رفتن به مطلب

تحلیل شخصیت goddess_s ( الهه)!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 123
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام سلام:girlhi:

الهه خودمون!:w58:

خب از اونجایی که زیاد باهم برخورد نداشتیم اما خب یه چیزایی متوجه شدیم::gnugghender:

دختری شاد و شیطون:2rqfst4:

یه کمی منحرف میزنی:evilsmile:

شخصیت کودکانتو حفظ کردی که خیلییی خوبه:a030:

اما یه مقدار به نظرم باید با دوستانی که نمیدونی جنبه شون چه جوریه ، بیشتر احتیاط کنی... یه وخ شوخیتو بد برداشت نکنن:w02:

خیلی هم رک هستی عینهو خودم... حرفتو راحت میزنی.. بدونه *****اسیون:hrqr6zeqheyjho1f9mx

در کل موفق باشی عزیزممممم:love070:

معمولا تمام سعیمو میکنم خارج از محدوده با اطرافیام صحبت نکنم اگه موجبات ناراحتی تو فراهم کردم عذر تقصیر !! :icon_gol:

شما الهه هستین ؟؟:ws52:

ببخشید شما؟؟:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
معمولا تمام سعیمو میکنم خارج از محدوده با اطرافیام صحبت نکنم اگه موجبات ناراحتی تو فراهم کردم عذر تقصیر !! :icon_gol:

نه عزیزمم... این حرفا چیه.... کلا گفتم :icon_redface:

من به غیر خوبی چیزی ازت ندیدمممم:w42:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws52::ws52::ws52:

حیف شد!!

پیریه و هزار درد سر ..

آلزایمر داری؟؟

دنبال خونت می گردی ؟؟ :ws38:

نه عزیزمم... این حرفا چیه.... کلا گفتم :icon_redface:

من به غیر خوبی چیزی ازت ندیدمممم:w42:

:aghosh::hapydancsmil:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به به عمه الیییییییییییییی...

خوبی خوشی سلامتی دماغت چاقه؟

خیلی خیلی نی نی دوست میداره...

بعدشم علاقه ی زیادی به این جمله ی ز گهواره تا گور دانش بجوی داره عین خودم:ws3:

خلاصه این که گاهی خیلی خیلی شاده...

گاهی ناراحته...ولی بازم بروز نمیده...

کلا انرژی مثبته...

دوست میدارم هوار تااااااااااااااا....

• Like 3
لینک به دیدگاه
به به عمه الیییییییییییییی...

خوبی خوشی سلامتی دماغت چاقه؟

خیلی خیلی نی نی دوست میداره...

بعدشم علاقه ی زیادی به این جمله ی ز گهواره تا گور دانش بجوی داره عین خودم:ws3:

خلاصه این که گاهی خیلی خیلی شاده...

گاهی ناراحته...ولی بازم بروز نمیده...

کلا انرژی مثبته...

دوست میدارم هوار تااااااااااااااا....

عمه یوخت خام نشیا!!

فقط به PHD فکن عمه!!

عزیزمییییییییییییییییییییییییییییی:icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام الهه جان ممنون بابت دعوتت راستش زياد باهم درارتباط نبوديم اما فكر مي كنم دختر فعال و پرشور و نسبتا ركي باشه البته چيزي بهم نگفته ها از پست هاش اينو فهميدم شايدم اشتباه كردم بازم ممنون از دعوتت:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام الهه جان ممنون بابت دعوتت راستش زياد باهم درارتباط نبوديم اما فكر مي كنم دختر فعال و پرشور و نسبتا ركي باشه البته چيزي بهم نگفته ها از پست هاش اينو فهميدم شايدم اشتباه كردم بازم ممنون از دعوتت:icon_gol:

ممنون که اومدی خانومی !!:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من زیاد نمیشناسمت

ولی اینو مطمئنم از اون زنایی میشی که نمیزاره مردشون تکون بخوره :ws3:

واسه چی باید تکون بخوره ؟؟ :vahidrk:

:ws3: نه با مردای با منطق راحت میتونم کنار بیام البته اگه پیدا کنم ..:ws28:

• Like 6
لینک به دیدگاه

درود مرسی به خاطر دعوت :icon_gol:

من اولا فک میکردم پسر باشه اونم از نوع خشک و خشن و جدیش! اما توی قرار نمایشگاه تازه فهمیدم که دختره (از نوع خشک و خشن و جدیش! :whistle: )

ولی زیاد شخصیت مشخصی نداره بعضی وقتا به نظر شوخ میاد بعضی وقتا جدی بعضی وقتا شیطون بعضی وقتا فیلسوف و الی آخر...!:ws3:

در کل بد نی دوسش داریم :banel_smiley_4:

آهاااااا....یه انتقادم بکنم دست خالی نرم ! :ws38: من از این خاله بازیای نتی بدجوری مورمور میشم ! الان که تاپیکو خوندم به نظرم goddess هم از کساییه که در این عرصه پیشتازه ! :icon_pf (34):یعنی چی آخه عمه خاله دختر خاله دختر عمو نوه ی عروس عمه :w000:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من اولا فک میکردم پسر باشه اونم از نوع خشک و خشن و جدیش! اما توی قرار نمایشگاه تازه فهمیدم که دختره (از نوع خشک و خشن و جدیش! :whistle: )

ولی زیاد شخصیت مشخصی نداره بعضی وقتا به نظر شوخ میاد بعضی وقتا جدی بعضی وقتا شیطون بعضی وقتا فیلسوف و الی آخر...!:ws3:

آهاااااا....یه انتقادم بکنم دست خالی نرم ! :ws38: من از این خاله بازیای نتی بدجوری مورمور میشم ! الان که تاپیکو خوندم به نظرم goddess هم از کساییه که در این عرصه پیشتازه ! :icon_pf (34):یعنی چی آخه عمه خاله دختر خاله دختر عمو نوه ی عروس عمه :w000:

زدی وسط خال خورد تو پرش:w02:بابا خداییش منم متنفرم عین بچه آدم بگین دوستیم چی میشه:banel_smiley_4:

آبجی خوبی:icon_pf (34):کمبود عمو و عمه داریم مگه:vahidrk::icon_gol::icon_gol::icon_gol:بدل نگیری حالا :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
زدی وسط خال خورد تو پرش:w02:بابا خداییش منم متنفرم عین بچه آدم بگین دوستیم چی میشه:banel_smiley_4:

آبجی خوبی:icon_pf (34):کمبود عمو و عمه داریم مگه:vahidrk::icon_gol::icon_gol::icon_gol:بدل نگیری حالا :banel_smiley_4:

آره کمبود عمه دارم حرفییییییییییییییییییه؟:vahidrk::w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خوب عممه بشه پرووو:banel_smiley_4:

میزنم نصفت میکنمااا!!!:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...