Mahnaazz 13133 ارسال شده در 12 تیر، 2016 خدمت مقدس سربازی:icon_pf (34): ک چی...الان میخوای توجیه کنی ک چرا نبودی:icon_razz: 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 12 تیر، 2016 ک چی...الان میخوای توجیه کنی ک چرا نبودی:icon_razz: نه بودم ولی نمیومدم از امروزم دارم میرم یجا دیگ ...داستان تازه شروع شده... 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 12 تیر، 2016 نه بودم ولی نمیومدم از امروزم دارم میرم یجا دیگ ...داستان تازه شروع شده... تموم نشد... 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 12 تیر، 2016 چرا شد...این ی داستان دیگه اس...نظامی گریه خب خداروشکر ب اون تاپیکای نصفه نیمه هم سری بزن... 1
wheeler 8640 ارسال شده در 12 تیر، 2016 سلام قدم رنجه فرمودید....فقط مراقب سقف تالار باشید برا عید تازه درستش کردیم....اونم با پول تو جیبی.......ادمین ک پول نمیده... النگو...:icon_pf (34): تالاره دارید ؟ :ws28::ws28: یک خط دیگه خنده نه ادمین نه یاد 180 میوفتم بذار آروم باشم دوست داری کلا یک ابولهول دو تنی بفرستم تو تالارتون تا شیش تا تالار دیگه هم با خاک یکسان کنه ؟ الان هوا گرمه خنک تر میشید 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 17 تیر، 2016 تالاره دارید ؟ :ws28::ws28: یک خط دیگه خنده نه ادمین نه یاد 180 میوفتم بذار آروم باشم دوست داری کلا یک ابولهول دو تنی بفرستم تو تالارتون تا شیش تا تالار دیگه هم با خاک یکسان کنه ؟ الان هوا گرمه خنک تر میشید تالاره هم داریم... اما در اصل مطلب فرقی نمیکنه...:icon_pf (34): وای وای وای....این ب انهدام کل انجمن منجر میشه ک.....حالا 180 میشه 360 هان...اونوقت بیا و درستش کن... 1
masi eng 47044 ارسال شده در 4 مرداد، 2016 چندتاپیکی که میتواند به عنوان مطالب خوب و مفید و روزمره مورد استفاده شما قرار گیرد: ويژگى هاى مزاج ها انواع آنها معالجه بيماري ها با گياهان دارويى (مطب) توصیه های گیاه درمانی انواع دم نوش و دم کرده مورد تأیید ائمه لیست مواد غذایی به تفکیک طبع خواص تمام عرقیات گیاهیو کاربردهایشان انواع چای های گیاهی و خواص دارویشان خوشحال میشیم به این تاپیکها سری بزنید و حتمن سوالی داشتید بپرسید... ما درخدمت تمام دوستان عزیز هستیم..(تالار کشاورزی) 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 6 مرداد، 2016 چندتاپیکی که میتواند به عنوان مطالب خوب و مفید و روزمره مورد استفاده شما قرار گیرد: ويژگى هاى مزاج ها انواع آنها معالجه بيماري ها با گياهان دارويى (مطب) توصیه های گیاه درمانی انواع دم نوش و دم کرده مورد تأیید ائمه لیست مواد غذایی به تفکیک طبع خواص تمام عرقیات گیاهیو کاربردهایشان انواع چای های گیاهی و خواص دارویشان خوشحال میشیم به این تاپیکها سری بزنید و حتمن سوالی داشتید بپرسید... ما درخدمت تمام دوستان عزیز هستیم..(تالار کشاورزی) مرسی معصومه جان 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 13 مرداد، 2016 چقدر سوت و کوره اینجا دلم گرفت درود بر مهندس ارجمند مجید بهره مند میبینید اوضاع رو البته نزدیک پایان ترم و جمع بندی دروس هست
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 درود بر مهندس ارجمند مجید بهره مندمیبینید اوضاع رو البته نزدیک پایان ترم و جمع بندی دروس هست سلام مهناز خانم خوبید بله واقعا اوضاع خرابه انشا الله درست میشه در اینده نزدیک 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 20 مرداد، 2016 سلام مهناز خانم خوبید بله واقعا اوضاع خرابه انشا الله درست میشه در اینده نزدیک سپاس ممنونم خوبم مهندسین باید بیایند و اوضاع رو درست کنند...
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 20 مرداد، 2016 تو انجمن ن مسئولی هست...ن مدیری...ن ارشدی...در این ساعت از روز 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 20 مرداد، 2016 تو انجمن ن مسئولی هست...ن مدیری...ن ارشدی...در این ساعت از روز جان؟ 1
ارسال های توصیه شده