hilda 13377 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 آقا ما بعد از عمری تصمیم گرفتیم بریم سفر فرنگ !!! هم اونجا عروسی فک و فامیل بود هم ببینم اگه جور شه موندگار شیم واس درس ... چند وقت پیش هواپیمای ایران میره المان بهش بنزین نمیدن انگار !:smiley (18): بعدم که [/url]خانم مرکل صدراعظم المان میاد از اسمون ایران رد شه بعد از 2 ساعت الافی اخر میفرستنش ازترکیه بره ...:smiley (18): اونم سفیرو صدا زده و انگار داره شر میشه واسه ایرانیا..:icon_pf (34):. بلیط من 25 تیره ... شانس که نداریم بابا ....:w74: هر جا میریم خشکی میشه ..!:w74: نمیشد حالا بعد از سفر من اینجوری میشد ؟:w821: به نظرتون چی میشه حالا ؟ نمیذارن بریم ؟:JC_thinking: 33
abie bicaran 2325 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 چرا عزيزم فقط به تلافي مهمون نوازيشون تور هواگردي براتون مي ذارن كه بالاخره بازديد كنيد از چندتا كشور 6
hilda 13377 سازنده ارسال شده در 1 شهریور، 2011 چرا عزيزم فقط به تلافي مهمون نوازيشون تور هواگردي براتون مي ذارن كه بالاخره بازديد كنيد از چندتا كشور یعنی چی دخیخا ؟ 2
persian_land 1035 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 غصه نخور من با رییس جمهور آلمان دوستم..... با هیتلر جون تو یه جبهه بودم ...خودم واست حل میکنمش 3
maryam_alien 9906 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 یه کم ته دلتو خالی کنم که داری بدون من میری :ws54: خانم صدراعظم رو معطل کردن..الکی نیستش که نترس هیچی نمیشه...میری و ایشالا همونجا میمونی وقتی ویزا بهت دادن دیگه مشکلی نیست..نمیشه زد زیرش 4
hilda 13377 سازنده ارسال شده در 1 شهریور، 2011 غصه نخور من با رییس جمهور آلمان دوستم.....با هیتلر جون تو یه جبهه بودم ...خودم واست حل میکنمش چن سالت میشه یعنی ؟ :banel_smiley_4: 4
میلاد68 3471 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 آقا ما بعد از عمری تصمیم گرفتیم بریم سفر فرنگ !!!هم اونجا عروسی فک و فامیل بود هم ببینم اگه جور شه موندگار شیم واس درس ... چند وقت پیش هواپیمای ایران میره المان بهش بنزین نمیدن انگار !:smiley (18): بعدم که اقای رئیس جمهور المان میاد از اسمون ایران رد شه بعد از 2 ساعت الافی اخر میفرستنش ازترکیه بره ...:smiley (18): اونم سفیرو صدا زده و انگار داره شر میشه واسه ایرانیا..:icon_pf (34):. بلیط من 25 تیره ... شانس که نداریم بابا ....:w74: هر جا میریم خشکی میشه ..!:w74: نمیشد حالا بعد از سفر من اینجوری میشد ؟:w821: به نظرتون چی میشه حالا ؟ نمیذارن بریم ؟:JC_thinking: شما که از درو دیوار برات میاد حداقل بشین خونه تا دیگران به کاراشون برسن 2
سیندخت 18786 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 آقا ما بعد از عمری تصمیم گرفتیم بریم سفر فرنگ !!!هم اونجا عروسی فک و فامیل بود هم ببینم اگه جور شه موندگار شیم واس درس ... چند وقت پیش هواپیمای ایران میره المان بهش بنزین نمیدن انگار !:smiley (18): بعدم که اقای رئیس جمهور المان میاد از اسمون ایران رد شه بعد از 2 ساعت الافی اخر میفرستنش ازترکیه بره ...:smiley (18): اونم سفیرو صدا زده و انگار داره شر میشه واسه ایرانیا..:icon_pf (34):. بلیط من 25 تیره ... شانس که نداریم بابا ....:w74: هر جا میریم خشکی میشه ..!:w74: نمیشد حالا بعد از سفر من اینجوری میشد ؟:w821: به نظرتون چی میشه حالا ؟ نمیذارن بریم ؟:JC_thinking: فقط گفتم یادآوری کنم آقای رئیس جمهور نبود، خانم مرکل بود صدراعظم آلمان اگه یه وقت باهات مصاحبه کردن گفتن دلیل این کارتون چی بود در جریان باشی. بعدشم یه سیبو که بندازی بالا هزار تا چرخ می خوره بیاد پایین..........خدا رو چه دیدی........ 1
hilda 13377 سازنده ارسال شده در 1 شهریور، 2011 یه کم ته دلتو خالی کنم که داری بدون من میری :ws54:خانم صدراعظم رو معطل کردن..الکی نیستش که نترس هیچی نمیشه...میری و ایشالا همونجا میمونی وقتی ویزا بهت دادن دیگه مشکلی نیست..نمیشه زد زیرش گیر اینا نمیدن واس اقامت ؟ دمشون گرم خدایی معطلش کردن فقط نمیشد ی کم دیگه صب میکردن ... 1
hilda 13377 سازنده ارسال شده در 1 شهریور، 2011 فقط گفتم یادآوری کنم آقای رئیس جمهور نبود، خانم مرکل بود صدراعظم آلماناگه یه وقت باهات مصاحبه کردن گفتن دلیل این کارتون چی بود در جریان باشی. بعدشم یه سیبو که بندازی بالا هزار تا چرخ می خوره بیاد پایین..........خدا رو چه دیدی........ عههههههههه... الان اصلاح موکونم ... مرسی :girl_blush2: مصاحبه دیروز بود ... 1
hilda 13377 سازنده ارسال شده در 1 شهریور، 2011 شما که از درو دیوار برات میاد حداقل بشین خونه تا دیگران به کاراشون برسن نامرد 1
abie bicaran 2325 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 یعنی چی دخیخا ؟ دقيق دقيقش اينه كه به خاطر مهمون نوازي ايران از رئيس جمهور آلمان و اينكه تور هوايي به سمت تركيه براش گذاشتن اوناهم براي هواپيماهاي ايراني تور هوايي مي ذارن و مي برنتون يه چندتا كشور مي تابوننتون و بعد توي آلمان پياده تون مي كنن 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 گیر اینا نمیدن واس اقامت ؟دمشون گرم خدایی معطلش کردن فقط نمیشد ی کم دیگه صب میکردن ... فکر نکنم گیر بدن.. از اینا بدتر هم اتفاق افتاده..مثل میکنوس و اینا ..مهم از اینجا رفتنه... رفتی بیرون خیلی کارت راحت میشه برو خداروشکر کن بهت ویزا دادن..به مجردهای هم سن و سال ما به این راحتی ویزا نمیدن برای عروسی و دید و بازدید برن فرنگستون:ws54: 1
hilda 13377 سازنده ارسال شده در 1 شهریور، 2011 دقيق دقيقش اينه كه به خاطر مهمون نوازي ايران از رئيس جمهور آلمان و اينكه تور هوايي به سمت تركيه براش گذاشتن اوناهم براي هواپيماهاي ايراني تور هوايي مي ذارن و مي برنتون يه چندتا كشور مي تابوننتون و بعد توي آلمان پياده تون مي كنن چه بهتر ... چن جا دیگه رم میبینیم .... فقط مقصد مهمه که تو المان پیادمون کنن حتما ... بقیش نو پرابلم ... 1
hilda 13377 سازنده ارسال شده در 1 شهریور، 2011 فکر نکنم گیر بدن.. از اینا بدتر هم اتفاق افتاده..مثل میکنوس و اینا ..مهم از اینجا رفتنه... رفتی بیرون خیلی کارت راحت میشهبرو خداروشکر کن بهت ویزا دادن..به مجردهای هم سن و سال ما به این راحتی ویزا نمیدن برای عروسی و دید و بازدید برن فرنگستون:ws54: ویزا کو ؟ دیروز مصاحبه بودم تازه .. ولی بلیط و خریدم .. 2
maryam_alien 9906 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 ویزا کو ؟ دیروز مصاحبه بودم تازه .. ولی بلیط و خریدم .. :jawdrop::jawdrop: شما رو چه حسابی هنوز ویزا نگرفته رفتی بلیط خریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :jawdrop: :jawdrop: 3
hilda 13377 سازنده ارسال شده در 1 شهریور، 2011 :jawdrop::jawdrop: شما رو چه حسابی هنوز ویزا نگرفته رفتی بلیط خریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :jawdrop: :jawdrop: اخه پارسال خیلی راحت دادن ویزا ... چون اکثر فامیل اونجان ... بعدم یه شهریه نزدیک هلند ه انگار بلیط بد گیر میاد ... من چه میدونستم میخان اذیت کنن امسال ... مطمئن بودم تقریبا 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 اخه پارسال خیلی راحت دادن ویزا ... چون اکثر فامیل اونجان ... بعدم یه شهریه نزدیک هلند ه انگار بلیط بد گیر میاد ... من چه میدونستم میخان اذیت کنن امسال ... مطمئن بودم تقریبا از این لحظه به بعد دیگه به هیچ موجود زنده ای ویزا نمیدن 2
maryam_alien 9906 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 اخه پارسال خیلی راحت دادن ویزا ... چون اکثر فامیل اونجان ... بعدم یه شهریه نزدیک هلند ه انگار بلیط بد گیر میاد ... من چه میدونستم میخان اذیت کنن امسال ... مطمئن بودم تقریبا ایشالا که به خیر و خوشی میگیری 1
hilda 13377 سازنده ارسال شده در 1 شهریور، 2011 از این لحظه به بعد دیگه به هیچ موجود زنده ای ویزا نمیدن بدبختی ... هییییییی 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری