EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 دقیقه بعد 10 قاشق چایخوری شکر وارد بدنتان میشود. میدانید چرا با وجود خوردن این حجم شکر دچار استفراغ نمیشوید؟ چون اسید فسفریک، کمی طعم آن را میگیرد و شیرینیاش را خنثی میکند. 20 دقیقه بعد قند خونتان بالا میرود و به ترشح ناگهانی و یکجای انسولین منجر میشود. کبدتان شروع میکند به تبدیل قند به چربی تا قند خون، بیشتر از این بالا نرود. 40 دقیقه بعد حالا دیگر جذب کافئین کامل شده، مردمکهایتان گشاد میشود، فشار خونتان بالا میرود و در پاسخ به این حالت، کبدتان قند را به داخل جریان خون رها میکند. گیرندههای آدنوزین مغز حالا بلوک میشوند تا از احساس خوابآلودگی جلوگیری کنند. 45 دقیقه بعد ترشح دوپامین افزایش پیدا میکند و مراکز خاصی در مغز که حالت سرخوشی ایجاد میکنند، تحریک میشوند. این همان مکانیسمی است که در مصرف هروئین به ایجاد سرخوشی منجر میشود. 60 دقیقه بعد اسیدفسفریک موجود در نوشابه، داخل روده کوچک، به کلسیم، منیزیم و روی میچسبد. متابولیسم بدن افزایش پیدا میکند. میزان بالای قند خون و شیرینکنندههای مصنوعی، دفع هرچه بیشتر کلسیم را از طریق ادرار باعث میشوند. مدتی بعدتر کافئین در نقش یک داروی مدر (ادرارآور) وارد عمل میشود. حالا دیگر کلسیم و منیزیم و روی که قرار بود جذب بدن شود، بیش از پیش از طریق ادرار دفع میشود و به همراه آن مقادیر زیادی آب، سدیم و دیگر الکترولیتها نیز از دست میرود. ... و بالاخره کمکم آن غوغایی که در بدنتان ایجاد شده بود فروکش میکند و نوبت به افت قند میرسد. در این مرحله یا خیلی حساس و تحریکپذیر میشوید یا خیلی کرخت و بیحال. حالا دیگر تمام آن آبی را که از طریق نوشابه وارد بدن خود کرده بودید، دفع کردهاید؛ آبی که میشد به جای اسید و کافئین و شکر، حاوی مواد مفیدی برای بدنتان باشد. تا چند ساعت بعد اثر کافئین هم از بین میرود و شما هوس یک نوشابه دیگر میکنید. میزان قند موجود در مواد غذایی و نوشیدنی ها (حتــــما ببینید)!) 29 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ آخ آاخ نگووووووووووووووووووووووو :icon_pf (34): چه بلاهایی سرم میاد ! چی بخوریم جاش پس؟:icon_pf (34): ابمیوه بدون گاز؟ 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ من که اصلا یادم نمیاد آخرین باری که نوشابه خوردم کی بوده !(شاید چند سال پیش ) من حتی آب هم نمی تونم سر غذا بخورم ! اما تا جایی که شنیدم دوغ بدون گاز و مالشعیر جایگزین خوبی برای نوشابه است یا به قول خودت همون آبمیوه بدون گاز باید مناسب باشه 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ من که اصلا یادم نمیاد آخرین باری که نوشابه خوردم کی بوده !(شاید چند سال پیش )من حتی آب هم نمی تونم سر غذا بخورم ! اما تا جایی که شنیدم دوغ بدون گاز و مالشعیر جایگزین خوبی برای نوشابه است یا به قول خودت همون آبمیوه بدون گاز باید مناسب باشه منم تا پارسال فقط دوغ بدون گاز میخوردم ولی الان حدوده یک ساله که فقط نوشابه میخورم:icon_pf (34): فقطم فانتای پرتقالی میخورم :icon_pf (34): ترک کنم پس! راستی ماء الشعیرم که گاز داره! 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ منم تا پارسال فقط دوغ بدون گاز میخوردم ولی الان حدوده یک ساله که فقط نوشابه میخورم:icon_pf (34): فقطم فانتای پرتقالی میخورم :icon_pf (34): ترک کنم پس! راستی ماء الشعیرم که گاز داره! :jawdrop:پس برو اول یه تست بده ببین دیگه معده و روده ای هم برات مونده ! _____________________________________ این مطلب هم سفارشی برای شما ::ws2: ما چند نوع نوشابه داریم؛ یکی نوشابههای سنتی گازدارست. گروهی دیگر بر پایهی ماءالشعیر تولید میشود که با نام دلستر وارد بازار میشود. دوست محترم دلستر حاوی مالت جو، گلوکز، ویتامینهای گروه B، ویتامین C، اسیدهای آمینه و آب کربوناته است. خواص مفید دلستر شامل موارد زیر است: _برطرف کردن خستگی، _رشد بدن به خصوص سلولهای مغزی در کودکان، _دفع رسوبات کلیه و جلوگیری از تشکیل سنگهای کلیوی و ادراری، _ضد عفونی کردن روده، _افزایش شیردهی در مادران. با توجه به اثرات مفید دلستر، مصرف آن به جای نوشابههای کولا یا پرتقالی گازدار خیلی خوب است، البته به شرطی به مقدار متعادل مصرف شود. دوست عزیز زیادهروی در مصرف هر نوع ماده غذایی (حتی اگر مفید باشد) برای سلامتی بدن مضرّ است. بنابراین به مقدار مناسب و متعادل دلستر بنوشید، نه زیاد. 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop:پس برو اول یه تست بده ببین دیگه معده و روده ای هم برات مونده ! _____________________________________ این مطلب هم سفارشی برای شما ::ws2: ما چند نوع نوشابه داریم؛ یکی نوشابههای سنتی گازدارست. گروهی دیگر بر پایهی ماءالشعیر تولید میشود که با نام دلستر وارد بازار میشود. دوست محترم دلستر حاوی مالت جو، گلوکز، ویتامینهای گروه B، ویتامین C، اسیدهای آمینه و آب کربوناته است. خواص مفید دلستر شامل موارد زیر است: _برطرف کردن خستگی، _رشد بدن به خصوص سلولهای مغزی در کودکان، _دفع رسوبات کلیه و جلوگیری از تشکیل سنگهای کلیوی و ادراری، _ضد عفونی کردن روده، _افزایش شیردهی در مادران. با توجه به اثرات مفید دلستر، مصرف آن به جای نوشابههای کولا یا پرتقالی گازدار خیلی خوب است، البته به شرطی به مقدار متعادل مصرف شود. دوست عزیز زیادهروی در مصرف هر نوع ماده غذایی (حتی اگر مفید باشد) برای سلامتی بدن مضرّ است. بنابراین به مقدار مناسب و متعادل دلستر بنوشید، نه زیاد. :icon_pf (34):روزی نصف لیوان بعد از ناهار :icon_pf (34): البته بعضی روزاهم شده که نخورم ولی بیشتر روزا میخورم... مرسی از اطلاعات مفید 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ خوشبحال خودم که تاحالا نوشابه نخورم اصلا" از این پاستیل نوشابه ای ها هم بدم میومد همیشه آب....بهتربن نوشیدنی. بعدش دوغ و ماءالشعیر 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ امروز دوبار شیطون داشت میرفت توجلدما فانتا پرتقالی خنک تو یخچال بود نخوردممممممممممممممممم تو ترکم 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی جالبه آمریکا و غرب همه چیز را برای ایران تحریم کرده اند،جز دو چیز و این دو چیز برای اکثر کشورها وقف عام است!! 1- سیگار 2- نوشابه. 9 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی جالبه آمریکا و غرب همه چیز را برای ایران تحریم کرده اند،جز دو چیز و این دو چیز برای اکثر کشورها وقف عام است!! 1- سیگار 2- نوشابه. همه دست به دست هم دادن ما را نابود کنن 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی جالبه آمریکا و غرب همه چیز را برای ایران تحریم کرده اند،جز دو چیز و این دو چیز برای اکثر کشورها وقف عام است!! 1- سیگار 2- نوشابه. حالا هی من و تحقیر کنید دارم ترک میکنم دیگه خو! همش تقصیره این امریکای جهانخواره 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ هرچی میخواد سر دل و روده ام بیاد ولی بعضی وقتها اگر نوشابه نخورم میمیرم جایگزین هم نداره ...فقط هم مشکی.... تازه وقتی کسی خیلی تهوع داشته باشه بعدش که حالش بهترشد دکتر بهش توصیه میکنه نوشابه مشکی البته گازشو بگیرید بعد بخورید که خیلی مفیدهم هست........ بخور و بیاشامید اصلا هم نترسید فقط زیاده روی نکنید اگر به این حرفها بخواهید گوش بدهید هیچی نباید بخورید چون همه چیز سرطان زا هست......... دکتر سفید برفی 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ خوشبحال خودم که تاحالا نوشابه نخورم اصلا" از این پاستیل نوشابه ای ها هم بدم میومد همیشه آب....بهتربن نوشیدنی. بعدش دوغ و ماءالشعیر من که نه نوشابه می خورم و نه دوغ و نه ماءالشعیر و ...... فقط روزی 8 تا بطری 1.5 لیتری آب می خورم امروز دوبار شیطون داشت میرفت توجلدما فانتا پرتقالی خنک تو یخچال بود نخوردممممممممممممممممم تو ترکم :flowerysmile:آفـــــــــــــرین اراده ! خیلی جالبه آمریکا و غرب همه چیز را برای ایران تحریم کرده اند،جز دو چیز و این دو چیز برای اکثر کشورها وقف عام است!! 1- سیگار 2- نوشابه. اون قصدش نابودیه چرا ما خودمون رعایت نمی کنیم ! رسما می دونیم داریم می افتیم توی چاه اما باز هم عین خیالمون نیست (به خصوص در مورد سیگار ) هرچی میخواد سر دل و روده ام بیاد ولی بعضی وقتها اگر نوشابه نخورم میمیرم جایگزین هم نداره ...فقط هم مشکی....تازه وقتی کسی خیلی تهوع داشته باشه بعدش که حالش بهترشد دکتر بهش توصیه میکنه نوشابه مشکی البته گازشو بگیرید بعد بخورید که خیلی مفیدهم هست........ بخور و بیاشامید اصلا هم نترسید فقط زیاده روی نکنید اگر به این حرفها بخواهید گوش بدهید هیچی نباید بخورید چون همه چیز سرطان زا هست......... دکتر سفید برفی من هم قبول دارم که هر چی دلت می خواد باید بخوری و خودت رو موش آزمایشگاهی این دکترا نکنی اما بعضی چیزا زیانش رو خیلی سریع به فرد نشون می ده ! مثلا من هر زمان که نوشابه می خورم تا روز بعدش سوزش معده رهام نمی کنه تو هم چون عادت کردی این رو می گی یه کم از این اوری یاد بگیر ببین اراده رو ! 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ من که نه نوشابه می خورم و نه دوغ و نه ماءالشعیر و ...... فقط روزی 8 تا بطری 1.5 لیتری آب می خورم :jawdrop: دستشویی سیار بهت وصله پس!!!! من روزی 5 لیوان آب میخورم گاهی وقتا میشه 6 تا ....انقدر میرم دسشویی که بعضی وقتا کلافه میشم دیگه!:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ من هم قبول دارم که هر چی دلت می خواد باید بخوری و خودت رو موش آزمایشگاهی این دکترا نکنی اما بعضی چیزا زیانش رو خیلی سریع به فرد نشون می ده ! مثلا من هر زمان که نوشابه می خورم تا روز بعدش سوزش معده رهام نمی کنه تو هم چون عادت کردی این رو می گی یه کم از این اوری یاد بگیر ببین اراده رو ! اگر هرچیزی رو به اندازه بخوری ضرر نداره.... برای فعالیتهای معده و دستگاه گوارشی لازمه من روزی 3 تا لیوان آب خالی بخورم حتمابعدش دراز کش هستم... آب خالی برای من سمه......... ضررش اینقدرهاهم نیست هوای آلوده هم سرب داره و کلی ضرر پس نفس نکشیم......کپسول اکسیژن به خودمون وصل کنیم..... اوری هم خوب زیاد و بی رویه نوشابه میخوره باید کمش کنه همین نه قطعش کنه....... 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop: دستشویی سیار بهت وصله پس!!!! من روزی 5 لیوان آب میخورم گاهی وقتا میشه 6 تا ....انقدر میرم دسشویی که بعضی وقتا کلافه میشم دیگه!:icon_pf (34): :ws28::ws28: فقط وقتی توی خونه ام این قدر آب می خورم وقتی می خوام برم بیرون سعی می کنم از یه ساعت قبلش دیگه آب نخورم اما به قول داداشم زندگی با من یکی از بدبختی های دنیاست آخه هر وقت می خواد بره دستشویی به من می گه اگه می خوای تو اول برو نیا این قدر در بزن :icon_pf (34): البته من فعالیت بدنیم زیاده بیشتر تعریق می شه 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ این چیزی که این گفت بعد از 2 ساعت که هضم شد کامل همه چی باید بمیریم که 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ اگر هرچیزی رو به اندازه بخوری ضرر نداره....برای فعالیتهای معده و دستگاه گوارشی لازمه من روزی 3 تا لیوان آب خالی بخورم حتمابعدش دراز کش هستم... آب خالی برای من سمه......... ضررش اینقدرهاهم نیست هوای آلوده هم سرب داره و کلی ضرر پس نفس نکشیم......کپسول اکسیژن به خودمون وصل کنیم..... اوری هم خوب زیاد و بی رویه نوشابه میخوره باید کمش کنه همین نه قطعش کنه....... با غذام میخورم دیگه شما مگه چجوری میخورید؟!!!!! 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ با غذام میخورم دیگه شما مگه چجوری میخورید؟!!!!! من فقط با بعضی از غذاها میخورم غذاهای بد فست فودی مثلا:icon_pf (34): کلا با همه چی نمیخورم.... یا بعضی وقتها همینجوری میخرم میخورم........ توهم بخور نگران نباش مثلا یا فقط ظهر بخور یا شب که میزانش کمتر بشه....... این اسید معده خودش اینقدر خطرناک هست که اگر در فضای آزاد باشه همچیزو ذوب میکنه نگرانش نباش خدا خودش درست طراحیش کرده 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ من فقط با بعضی از غذاها میخورمغذاهای بد فست فودی مثلا:icon_pf (34): کلا با همه چی نمیخورم.... یا بعضی وقتها همینجوری میخرم میخورم........ توهم بخور نگران نباش مثلا یا فقط ظهر بخور یا شب که میزانش کمتر بشه....... این اسید معده خودش اینقدر خطرناک هست که اگر در فضای آزاد باشه همچیزو ذوب میکنه نگرانش نباش خدا خودش درست طراحیش کرده من همینجوریشم فقط ظهرا میخوردم چون اصلا شبا شام نمیخورم که بخوام باهاش نوشیدنی بخورم ولی کلا نوشابه چیزی خوبی نیست منم منتظر بهونه بودم ترکش کنم چون علاوه بر ناراحتیای گوارشی پوکی استخوان هم میاره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده