Mahnaazz 13133 ارسال شده در 25 فروردین، 2016 بوی سیگار میاد...پنجره هارو باز کنم یخ کنید؟؟؟؟ بازکن...خوبه اتفاقا....هوای سرد خوبه...........ولی بازم هرچی مهمونمون بگه..همونه..... 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 فروردین، 2016 بازکن...خوبه اتفاقا....هوای سرد خوبه...........ولی بازم هرچی مهمونمون بگه..همونه..... شما صابخونه ایی از مهمونت بپرس یخ نکنه ی موقع؟؟؟؟ ما عشق هوای سردیم چون بچه زمستونیم 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 فروردین، 2016 انقدر دلم میخواد جریمت کنم نبودی و این تالار خاک خورده:icon_razz: 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 25 فروردین، 2016 انقدر دلم میخواد جریمت کنم نبودی و این تالار خاک خورده:icon_razz: اونوقت جریمم چیه؟ شماااااا؟؟؟؟تازه واردی؟؟؟؟ نمیشناسمت!!! خخخخخخ آره تازه واردم.....یخورده از اینجا برام میگی؟چجور جایی؟ 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 فروردین، 2016 اونوقت جریمم چیه؟ خخخخخخ آره تازه واردم.....یخورده از اینجا برام میگی؟چجور جایی؟ هیچی بیخیال. جای خوبیه
Adel00 5292 ارسال شده در 26 فروردین، 2016 درود فراوان بر بروبچه های برق یه سوال فوری داشتم اگه راهنماییم کنید یه دنیا ممنون میشم کسی در مورد ابزار " گردبر " چیزی می دونه ؟ برای بریدن کاغذ و مقوا به صورت گرده. استوانه ایه. در مورد گرماژ یک کاغذ چیزی می دونید؟ نحوه محاسبشو می خواستم؟ اگر بر حسب سانتی متر مربع محاسبش کنم، می تونم تبدیلش کنم به متر مربع؟ ضروریه شدیدا 3
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 26 فروردین، 2016 درود فراوان بر بروبچه های برق یه سوال فوری داشتم اگه راهنماییم کنید یه دنیا ممنون میشم کسی در مورد ابزار " گردبر " چیزی می دونه ؟ برای بریدن کاغذ و مقوا به صورت گرده. استوانه ایه. در مورد گرماژ یک کاغذ چیزی می دونید؟ نحوه محاسبشو می خواستم؟ اگر بر حسب سانتی متر مربع محاسبش کنم، می تونم تبدیلش کنم به متر مربع؟ ضروریه شدیدا گردبر فلز و چوب میدونم چیه ولی گردبر کاغذ نمیدونم .!!! احتمالا برای گردبریه کاغذ پانچ کنن ، حالت سنبه ماتریسی گردبزنن بریزه .. اون یکی گرماژم نمیدونم چیه 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 26 فروردین، 2016 چراااا همتون خوابید؟؟؟؟؟ ساعت 02:49 یه چراغ بزارید بمونه روشن آدم میاد داخل نترسههههه....حالا برقی هستین باید همه رو خاموش کنید پول برقتون زیاد نیاااااد من بترررررسم.... 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 27 فروردین، 2016 چراااا همتون خوابید؟؟؟؟؟ساعت 02:49 یه چراغ بزارید بمونه روشن آدم میاد داخل نترسههههه....حالا برقی هستین باید همه رو خاموش کنید پول برقتون زیاد نیاااااد من بترررررسم.... من بیدار بودم.......اون حدودا....دقیق یادم نیست ساعت چند بود....منتظر یه دوستی بودم....ک نیومد منم خوابیدم........البته یاهو لامپا سوخته.......بودجه نمیدن....هر شب با شمع باید سرکنیم.... ترس نداره....مهنازو داری غم نداری.... 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 27 فروردین، 2016 من بیدار بودم.......اون حدودا....دقیق یادم نیست ساعت چند بود....منتظر یه دوستی بودم....ک نیومد منم خوابیدم........البته یاهولامپا سوخته.......بودجه نمیدن....هر شب با شمع باید سرکنیم.... ترس نداره....مهنازو داری غم نداری.... وقتی بیدار بودی بااااید چراغ اینجا رو روشن بزاری آدم سکته نکنه دوستت فدات بشه ایشالاامشبم تو سرکارش بزار نرو یاهو من تو گوشیم داغون شده.... یه بار دیگه ام نصب کردم ورژن جدیده آدم سردرنمیاره 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 27 فروردین، 2016 وقتی بیدار بودی بااااید چراغ اینجا رو روشن بزاری آدم سکته نکنه دوستت فدات بشه ایشالاامشبم تو سرکارش بزار نرو یاهو من تو گوشیم داغون شده.... یه بار دیگه ام نصب کردم ورژن جدیده آدم سردرنمیاره خواهری لامپا سوخته...چیو روشن بذارم اخه....میگم بودجه نداریم....کفگیر ب نه دیگ خورده....این شمع ها هم تموم بشه دیگه با نور موبایل باید تردد کنیم... خدا نکنه...ایشون بزرگوارن...:w16:...من همیشه مزاحمشونم... کلا یاهو داغونه....:icon_razz: 1
ارسال های توصیه شده