goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ سلام سلام:girlhi: الهه خودمون! خب از اونجایی که زیاد باهم برخورد نداشتیم اما خب یه چیزایی متوجه شدیم::gnugghender: دختری شاد و شیطون:2rqfst4: یه کمی منحرف میزنی:evilsmile: شخصیت کودکانتو حفظ کردی که خیلییی خوبه اما یه مقدار به نظرم باید با دوستانی که نمیدونی جنبه شون چه جوریه ، بیشتر احتیاط کنی... یه وخ شوخیتو بد برداشت نکنن خیلی هم رک هستی عینهو خودم... حرفتو راحت میزنی.. بدونه *****اسیون:hrqr6zeqheyjho1f9mx در کل موفق باشی عزیزممممم:love070: معمولا تمام سعیمو میکنم خارج از محدوده با اطرافیام صحبت نکنم اگه موجبات ناراحتی تو فراهم کردم عذر تقصیر !! شما الهه هستین ؟؟ ببخشید شما؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ معمولا تمام سعیمو میکنم خارج از محدوده با اطرافیام صحبت نکنم اگه موجبات ناراحتی تو فراهم کردم عذر تقصیر !! نه عزیزمم... این حرفا چیه.... کلا گفتم من به غیر خوبی چیزی ازت ندیدمممم:w42: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ :ws52: حیف شد!! پیریه و هزار درد سر .. آلزایمر داری؟؟ دنبال خونت می گردی ؟؟ نه عزیزمم... این حرفا چیه.... کلا گفتم من به غیر خوبی چیزی ازت ندیدمممم:w42: :aghosh::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ حیف شد!!پیریه و هزار درد سر .. آلزایمر داری؟؟ دنبال خونت می گردی ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ خداروشکر صلح شد!!حالا میتونی تحلیل کنی؟؟:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ به به عمه الیییییییییییییی... خوبی خوشی سلامتی دماغت چاقه؟ خیلی خیلی نی نی دوست میداره... بعدشم علاقه ی زیادی به این جمله ی ز گهواره تا گور دانش بجوی داره عین خودم خلاصه این که گاهی خیلی خیلی شاده... گاهی ناراحته...ولی بازم بروز نمیده... کلا انرژی مثبته... دوست میدارم هوار تااااااااااااااا.... 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ به به عمه الیییییییییییییی...خوبی خوشی سلامتی دماغت چاقه؟ خیلی خیلی نی نی دوست میداره... بعدشم علاقه ی زیادی به این جمله ی ز گهواره تا گور دانش بجوی داره عین خودم خلاصه این که گاهی خیلی خیلی شاده... گاهی ناراحته...ولی بازم بروز نمیده... کلا انرژی مثبته... دوست میدارم هوار تااااااااااااااا.... عمه یوخت خام نشیا!! فقط به PHD فکن عمه!! عزیزمییییییییییییییییییییییییییییی:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ لطفاً اسپم نکنید ... منم بهشون همینو میگم زهرا جون!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3:w58: 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ سلام الهه جان ممنون بابت دعوتت راستش زياد باهم درارتباط نبوديم اما فكر مي كنم دختر فعال و پرشور و نسبتا ركي باشه البته چيزي بهم نگفته ها از پست هاش اينو فهميدم شايدم اشتباه كردم بازم ممنون از دعوتت 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ سلام الهه جان ممنون بابت دعوتت راستش زياد باهم درارتباط نبوديم اما فكر مي كنم دختر فعال و پرشور و نسبتا ركي باشه البته چيزي بهم نگفته ها از پست هاش اينو فهميدم شايدم اشتباه كردم بازم ممنون از دعوتت ممنون که اومدی خانومی !! 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ من زیاد نمیشناسمت ولی اینو مطمئنم از اون زنایی میشی که نمیزاره مردشون تکون بخوره 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ من زیاد نمیشناسمت ولی اینو مطمئنم از اون زنایی میشی که نمیزاره مردشون تکون بخوره واسه چی باید تکون بخوره ؟؟ :vahidrk: نه با مردای با منطق راحت میتونم کنار بیام البته اگه پیدا کنم .. 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ درود مرسی به خاطر دعوت من اولا فک میکردم پسر باشه اونم از نوع خشک و خشن و جدیش! اما توی قرار نمایشگاه تازه فهمیدم که دختره (از نوع خشک و خشن و جدیش! ) ولی زیاد شخصیت مشخصی نداره بعضی وقتا به نظر شوخ میاد بعضی وقتا جدی بعضی وقتا شیطون بعضی وقتا فیلسوف و الی آخر...! در کل بد نی دوسش داریم آهاااااا....یه انتقادم بکنم دست خالی نرم ! من از این خاله بازیای نتی بدجوری مورمور میشم ! الان که تاپیکو خوندم به نظرم goddess هم از کساییه که در این عرصه پیشتازه ! :icon_pf (34):یعنی چی آخه عمه خاله دختر خاله دختر عمو نوه ی عروس عمه 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ درود مرسی به خاطر دعوت من اولا فک میکردم پسر باشه اونم از نوع خشک و خشن و جدیش! اما توی قرار نمایشگاه تازه فهمیدم که دختره (از نوع خشک و خشن و جدیش! ) ولی زیاد شخصیت مشخصی نداره بعضی وقتا به نظر شوخ میاد بعضی وقتا جدی بعضی وقتا شیطون بعضی وقتا فیلسوف و الی آخر...! در کل بد نی دوسش داریم آهاااااا....یه انتقادم بکنم دست خالی نرم ! من از این خاله بازیای نتی بدجوری مورمور میشم ! الان که تاپیکو خوندم به نظرم goddess هم از کساییه که در این عرصه پیشتازه ! :icon_pf (34):یعنی چی آخه عمه خاله دختر خاله دختر عمو نوه ی عروس عمه زدی وسط خال خورد تو پرشبابا خداییش منم متنفرم عین بچه آدم بگین دوستیم چی میشه آبجی خوبی:icon_pf (34):کمبود عمو و عمه داریم مگه:vahidrk::icon_gol:بدل نگیری حالا 6 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ سلام الهه خوبی الهه دختر بسیار خوب مهربون با ادب شوخ و خون گرمی هستش و بد جنس با سیتی و بی وفابا من و بد قول 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ زدی وسط خال خورد تو پرشبابا خداییش منم متنفرم عین بچه آدم بگین دوستیم چی میشه آبجی خوبی:icon_pf (34):کمبود عمو و عمه داریم مگه:vahidrk::icon_gol:بدل نگیری حالا آره کمبود عمه دارم حرفییییییییییییییییییه؟:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ درود مرسی به خاطر دعوت من اولا فک میکردم پسر باشه اونم از نوع خشک و خشن و جدیش! اما توی قرار نمایشگاه تازه فهمیدم که دختره (از نوع خشک و خشن و جدیش! ) ولی زیاد شخصیت مشخصی نداره بعضی وقتا به نظر شوخ میاد بعضی وقتا جدی بعضی وقتا شیطون بعضی وقتا فیلسوف و الی آخر...! در کل بد نی دوسش داریم آهاااااا....یه انتقادم بکنم دست خالی نرم ! من از این خاله بازیای نتی بدجوری مورمور میشم ! الان که تاپیکو خوندم به نظرم goddess هم از کساییه که در این عرصه پیشتازه ! :icon_pf (34):یعنی چی آخه عمه خاله دختر خاله دختر عمو نوه ی عروس عمه زدی وسط خال خورد تو پرشبابا خداییش منم متنفرم عین بچه آدم بگین دوستیم چی میشه آبجی خوبی:icon_pf (34):کمبود عمو و عمه داریم مگه:vahidrk::icon_gol:بدل نگیری حالا خوب عممه بشه پرووو میزنم نصفت میکنمااا!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده