Mahnaazz 13133 ارسال شده در 2 دی، 2015 خواهش میکنم خبر خاصی نیست مدتی نبودم شما چخبر ؟ خوب ترم جدید شروع شده....دوهفته ایی میشِ.....ک ترم کابوسی رو پیش رو دارم.... شما چطور؟ 2
ebi1234 120 ارسال شده در 2 دی، 2015 خوب ترم جدید شروع شده....دوهفته ایی میشِ.....ک ترم کابوسی رو پیش رو دارم....شما چطور؟ آها دانشجویین شما من میرم ماموریتو میام تهران در رفت و آمدم درس نمیخونم 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 2 دی، 2015 آها دانشجویین شما من میرم ماموریتو میام تهران در رفت و آمدم درس نمیخونم بلی دانشجو هستم..... بسیارعالی.... براتون ارزوی موفقیت دارم.... فعالیت توی تالار فراموش نشه..... 2
Adel00 5292 ارسال شده در 4 دی، 2015 کسی نمیاد اینجا دیگه فکر کنم درسها سنگین شدن سلام مهندس باز آمد بوی ماه مدرسه 4
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 6 دی، 2015 از اول مهر کلا فروم خلوت شده .مخصوصا اینجا. خسته نباشین جوونا 7
m@ry@71 3690 ارسال شده در 6 دی، 2015 سلااااااااااااام و صد سلاااااام و هزااااراااان سلاااااام عاقا بهتون حق میدم یه دل سیر منو بزنید اما نزنید گناه دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: (درصدد جبران میباشیم:icon_pf (34):) احواااااااااااااال اهالی پاتوق خودمون؟ 5
eelenaa 185 ارسال شده در 6 دی، 2015 سلااااااااااااام و صد سلاااااام و هزااااراااان سلاااااام عاقا بهتون حق میدم یه دل سیر منو بزنید اما نزنید گناه دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: (درصدد جبران میباشیم:icon_pf (34):) احواااااااااااااال اهالی پاتوق خودمون؟ سلام خدمت مریم خانم گل...:icon_pf (44): باوربفرماییدوقتی اینجاحضورندارین مادلمون براتون تنگ میشه شما،مهنازخانم،آریوجان،اقامجیدوبقیه عزیزان! بانبودتون اینقدمارودلتنگ نکنیدخواهشآ:girl_angel: 5
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 6 دی، 2015 سلام بردوستان خووووبم سلااااااااااااام و صد سلاااااام و هزااااراااان سلاااااام عاقا بهتون حق میدم یه دل سیر منو بزنید اما نزنید گناه دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: (درصدد جبران میباشیم:icon_pf (34):) احواااااااااااااال اهالی پاتوق خودمون؟ سلام....به به......دوستان گلم 5
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 7 دی، 2015 سلاممن ویروسیم نمیام که پاتوق نترکه چی شدی مهندس....خدا بد نده...... 4
eelenaa 185 ارسال شده در 7 دی، 2015 سلاممن ویروسیم نمیام که پاتوق نترکه فکرمیکنم ازمن گرفتین ویروس رو چون منم بدسرماخوردم الان یکم روبه بهبودی هستم 3
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 7 دی، 2015 سلااااااااااااام و صد سلاااااام و هزااااراااان سلاااااام عاقا بهتون حق میدم یه دل سیر منو بزنید اما نزنید گناه دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: (درصدد جبران میباشیم:icon_pf (34):) احواااااااااااااال اهالی پاتوق خودمون؟ سلاممن ویروسیم نمیام که پاتوق نترکه سلام برشمامهنازخانم کم پیداهستین سلام مهندسباز آمد بوی ماه مدرسه سلام بردوستان خووووبم سلام خدمت مریم خانم گل...:icon_pf (44):باوربفرماییدوقتی اینجاحضورندارین مادلمون براتون تنگ میشه شما،مهنازخانم،آریوجان،اقامجیدوبقیه عزیزان! بانبودتون اینقدمارودلتنگ نکنیدخواهشآ:girl_angel: سلام....به به......دوستان گلم سلام سلام :hapydancsmil: دیدم همه دارن سلام میگن گفتم جا نمونم منم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 4
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 7 دی، 2015 سلام سلام :hapydancsmil: دیدم همه دارن سلام میگن گفتم جا نمونم منم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :hapydancsmil:...خوش اومدی مهربان فرزانه 2
eelenaa 185 ارسال شده در 7 دی، 2015 من هر روز انجمنم..... نخیر فکرمیکنم یک روز نبودین درضمن منظورمن پاتوق هستش! 3
Adel00 5292 ارسال شده در 7 دی، 2015 چی شدی مهندس....خدا بد نده...... ۱۱ روزه سرفه میکنم در حد تنگی نفس و آسم شنبه هم پارچ آب افتاد فرق سرم ۴تا بخیه زدم :icon_pf (34): تازگیا از استرس های بیهوده زندی تپش قلب هم دارم! به ۳۰ سال برسم یالاست فکرمیکنم ازمن گرفتین ویروس رو چون منم بدسرماخوردم الان یکم روبه بهبودی هستم خدا بد نده النا خانم... نه واسه من ویروسی جهش یافته ی تغییر فصلیه :icon_pf (34): ایشالا خوب شید 3
ارسال های توصیه شده