Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ اینو خیلی وقت پیش خونده بودم...ولی من گوشم بدهکار نیست متاسفانه،بدبختانه بله این مالش ما نیست اشتباه اومدی شما برین تو قسمت خوشمزه ترین غذاها برعکس تو من اراده کنم همه چی را میزارم کنار یه بار دو سال چایی نخوردم 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ بله این مالش ما نیست اشتباه اومدی شما برین تو قسمت خوشمزه ترین غذاها برعکس تو من اراده کنم همه چی را میزارم کنار یه بار دو سال چایی نخوردم گذری دیدم الان برم گشنم میشه خو 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ هرچی میخواد سر دل و روده ام بیاد ولی بعضی وقتها اگر نوشابه نخورم میمیرم جایگزین هم نداره ...فقط هم مشکی....تازه وقتی کسی خیلی تهوع داشته باشه بعدش که حالش بهترشد دکتر بهش توصیه میکنه نوشابه مشکی البته گازشو بگیرید بعد بخورید که خیلی مفیدهم هست........ بخور و بیاشامید اصلا هم نترسید فقط زیاده روی نکنید اگر به این حرفها بخواهید گوش بدهید هیچی نباید بخورید چون همه چیز سرطان زا هست......... دکتر سفید برفی توی این تعطیلات حس کنجکاویم زد بالا با پرس و جو متوجه شدم که دکترا برای چی این رو تجویز می کنن مواقعی که چیزی می خوری و اسید معده جوابگو نیست و نمی تونه هضمش کنه دکترا این تجویز رو می کنن تا خاصیت اسیدی نوشابه باعث کنده شدن اون ماده غذایی از معده بشن :icon_pf (34): رسما دیگه کوفت میخوریم جای نوشابه چون بهترهما هر روز ناهار نوشابه میخوریم دیگه کوفت جایگزین میشه خب پس چی بخوریم؟! چرا چاق می کنه؟ بدون نوشیدنی غذا بخوریم ؟! من حاضرم غذا نخورم اما نوشیدنی بنوشم تا جایی که می دونم بهترین راه اینه که نیم ساعت یا 20 min قبل از غذا 2 لیوان آب بنوشین , تا هم رفع تشنگی کنه و هم معده رو آماده کنه برای پذیرش و هضم غذا و چون حجمی از معده رو هم می گیره باعث احساس سیری زودتر می شه آبی یا نوشیدنی میان غذا خیلی بده چون باعث می شه که معده افزایش حجم پیدا کنه در ضمن چون اسیر معده رو رقیق می کنه باعث می شه غذا دیر تر هضم بشه و بیشتر تبدیل به چربی بشه از ما گفتن بود ماشاا..:jawdrop: البته آب زیادی هم بدونید که خوب نیست،سدیم بدنتون رو حل میکنه و ممکنه به کما ببره خدایی نکرده!میدونستید آیا؟! شنیدم می گن خوب نیست اون هم تازه آبایی که توی این مملکت به خوردمون می دن ؛ که به کلر آب می زنن :icon_pf (34): اما نمی دونستم برای چی خوب نیست ممنون از این که گفتین 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ راستی پست اول رو ویرایش کردم اگه می خواین میزان قند موجود توی نوشیدنی ها و مواد غذایی رو ببینین به لینک پست اول مراجعه کنین تا بفهمین این همه درد اضافه وزن و چاقی از کجا نشات می گیره :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ توی این تعطیلات حس کنجکاویم زد بالا با پرس و جو متوجه شدم که دکترا برای چی این رو تجویز می کنن مواقعی که چیزی می خوری و اسید معده جوابگو نیست و نمی تونه هضمش کنه دکترا این تجویز رو می کنن تا خاصیت اسیدی نوشابه باعث کنده شدن اون ماده غذایی از معده بشن :icon_pf (34): تا جایی که می دونم بهترین راه اینه که نیم ساعت یا 20 min قبل از غذا 2 لیوان آب بنوشین , تا هم رفع تشنگی کنه و هم معده رو آماده کنه برای پذیرش و هضم غذا و چون حجمی از معده رو هم می گیره باعث احساس سیری زودتر می شه آبی یا نوشیدنی میان غذا خیلی بده چون باعث می شه که معده افزایش حجم پیدا کنه در ضمن چون اسیر معده رو رقیق می کنه باعث می شه غذا دیر تر هضم بشه و بیشتر تبدیل به چربی بشه از ما گفتن بود شنیدم می گن خوب نیست اون هم تازه آبایی که توی این مملکت به خوردمون می دن ؛ که به کلر آب می زنن :icon_pf (34): اما نمی دونستم برای چی خوب نیست ممنون از این که گفتین من ولی منظورم زمانی بود که دیگه چیزی در معده نمونده باشه........ وممکنه تمام چیزیهای موجود تخلیه شده باشه.... این با اون زمانی که پر باشه فرق فوکوله ولی در هرصورت باز خیلی کمک میکنه........ حالا شما هم زیاد آب نخور جوونی حداقل آب میوه طبیعی رو جایگزین آب بکن تا سدیمت افت نکنه مجبور بشی با نوشابه جبرانش کنی بعدا 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ حالا شما هم زیاد آب نخور جوونی حداقل آب میوه طبیعی رو جایگزین آب بکن تا سدیمت افت نکنه مجبور بشی با نوشابه جبرانش کنی بعدا :w410: 3 لینک به دیدگاه
iranian proud 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ توی این تعطیلات حس کنجکاویم زد بالا با پرس و جو متوجه شدم که دکترا برای چی این رو تجویز می کنن مواقعی که چیزی می خوری و اسید معده جوابگو نیست و نمی تونه هضمش کنه دکترا این تجویز رو می کنن تا خاصیت اسیدی نوشابه باعث کنده شدن اون ماده غذایی از معده بشن :icon_pf (34): تا جایی که می دونم بهترین راه اینه که نیم ساعت یا 20 min قبل از غذا 2 لیوان آب بنوشین , تا هم رفع تشنگی کنه و هم معده رو آماده کنه برای پذیرش و هضم غذا و چون حجمی از معده رو هم می گیره باعث احساس سیری زودتر می شه آبی یا نوشیدنی میان غذا خیلی بده چون باعث می شه که معده افزایش حجم پیدا کنه در ضمن چون اسیر معده رو رقیق می کنه باعث می شه غذا دیر تر هضم بشه و بیشتر تبدیل به چربی بشه از ما گفتن بود شنیدم می گن خوب نیست اون هم تازه آبایی که توی این مملکت به خوردمون می دن ؛ که به کلر آب می زنن :icon_pf (34): اما نمی دونستم برای چی خوب نیست ممنون از این که گفتین خوب خانم دکتر دیگه چی کار کنیم، خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ خوب خانم دکتر دیگه چی کار کنیم، خوبه؟ حالا همین ها رو انجام بده ببینم می تونی خودت رو کنترل کنی تا نسخه بعدی دی: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ حالا همین ها رو انجام بده ببینم می تونی خودت رو کنترل کنی تا نسخه بعدی دی: من از اون روز نوشابه نخوردم برام دست بزنید :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ منم زياد نوشابه نمي خورم خيلي دير به دير و اونم شايد يكي دو قلوپ مي خورم 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ من از اون روز نوشابه نخوردم برام دست بزنید :persiana__hahaha: جـــــــــــــــــدا ! :jawdrop: عجــــــــــــــب اراده ای ! :icon_pf (17)::flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ جـــــــــــــــــدا ! :jawdrop:عجــــــــــــــب اراده ای ! :icon_pf (17)::flowerysmile: اره واقعا! حتی یه قلپ! :w14: ملسییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ ما میخوایم بزنیم تو کار دلستر چه فرقی میکنه. :w00: دلستر هم یه نوع carbonated beverage هست مثل نوشابه! خوردنش محدوده ی ph معده رو تغییر میده و معده مجبوره برای جبران محیط اسیدی ، اسید ترشح کنه! وقتی کربن رو به آب اضافه میکنن که carbonated water تهیه کنن ، آب با کربن دی اکسید وارد واکنش میشه و کربنیک اسید یا H2CO3 تولید میکنه. محدوده ی PH این اسید در حدود 3 هست و چون خوردن این اسید ، بدون افزودنی برای انسان واقعا مشکله میان به اون یه سری نمک های قلیایی مثل NaHCO3 یا سدیم بی کربنات اضافه میکنن که حالت اسیدی اون رو تا حدی از بین ببره و قابل خوردنش کنه!! اسیدی بودن این نوشیدنی ها هم باعث ضعیف شدن مینای دندون میشه و شکر اضافی این نوشیدنی یه غذای مقوی برای باکتری های مضر دهان به حساب میاد! خلاصه اینکه دلستر هم کمی از نوشابه نداره! همون دوغ و آب معدنی بهترین چیزه واسه خوردن! :dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ چه فرقی میکنه. :w00:دلستر هم یه نوع carbonated beverage هست مثل نوشابه! خوردنش محدوده ی ph معده رو تغییر میده و معده مجبوره برای جبران محیط اسیدی ، اسید ترشح کنه! وقتی کربن رو به آب اضافه میکنن که carbonated water تهیه کنن ، آب با کربن دی اکسید وارد واکنش میشه و کربنیک اسید یا H2CO3 تولید میکنه. محدوده ی PH این اسید در حدود 3 هست و چون خوردن این اسید ، بدون افزودنی برای انسان واقعا مشکله میان به اون یه سری نمک های قلیایی مثل NaHCO3 یا سدیم بی کربنات اضافه میکنن که حالت اسیدی اون رو تا حدی از بین ببره و قابل خوردنش کنه!! اسیدی بودن این نوشیدنی ها هم باعث ضعیف شدن مینای دندون میشه و شکر اضافی این نوشیدنی یه غذای مقوی برای باکتری های مضر دهان به حساب میاد! خلاصه اینکه دلستر هم کمی از نوشابه نداره! همون دوغ و آب معدنی بهترین چیزه واسه خوردن! :dancegirl2: خب دوغ هم زیاد بخوریم سردیمون میشه بعدش باید بریم نبات بخوریم چه فرقی میکنه...... آب معدنی هم که چون طبیعی هست موش رد میشه از روش بعد میریزنش تو بطری میدهندش تو بازار:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ انقدر این تاپیکهای غذایی رو بالا نیارید زخم معده میگیرم ها 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ خب دوغ هم زیاد بخوریم سردیمون میشه بعدش باید بریم نبات بخوریم چه فرقی میکنه......آب معدنی هم که چون طبیعی هست موش رد میشه از روش بعد میریزنش تو بطری میدهندش تو بازار:icon_pf (34): اینجوری که آبم زیاد بخوری سطح سدیم خون رو میاره پایین باید بری سرم بزنی!!! موش رد میشه ازش!!!!؟ پس چرا تا حالا زنده موندیم!!!؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ اینجوری که آبم زیاد بخوری سطح سدیم خون رو میاره پایین باید بری سرم بزنی!!! موش رد میشه ازش!!!!؟ پس چرا تا حالا زنده موندیم!!!؟ آره موشششششش. آب معدنی شش پیر هرکسی رفته سرچشمه ش دیدیه که موشهای عزیز دارند اون پائین ها بازی میکنند............. نمی دونم چطور زنده موندید ولی کلا آب معدنی طبیعی یعنی همین از چشمه وارد ظرفها میشه و بسته بندی میشه خوب آب میوه طبیعی می تونید بخورید...مثل این فیلمهای برزیلی که دیدید همش دارند آب پرتقال و آب گوجه و از این چیزیها میخورند....... 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ آره موشششششش.آب معدنی شش پیر هرکسی رفته سرچشمه ش دیدیه که موشهای عزیز دارند اون پائین ها بازی میکنند............. نمی دونم چطور زنده موندید ولی کلا آب معدنی طبیعی یعنی همین از چشمه وارد ظرفها میشه و بسته بندی میشه خوب آب میوه طبیعی می تونید بخورید...مثل این فیلمهای برزیلی که دیدید همش دارند آب پرتقال و آب گوجه و از این چیزیها میخورند....... آب معدنی رو که همینجوری از سر چشمه نمیریزن توو بطری تحویل ملت بدن یه واحد مجزا داره تولید آب معدنی . آزمایشگاه داره که ببینن میزان آلودگی و مواد معدنی اون تا چه حده . افزودنی و نگهدارنده میزنن بهش ( که البته خوب نیست ) . و . . . همینجوری آب معدنی موشی رو که تحویل این و اون نمیدن!! الان مثلا ممکنه یکی توو اون چشمه رفع نیاز کنه!! :دی باز همون آب رو میریزن توو بطری تحویل من و شما میدن!!؟ آب میوه طبیعی بخوریم سردیمون نمیشه!؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ آب معدنی رو که همینجوری از سر چشمه نمیریزن توو بطری تحویل ملت بدن یه واحد مجزا داره تولید آب معدنی . آزمایشگاه داره که ببینن میزان آلودگی و مواد معدنی اون تا چه حده . افزودنی و نگهدارنده میزنن بهش ( که البته خوب نیست ) . و . . . همینجوری آب معدنی موشی رو که تحویل این و اون نمیدن!! الان مثلا ممکنه یکی توو اون چشمه رفع نیاز کنه!! :دی باز همون آب رو میریزن توو بطری تحویل من و شما میدن!!؟ آب میوه طبیعی بخوریم سردیمون نمیشه!؟ کجا تو ایران آزمایش میکنند نه بعید میدونم یک یا دوسال چپیش نمی دونم یادتون هست یا نه وبا اومده بود و یک سری آبمعندی های محترمه رو توی تلویزیون نشون میداد روشون لجن بسته بود و سبز شده بودند و خیلی هاشون مشکل پیدا کرده بودند که طرف که کارشناس بود میگفت اینها طبیعی دیگه .. آب طبیعی ممکنه از این مسائل هم براش پیش بیاد.... تازه توی بعضی از بطریهاشونم موش کوچولو بود............. آب میوه بستگی به میوهش داره: آب هندونه چرا سردیت میشه و عواقبشم با خودته......... البته امیدوارم سردیت میشه رو با کنایه و طعنه بکار نبری چون اگر به سرت اومده باشه تا حالا درک میکنی چی میگم...............:there: علایمش هم می دونی چیه؟ دست و پات یخ میکنه ..... حالت تهوع میگیری .... جون برات نمیمونه...... سفیده چشمتم آبی میشه....و....... یکبار بکشی میفهمی چی میگم:there: 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ چه فرقی میکنه. :w00: دلستر هم یه نوع carbonated beverage هست مثل نوشابه! خوردنش محدوده ی ph معده رو تغییر میده و معده مجبوره برای جبران محیط اسیدی ، اسید ترشح کنه! وقتی کربن رو به آب اضافه میکنن که carbonated water تهیه کنن ، آب با کربن دی اکسید وارد واکنش میشه و کربنیک اسید یا H2CO3 تولید میکنه. محدوده ی PH این اسید در حدود 3 هست و چون خوردن این اسید ، بدون افزودنی برای انسان واقعا مشکله میان به اون یه سری نمک های قلیایی مثل NaHCO3 یا سدیم بی کربنات اضافه میکنن که حالت اسیدی اون رو تا حدی از بین ببره و قابل خوردنش کنه!! اسیدی بودن این نوشیدنی ها هم باعث ضعیف شدن مینای دندون میشه و شکر اضافی این نوشیدنی یه غذای مقوی برای باکتری های مضر دهان به حساب میاد! خلاصه اینکه دلستر هم کمی از نوشابه نداره! همون دوغ و آب معدنی بهترین چیزه واسه خوردن! :dancegirl2: ممنون از توضیحات فنی تون ! با جمله آخرت کاملا موافقم :flowerysmile: کجا تو ایران آزمایش میکنند نه بعید میدونم یک یا دوسال چپیش نمی دونم یادتون هست یا نه وبا اومده بود و یک سری آبمعندی های محترمه رو توی تلویزیون نشون میداد روشون لجن بسته بود و سبز شده بودند و خیلی هاشون مشکل پیدا کرده بودند که طرف که کارشناس بود میگفت اینها طبیعی دیگه .. آب طبیعی ممکنه از این مسائل هم براش پیش بیاد.... تازه توی بعضی از بطریهاشونم موش کوچولو بود............. آب میوه بستگی به میوهش داره: آب هندونه چرا سردیت میشه و عواقبشم با خودته......... البته امیدوارم سردیت میشه رو با کنایه و طعنه بکار نبری چون اگر به سرت اومده باشه تا حالا درک میکنی چی میگم...............:there: علایمش هم می دونی چیه؟ دست و پات یخ میکنه ..... حالت تهوع میگیری .... جون برات نمیمونه...... سفیده چشمتم آبی میشه....و....... یکبار بکشی میفهمی چی میگم:there: سفید جون فکر کنم این آهنگ ساز مخالف رو برای تو خوندن دختر :icon_pf (34): این جوری بخوای فکر کنی باید توی این مملکت نفس هم نکشی البته از یه چیزایی نمی شه گذشت مثلا داداش من رفته بود کارخونه تولید سوسیس کالباس می گفت این گوشتی که قاطی این به خورد ملت می دن گوشت گربه ست من از اون روز رو به موت هم که بودم دیگه ساندویچ یا پیتزا نخوردم :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده