.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 یونیه ما که پسرا میخوان فقط ار دخترا سبقت بگیرن یونی سراسری کل کله همش بین دخترو پسر یونی آزاد و نمیدونم اصن یه وضعی 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 خو شما فوق لیسانس داری، اگه 18سالگی رفته باشی یونی میشه : 23-24 سالمنظورم این جینگیلی18-19 ساله هاس حالا شد نترس به داداش کوروشم نمیگم بیاد یادش بخیر ولی خداییش من توی دانشگاه با خیلی از بچه ها صمیمی بودم ولی با رعایت حدود مشخصه!!!! اینجارو نگاه نکن اینقدر راحتما کسی جرات نداشت بهم بگه تو باید میگفت خانم ... وگر نه.......:167: ولی یادش بخیر هنوز هم برام اس ام تبریک مناسبتی میفرستن بعضیاشون خیلی با معرفتن 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 صداتو نبر بالا مرسی داداش گلم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 مرسی داداش گلم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3
Adel00 5292 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 حالا شد نترس به داداش کوروشم نمیگم بیاد یادش بخیر ولی خداییش من توی دانشگاه با خیلی از بچه ها صمیمی بودم ولی با رعایت حدود مشخصه!!!! اینجارو نگاه نکن اینقدر راحتما کسی جرات نداشت بهم بگه تو باید میگفت خانم ... وگر نه.......:167: ولی یادش بخیر هنوز هم برام اس ام تبریک مناسبتی میفرستن بعضیاشون خیلی با معرفتن خانم....؟؟؟؟ :دی اوهوم. منم با چنین روابط هم نوعانه موافقم. من و یکی دوستامم گاهی یک 2تا دخترای هم کلاسیمون درس میخونیم. درسشون خوبه. ی جاهاییم ماها بهتریم. بالاخره کمک میکنیم... ولی باید آدماش پایه و درست و باجنبه باشن. آورین مهناز خانم سنگین... رو نده...خخخخخخخ میام دستاتم میپیچونما بفرما ... دست چیه، پا و کمر و ... مو بپیچون.... 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 خانم....؟؟؟؟ :دیاوهوم. منم با چنین روابط هم نوعانه موافقم. من و یکی دوستامم گاهی یک 2تا دخترای هم کلاسیمون درس میخونیم. درسشون خوبه. ی جاهاییم ماها بهتریم. بالاخره کمک میکنیم... ولی باید آدماش پایه و درست و باجنبه باشن. آورین مهناز خانم سنگین... رو نده...خخخخخخخ بفرما ... دست چیه، پا و کمر و ... مو بپیچون.... خانم ... برای بچه های دنیای بیرونه شما توی دنیای مجازی هرچی دوست داری صدا کن با تموم دخترا که دوست بودم خفن ولی با پسرا بستگی به جنسشون داشت همین عیده نزدیک 70 80 تا از دوستای لیسانسم برای اس تبریک سال نو فرستادن خداییش خیلی بچه های با معرفتی بودن نصف عیدو داشتم جواب اس میدادم 2
Adel00 5292 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 دوستان و مهندسین عزیز شب همگی خوش من برم که مامانم الان گوشمو میپیچونه میبره ساک بذارم....ههه مثل بچه رفتار میکنن با آدم..... دوست دارتان ::babygirl: 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 خانم....؟؟؟؟ :دیاوهوم. منم با چنین روابط هم نوعانه موافقم. من و یکی دوستامم گاهی یک 2تا دخترای هم کلاسیمون درس میخونیم. درسشون خوبه. ی جاهاییم ماها بهتریم. بالاخره کمک میکنیم... ولی باید آدماش پایه و درست و باجنبه باشن. آورین مهناز خانم سنگین... رو نده...خخخخخخخ بفرما ... دست چیه، پا و کمر و ... مو بپیچون.... همون دست کافیه 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 دوستان و مهندسین عزیزشب همگی خوش من برم که مامانم الان گوشمو میپیچونه میبره ساک بذارم....ههه مثل بچه رفتار میکنن با آدم..... دوست دارتان ::babygirl: شبت خوش سعی کن حسابی مسافرت بهت خوش بگذره 2
Adel00 5292 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 خانم ... برای بچه های دنیای بیرونه شما توی دنیای مجازی هرچی دوست داری صدا کن با تموم دخترا که دوست بودم خفن ولی با پسرا بستگی به جنسشون داشت همین عیده نزدیک 70 80 تا از دوستای لیسانسم برای اس تبریک سال نو فرستادن خداییش خیلی بچه های با معرفتی بودن نصف عیدو داشتم جواب اس میدادم منم فرستادم ولی تو دنیا مجازی... شبتون خوش انا عادل انا فی السفر......... انا وداع......... 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 منم فرستادمولی تو دنیا مجازی... شبتون خوش انا عادل انا فی السفر......... انا وداع......... دست گلت درد نکنه :icon_gol::icon_gol: 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 خو شما فوق لیسانس داری، اگه 18سالگی رفته باشی یونی میشه : 23-24 سالمنظورم این جینگیلی18-19 ساله هاس بسه دیگه عادل, خرابترش نکن 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 :w410:عبااااااااااااس کجاااااااااایی که داشتو پیچوندن!!!!!!!!!:w821: ::babygirl: بهت که گفتم وقتی من نیستم دعوا را ننداز 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 یهنی سودی جینگیلی میباشدسودی 19سال دارد من میدونستم عادل با این کاراش کار دست خودش میده دیگه سوده جان به خاطر من بخشش 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 من میدونستم عادل با این کاراش کار دست خودش میده دیگه سوده جان به خاطر من بخشش خوبم که جینگیلی میباشم:hapydancsmil: 1
ارسال های توصیه شده