hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ ایشالا که به خیر و خوشی میگیری خدا کنه ... دعا کنین بشه ... خیلی روش حساب کرده بودم ... 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ ما هم از این لحظه به بعد شروع دعا میکنیم تا موفق باشید فقط امیدوارم یه موقع راه دریایی رو انتخاب نکنید چون یه کم اونجا کار دارم لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ نه بابا حل میشه المان با ملت که مشکل نداره دعوای خانوادگیه لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ ایشالا که حله ... نترس هیلدا مرسی امین ...:flowerysmile: ما هم از این لحظه به بعد شروع دعا میکنیم تا موفق باشید فقط امیدوارم یه موقع راه دریایی رو انتخاب نکنید چون یه کم اونجا کار دارم خیلی بدی .... نه بابا حل میشه المان با ملت که مشکل نداره دعوای خانوادگیه خانوادگی ؟ مرسی ... خدا کنه ... 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ چرا میزارن برین فقط بعید نیست هواپیماتونو تو هوا بزنن که تلافی کنن!!! :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها به خالم اینا ویزا دادن .... به داییم اینا ندادن ... من هنوز معلوم نیستم ..... 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها به خالم اینا ویزا دادن .... به داییم اینا ندادن ... من هنوز معلوم نیستم ..... از قدیم گفتن حلال زاده به خالش میره پس به توام میدن 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ از قدیم گفتن حلال زاده به خالش میره پس به توام میدن بعد 3 روز خندوندیم خدا از دهنت بشنوه 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ از قدیم گفتن حلال زاده به خالش میره پس به توام میدن حلال زاده به باباش میره :thk: 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ حلال زاده به باباش میره :thk: باباش....؟:JC_thinking: یعنی رضانسیمی ؟ اونم میخاد بره المان مگه ؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ باباش....؟:JC_thinking: یعنی رضانسیمی ؟ اونم میخاد بره المان مگه ؟:JC_thinking: نه من کلا گفتم 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ نه من کلا گفتم اهان .... باشه خو ... :smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ حلال زاده به باباش میره :thk: حلال زاده بسته به موقعیت به همه میتونه بره (ادم باید موقعیت سنج باشه خو):ws2: 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ حلال زاده بسته به موقعیت به همه میتونه بره (ادم باید موقعیت سنج باشه خو):ws2: بهله ... ولی به اونا یه چیز دیگه میگن 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ از ماست که بر ماست جان ؟ بهله ... ولی به اونا یه چیز دیگه میگن کیا دقیقا ؟:JC_thinking: حالا حلال حرومش ول کنین ... من چی کار کنم حلال زاده بسته به موقعیت به همه میتونه بره (ادم باید موقعیت سنج باشه خو):ws2: اره ؟ 1 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ بهله ... ولی به اونا یه چیز دیگه میگن :ws28: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ حل میشششششششه نگران نباش...دست راستت هم رو سر ما! 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ حل میشششششششه نگران نباش...دست راستت هم رو سر ما! فروخ جونم دوس داری بری ؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده