قکر میکردی چه رتبه ای میاری؟ 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 ندالیالان چه احساسی داری قکر میکردی چه رتبه ای میاری؟ نه بابا کی تو دو هفته زن گرفته که منم دومیش باشم ؟؟ من خیلی خرخونم دیگه مهناز آره ؟ من روزی سه تا مقاله میدم بیرون آره ؟؟ :hapydancsmil: راستش فک میکردم حدود 150 بشم. آخه من کنترل حساب کرده بودم 45 درصد. ولی تو کارنامه 25 درصد زده بود برام 2
ژارسین 4579 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 نه بابا کی تو دو هفته زن گرفته که منم دومیش باشم ؟؟ من خیلی خرخونم دیگه مهناز آره ؟ من روزی سه تا مقاله میدم بیرون آره ؟؟ :hapydancsmil: راستش فک میکردم حدود 150 بشم. آخه من کنترل حساب کرده بودم 45 درصد. ولی تو کارنامه 25 درصد زده بود برام مبارک باشه مغناطیس را چند زدی؟ 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 نه بابا کی تو دو هفته زن گرفته که منم دومیش باشم ؟؟ من خیلی خرخونم دیگه مهناز آره ؟ من روزی سه تا مقاله میدم بیرون آره ؟؟ :hapydancsmil: راستش فک میکردم حدود 150 بشم. آخه من کنترل حساب کرده بودم 45 درصد. ولی تو کارنامه 25 درصد زده بود برام از یه رتبه 300 هیچچچچچچچچچچ چیزی بعید نیست شاید گرفته باشی ایشالله توی دکترا رتبه تک رقمی بیاری:hapydancsmil: 1
Abbas.H 15131 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 از یه رتبه 300 هیچچچچچچچچچچ چیزی بعید نیست شاید گرفته باشی ایشالله توی دکترا رتبه تک رقمی بیاری:hapydancsmil: مرسی راست میگیا. شایدم گرفتم خودم خبر ندارم 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 پس حتما بهت زن میدند:ws28::ws28: آفرین. به خاطر همین مغناطیس نزدم :hapydancsmil: 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 یکی منو دعوا کن ه برم درس بخونم وقتی تو به فکر خودت نیستی با دعوا هم درست نمیشی:icon_pf (34): 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 یکی منو دعوا کن ه برم درس بخونم چطوری امید جون ؟ از کیه ندیدمت دلم برات تنگ شده درس چیه بابا. من خوندم به کجا رسیدم که تو ام یخوای بخونی ؟؟ راستی ارشد چطوریاس ؟ اگه خطرناکه از همین الان برم خدمت ؟؟ 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 آفرین. به خاطر همین مغناطیس نزدم :hapydancsmil: پس دیگه واجب شده آستین برات بالا بزنیم 1
ژارسین 4579 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 آفرین. به خاطر همین مغناطیس نزدم :hapydancsmil: دانشگاه روزانه لیسانس گرفتید؟ منم خیلی دوست دارم فوق شرکت کنم رشته مهندسی صنایع اما نمیتونم بین کارم ودرس یکی را انتخاب کنم 1
ارسال های توصیه شده