Mahnaazz 13133 ارسال شده در 7 دی، 2015 نخیر فکرمیکنم یک روز نبودین درضمن منظورمن پاتوق هستش! من هر روز هستم..........من منظورم تالار برقِ.........اری 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 7 دی، 2015 ۱۱ روزه سرفه میکنم در حد تنگی نفس و آسم شنبه هم پارچ آب افتاد فرق سرم ۴تا بخیه زدم :icon_pf (34): تازگیا از استرس های بیهوده زندی تپش قلب هم دارم! به ۳۰ سال برسم یالاست خدا بد نده النا خانم... نه واسه من ویروسی جهش یافته ی تغییر فصلیه :icon_pf (34): ایشالا خوب شید .....واجب شد هر روز بیاید پاتوق حضورتون رو بزنید..... برقی استرس نباید داشته باشه.........باید استرسو بخوری..... ایشالا 120 ساله باشید... 3
eelenaa 185 ارسال شده در 8 دی، 2015 ۱۱ روزه سرفه میکنم در حد تنگی نفس و آسم شنبه هم پارچ آب افتاد فرق سرم ۴تا بخیه زدم :icon_pf (34): تازگیا از استرس های بیهوده زندی تپش قلب هم دارم! به ۳۰ سال برسم یالاست خدا بد نده النا خانم... نه واسه من ویروسی جهش یافته ی تغییر فصلیه :icon_pf (34): ایشالا خوب شید مرسی وشماهم همینطور....مراقبت کنیدازخودتون 3
eelenaa 185 ارسال شده در 8 دی، 2015 من هر روز هستم..........من منظورم تالار برقِ.........اری مهنازخانمی 2ساعتم نباشین مادلمون تنگ میشه نبودتون احساس میشه چیکاکنیم آخه 2
m@ry@71 3690 ارسال شده در 8 دی، 2015 سلام خدمت مریم خانم گل...:icon_pf (44):باوربفرماییدوقتی اینجاحضورندارین مادلمون براتون تنگ میشه شما،مهنازخانم،آریوجان،اقامجیدوبقیه عزیزان! بانبودتون اینقدمارودلتنگ نکنیدخواهشآ:girl_angel: شما عزیییییییییییییزییییییییی:hapydancsmil: قربان شما دل به دل راه داره منم دلتنگتون بودم سلام....به به......دوستان گلم سلووووووووووم مسئوووول گل سلام برقیا:hapydancsmil: سلاااااااااااام آق روزبه مکانیکی خوش اومدید پاتوق خودتونه 2
eelenaa 185 ارسال شده در 8 دی، 2015 شما عزیییییییییییییزییییییییی:hapydancsmil: سلووووووووووم مسئوووول گل سلاااااااااااام آق روزبه مکانیکی خوش اومدید پاتوق خودتونه قربان دل شمامری جوووونم 2
eelenaa 185 ارسال شده در 19 دی، 2015 یه مهنازخانم فعال بودن اینجااونم ازشانس بد مانتشون قطع شده !!!!!!! ای بابااااااا 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 19 دی، 2015 یه مهنازخانم فعال بودن اینجااونم ازشانس بد مانتشون قطع شده !!!!!!!ای بابااااااا سلام النا جونی......خوبی............:hapydancsmil: 1
eelenaa 185 ارسال شده در 20 دی، 2015 سلام النا جونی......خوبی............:hapydancsmil: شماخوبی! الناحاضر 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 20 دی، 2015 شماخوبی!الناحاضر افرین مهربااااااااااان.....:hapydancsmil: منم سلام فرزانه جون....چی شدی عزیزم.....نبینم از این شکلکا بذاری..... 2
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 20 دی، 2015 افرین مهربااااااااااان.....:hapydancsmil: سلام فرزانه جون....چی شدی عزیزم.....نبینم از این شکلکا بذاری..... سلام عزیز دل هیچی نشدم هنوز همونم که بودم داشتم اعلام حضور میکردم 1
ارسال های توصیه شده