mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اینجا ایران است ؟ مهد شیران است ؟ اینجا کجاست که جنازه ها را نیز کت بسته تشییع می کنند ؟ اینجا کجاست که مردگان را نیز دستبند می زنند ؟ اینجا کجاست که ضجه و ناله دختر را در زیر تابوت پدر با قهقهه مستانه پاسخ می دهند و آنقدر آتش بر جگرش می زنند تا تن رها کند از این همه ستم و جور و نامردمی ؟ اینجا کجاست که شرف را ، انسانیت را ، جوانمردی را و حتی عزت خدا را به حبس می برند ؟ اینجا کجاست که در آن یزید و حرمله ، خولی و ابن زیاد خود را روسپید می انگارند ؟ به من بگویید اینجا کجاست ؟ نگویید ایران است . باورتان نخواهم کرد . بگویید که خواب می بینم . شما را به خدا بگویید که خواب می بینم . به من رحم کنید و از خواب بیدارم نکنید… 33 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اینجا ایران است ؟ مهد شیران است ؟ اینجا کجاست که جنازه ها را نیز کت بسته تشییع می کنند ؟ اینجا کجاست که مردگان را نیز دستبند می زنند ؟ اینجا کجاست که ضجه و ناله دختر را در زیر تابوت پدر با قهقهه مستانه پاسخ می دهند و آنقدر آتش بر جگرش می زنند تا تن رها کند از این همه ستم و جور و نامردمی ؟ اینجا کجاست که شرف را ، انسانیت را ، جوانمردی را و حتی عزت خدا را به حبس می برند ؟ اینجا کجاست که در آن یزید و حرمله ، خولی و ابن زیاد خود را روسپید می انگارند ؟ به من بگویید اینجا کجاست ؟ نگویید ایران است . باورتان نخواهم کرد . بگویید که خواب می بینم . شما را به خدا بگویید که خواب می بینم . به من رحم کنید و از خواب بیدارم نکنید… :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ متاسفانه اینجا همون ایران ماست... 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ تعجبم از خودمونه یکی دو سال پیش تو مهندسان چه بحث هایی که نمی کردیم به این قطره ها اما الان کاملا بی تفاوت شدیم .... انگار کور و کر شدیم ..... انگار زبونمون رو بریدن 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ تعجبم از خودمونه یکی دو سال پیش تو مهندسان چه بحث هایی که نمی کردیم به این قطره ها اما الان کاملا بی تفاوت شدیم .... انگار کور و کر شدیم ..... انگار زبونمون رو بریدن آتش زیر خاکستر است ....... رکودی است برای تغییر بنیان فکری همه ما. دشمن اصلی تحجر و چیز دیگری است که همه باید آنرا بیابند نه چهارتا آدم کوتوله عروسک. 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ آتش زیر خاکستر است عمو ادر........ رکودی است برای تغییر بنیان فکری همه ما. دشمن اصلی تحجر و چیز دیگری است که همه باید آنرا بیابند نه چهارتا آدم کوتوله عروسک. دقیقا وقتی صورت مسئله پاک شده و جاش یک مسئله دیگه نوشته شده هرچی هم از جوونیتون و انرژیتونو صرف کنید بازم بی فایده هست..... ظاهر و باطن قاطی شده بحث فقط سرتونو درد میاره و عصبیتون میکنه...... 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ دشمن اصلی تحجر و چیز دیگری است که همه باید آنرا بیابند نه چهارتا آدم کوتوله عروسک. خب اینم بازیه جدیده که برای مشغول کردن ملت درست کردن 5 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ سکوت میکنم تا فرامرش کنم نمیدانم شاید فراموشم شود سرزمینی را که دل های مادرانش از داغ شقایق های کوهستان هایش هم داغدارترند... 11 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان بنده با نظر ادر موافقم. درسته که مصالح ایجاد میکرد مهندسان رو ترک کنیم ولی به نوعی حس میکنم میدان رو خالی کردیم. :icon_pf (34): کسی پیشنهادی داره؟ :w00: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان بنده با نظر ادر موافقم. درسته که مصالح ایجاد میکرد مهندسان رو ترک کنیم ولی به نوعی حس میکنم میدان رو خالی کردیم. :icon_pf (34): کسی پیشنهادی داره؟ :w00: میدان نبرد باید خالی باشه،هدف باید تغییر بنیان های فکری عوام در هر جایی که یافتید باشد. گرگ و چوپان با حشمیت زنده اند،اگر حشمی نباشد،گرگ و چوپان هم خواهند مرد. هر کس دیگری با این وضعیت فعلی اکثریت مردم بیاد،وضعیت در حالت کلی همینی هست که میبینید فقط در جزئیات ممکنه تغییراتی داده بشه که به درد نخواهد خورد. 9 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ میدان نبرد باید خالی باشه،هدف باید تغییر بنیان های فکری عوام در هر جایی که یافتید باشد. گرگ و چوپان با حشمیت زنده اند،اگر حشمی نباشد،گرگ و چوپان هم خواهند مرد. هر کس دیگری با این وضعیت فعلی اکثریت مردم بیاد،وضعیت در حالت کلی همینی هست که میبینید فقط در جزئیات ممکنه تغییراتی داده بشه که به درد نخواهد خورد. به نظرت اینکه ما اینجا دور هم حمع شدیم و اکثرمون از خطوط فکری یکسانی برخورداریم چه تاثیری بر طرز فکر عوام خواهد گذاشت؟ 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ به نظرت اینکه ما اینجا دور هم حمع شدیم و اکثرمون از خطوط فکری یکسانی برخورداریم چه تاثیری بر طرز فکر عوام خواهد گذاشت؟ من الزاما فقط اینجارو نگفتم....... اینجا هم خیلی ها ممکنه همینطوری رد بشن و یک جرقه هایی به ذهنشون بخوره. ما فقط مسئول همان ایجاد جرقه اندیشیدن هستیم،این جرقه لحظه ای اندیشیدن بدون تعصب و تمامیت خواهی همه جا میتونه ایجاد باشه. از دانشگاه گرفته تا رفقا و همسایه ها و اقوام......... 5 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ تعجبم از خودمونه یکی دو سال پیش تو مهندسان چه بحث هایی که نمی کردیم به این قطره ها اما الان کاملا بی تفاوت شدیم .... انگار کور و کر شدیم ..... انگار زبونمون رو بریدن دوستان بنده با نظر ادر موافقم. درسته که مصالح ایجاد میکرد مهندسان رو ترک کنیم ولی به نوعی حس میکنم میدان رو خالی کردیم. :icon_pf (34): کسی پیشنهادی داره؟ :w00: میدان نبرد باید خالی باشه،هدف باید تغییر بنیان های فکری عوام در هر جایی که یافتید باشد. گرگ و چوپان با حشمیت زنده اند،اگر حشمی نباشد،گرگ و چوپان هم خواهند مرد. هر کس دیگری با این وضعیت فعلی اکثریت مردم بیاد،وضعیت در حالت کلی همینی هست که میبینید فقط در جزئیات ممکنه تغییراتی داده بشه که به درد نخواهد خورد. به نظرت اینکه ما اینجا دور هم حمع شدیم و اکثرمون از خطوط فکری یکسانی برخورداریم چه تاثیری بر طرز فکر عوام خواهد گذاشت؟ جالبه اکثریت ما ها از خطوط فکری یکسانی برخورداریم فکر میکردم با اکثریت دوستامو هم دانشگاهی ها هم از خطوط فکری یکسانی برخورداریم ولی ملت ما تو بدترین شرایط (منظورم فقط سیاسی نیست) به جای اعتراض به شرایطی که هی داره بدتر میشه فقط یاد گرفتن غر بزنن و فحش بدن و خودشون رو با شرایط وفق بدن حاضر نیستن حتی اگه اعتراض براشون خطری نداشته باشه حرفی بزنن اینا نسل جوون و جماعت تحصیل کرده و به اصطلاح روشنفکر ما هستن دیگه وای به حال بقیه خیلی عذر میخوام ولی چند وقتیست به این نتیجه رسیدم که اکثریت مردم ایران لیاقت چیزی بهتر از این رو ندارن کدام یک سرچشمه پیدایش دیگریسیت؟ فرمانروایی درختی قوی که در جایی به جز زمینی سست و فرومایه رشد نمیکند یا تسلیم شدن مزرعه ای ازاد که می خواهد به حد کافی در برابر خار و خاشاک زندگی کند!!؟؟؟ در برخورد با عوام هم تنها تاثیری که برا من داشته اینه که بعد یه بحث طولانی و خسته کننده سرمو بکوبم به دیوار نمیدونم شاید باید وضع برای مردم اونقدر بد بشه و اونقدر تحت فشار باشن که یاد بگیرن حرف بزنن 10 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من الزاما فقط اینجارو نگفتم....... اینجا هم خیلی ها ممکنه همینطوری رد بشن و یک جرقه هایی به ذهنشون بخوره. ما فقط مسئول همان ایجاد جرقه اندیشیدن هستیم،این جرقه لحظه ای اندیشیدن بدون تعصب و تمامیت خواهی همه جا میتونه ایجاد باشه. از دانشگاه گرفته تا رفقا و همسایه ها و اقوام......... پس روحیه جنگندگیت کجا رفته ای روحانی مبارز؟ ما باید با فریبکاری ذهن های پاک مبارزه کنیم. باید دم سواستفاده کنندگان از حشام رو بچینیم. :167: :w00: نباید میدان رو برای پخش کنندگان سا...دیس باز بزاریم. باید مهره های اصلی رو که دارن ایدئولوژی تولید میکنن بزنیم. باید رسوا کنیم. نباید بی تفاوت بشینیم. 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ در برخورد با عوام هم تنها تاثیری که برا من داشته اینه که بعد یه بحث طولانی و خسته کننده سرمو بکوبم به دیوار نمیدونم شاید باید وضع برای مردم اونقدر بد بشه و اونقدر تحت فشار باشن که یاد بگیرن حرف بزنن خوب این یک پروسه زمان بر هست. بنده گفتم شما مسئول آتش زدن خرمن افکار دیگران نیستی،باید فقط جرقه را بندازین. بسته به جنس آذوقه،اون جرقه یا سریع منجر به آتش میشه یا کُند. جنس آذوقه هم به گذشته طرف،موقعیت فرهنگی آموزشی و..... هزاران چیز دیگه بستگی داره ولی بالاخره یک روز آتش خواهد گرفت. شک نکنید. 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ پس روحیه جنگندگیت کجا رفته ای روحانی مبارز؟ ما باید با فریبکاری ذهن های پاک مبارزه کنیم. باید دم سواستفاده کنندگان از حشام رو بچینیم. :167: نباید میدان رو برای پخش کنندگان سا...دیس باز بزاریم. باید مهره های اصلی رو که دارن ایدئولوژی تولید میکنن بزنیم. باید رسوا کنیم. نباید بی تفاوت بشینیم. جنگندگی با کی و با چی؟ یک آهو هر کاری هم بکنه،چاره ای جز فرار از دست گرگ ها و کفتارها نداره،مگر اینکه اینقدر تعداشون زیاد باشه و منسجم باشند،که اون گرگ یا کفتار جرات نزدیکی بهشون را نکنه. من انسجام خاصی در دسته آهو ها نمیبینم،هر از چندگاهی یک گروه کوچک میروند جلو و توسط گرگ ها پاره میشن. باید لشکری منسجم و یکدست داشت نه دسته های پراکنده،چون گرگ ها برای دریدن منسجمند. 8 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ جنگندگی با کی و با چی؟ یک آهو هر کاری هم بکنه،چاره ای جز فرار از دست گرگ ها و کفتارها نداره،مگر اینکه اینقدر تعداشون زیاد باشه و منسجم باشند،که اون گرگ یا کفتار جرات نزدیکی بهشون را نکنه. من انسجام خاصی در دسته آهو ها نمیبینم،هر از چندگاهی یک گروه کوچک میروند جلو و توسط گرگ ها پاره میشن. باید لشکری منسجم و یکدست داشت نه دسته های پراکنده،چون گرگ ها برای دریدن منسجمند. پس تو اینجا چه کاره ای؟ :w00: بیفت جلو به آهوهای انجمن خط بده این دفعه ما حمله کنیم به این گرگ ها. همه رو هماهنگ کن. یه کار جدی انجام بدیم. 5 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ زمان جنگیدن وقتی میرسه ک مردم از ترس نون شبشون و کارشون تو خونشون قایم نشن از مشغله فکریو بدبختی قرض و وام و ماشین و خونه و لباس خلاص بشن ی کم دوروبرشونم ببینن انقد نگن کار ما نیست بزار بقیه برن اگه پیشرفت کردن ما هم میریم پشتشون ب بهونه های مختلف سر مردم چند ساله ک گرم کردن قیمت همه چیو بالا بردن از خونه تا قیمت ی چیپس چند برابر شده مردم باید الان دنبال این باشن ک نیازای اولیشون ( خوراک پوشاک و مسکن ) تهیه بشه آزادی و استقلال و این چیزا اولویت دومه 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ بیفت جلو به آهوهای انجمن خط بده این دفعه ما حمله کنیم به این گرگ ها. همه رو هماهنگ کن. یه کار جدی انجام بدیم. فعلا گرگی این اطراف نیومده،بیاد میزنیم تو سرش. شاید در سایر بیشه ها چند گرگ باشد در آن بیشه ها هم به اندازه کافی میتوانند گرگ ها را خفه کنند. چیزیکه نباید یادمون بره اینست که در این حرکت،همه با هم برابر و یک صدا هستند و کسی نباید به سایرین خط دهی کند. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده