میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ بانکداری خرد وبانکداری عمده http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=63583 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ بحران اقتصادی چیست؟ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=662605#post662605post662605 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ قیمت گذاری http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=680674#post680674post680674 3 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ به به سلوم:626gdau: ببخشید من تازه این تایپیک . دیدم:girl_yes2: 1:یادم نیست چی باید میگفتم؟؟؟؟؟؟؟ 2:دانشجوی کارشناسی مدیریت مالی 3:ترم4 تمومید(به امید خدا) 4:دانشجوام دیگه:mrsbeasley: 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ به بهسلوم:626gdau: ببخشید من تازه این تایپیک . دیدم:girl_yes2: 1:یادم نیست چی باید میگفتم؟؟؟؟؟؟؟ 2:دانشجوی کارشناسی مدیریت مالی 3:ترم4 تمومید(به امید خدا) 4:دانشجوام دیگه:mrsbeasley: سلام بر یگانه مدیر مالی نواندیشان مریم خانم کجا بودی تا به حال دلم پوکید از بس تنها بودم تو حسابداری نواندیشان:banel_smiley_90: خوش آمدید :rose: 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ سلام بر یگانه مدیر مالی نواندیشان مریم خانمکجا بودی تا به حال دلم پوکید از بس تنها بودم تو حسابداری نواندیشان:banel_smiley_90: خوش آمدید :rose: چاکرات فراووووووونمن تنها نیستمااااااااا یکی دیگه از برو بچه های دیگه هم هستش اگه بخوای معرفیش میکنم:girl_yes2: خو نییدونستم اینجاجمعتون جمعه 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ آقا جان من 12 واحد حسابداری یارو کردم منم حساب می شم........ آقا این تالار اقتصاد نمی دونی کجاست داداش؟ بریم با جوزی یارو شیم. 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چاکرات فراووووووونمن تنها نیستمااااااااا یکی دیگه از برو بچه های دیگه هم هستش اگه بخوای معرفیش میکنم:girl_yes2: خو نییدونستم اینجاجمعتون جمعه خیلی مخلصیم قدمشون رو چشم هرچی تعداد بیشتر گفتگو بهتر میگوفتی اینجا خلوط کردی بهتر بودا 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ آقا جان من 12 واحد حسابداری یارو کردم منم حساب می شم........ آقا این تالار اقتصاد نمی دونی کجاست داداش؟ بریم با جوزی یارو شیم. شما اول بگو رشتت چیه حساب که میشی چون با داداش جوزف یارو شدی همین جا یارو شو اقتصادم راه میندازیم 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ شما اول بگو رشتت چیه حساب که میشی چون با داداش جوزف یارو شدی همین جا یارو شو اقتصادم راه میندازیم من داداش اقتصادم اگه می شه اون گوشه موشه ها ما رو هم یارو کن................:ws2: جوزف رو هم میارم تا تعدادمون زیاد شه 3 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ آقا جان من 12 واحد حسابداری یارو کردم منم حساب می شم........ آقا این تالار اقتصاد نمی دونی کجاست داداش؟ بریم با جوزی یارو شیم. بببینم از ماهم بیشتر پاس کردین یعنی؟:mrsbeasley: خیلی مخلصیم قدمشون رو چشم هرچی تعداد بیشتر گفتگو بهتر میگوفتی اینجا خلوط کردی بهتر بودا خیلی آدم خشکیه همون بهتر که اصن اینجاهارو بلت نشه:icon_pf (34): خب چه خبرااااااااااا؟در چه حالین بچه ها؟:626gdau: 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ من داداش اقتصادم اگه می شه اون گوشه موشه ها ما رو هم یارو کن................:ws2: جوزف رو هم میارم تا تعدادمون زیاد شه شما بیا یاروت میکنیم جوزف که میره سربلزی دور کلاش قرمزی تازه آموزشیش شروع میشه نمیتونه بیاد 3 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ شب همگی خوش دوستان گل:626gdau:تا بعد:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ ایشششششششششششششششش:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ بببینم از ماهم بیشتر پاس کردین یعنی؟:mrsbeasley: خیلی آدم خشکیه همون بهتر که اصن اینجاهارو بلت نشه:icon_pf (34): خب چه خبرااااااااااا؟در چه حالین بچه ها؟:626gdau: خا حتمی یه چیزی شما میدونید که میگی نیاد بهتر اصلا قدم شما رو چشو چال ما آخرین خبر که ما توپ توپیم درسمون هم تموم شده و منتظر برگه سربازیم شما چه خبر 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ ایشششششششششششششششش:viannen_38: آبجی یه یاالله می گفتی من لباس تنم نی 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ من ماهرخ ترم 4 اقتصاد نظری دانشگاه فردوسی مشهد خانه دار ................................................ جوزف سربازی رفته بازآید به نواندیش غم مخور, کلبه نواندیش شود روزی گلستان غم مخور 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اومدم زبون درازی کنم به حسابداریا :icon_razz: اصلا چرا این بخش رو از اقتصاد جدا نمیکنن :3384s: 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ ماهرخ با حسابداریا حرف نزن جیزززززززززززن ملیض میشیا 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ آبجی یه یاالله می گفتی من لباس تنم نی اگه لباس تنت نیست چرا با ماهرخ حرف میزنی بیتلبیت:3384s: حسابدارن دیگه :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده