hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ آقا ما بعد از عمری تصمیم گرفتیم بریم سفر فرنگ !!! هم اونجا عروسی فک و فامیل بود هم ببینم اگه جور شه موندگار شیم واس درس ... چند وقت پیش هواپیمای ایران میره المان بهش بنزین نمیدن انگار !:smiley (18): بعدم که [/url]خانم مرکل صدراعظم المان میاد از اسمون ایران رد شه بعد از 2 ساعت الافی اخر میفرستنش ازترکیه بره ...:smiley (18): اونم سفیرو صدا زده و انگار داره شر میشه واسه ایرانیا..:icon_pf (34):. بلیط من 25 تیره ... شانس که نداریم بابا ....:w74: هر جا میریم خشکی میشه ..!:w74: نمیشد حالا بعد از سفر من اینجوری میشد ؟:w821: به نظرتون چی میشه حالا ؟ نمیذارن بریم ؟:JC_thinking: 33 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ چرا عزيزم فقط به تلافي مهمون نوازيشون تور هواگردي براتون مي ذارن كه بالاخره بازديد كنيد از چندتا كشور 6 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ چرا عزيزم فقط به تلافي مهمون نوازيشون تور هواگردي براتون مي ذارن كه بالاخره بازديد كنيد از چندتا كشور یعنی چی دخیخا ؟ 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ غصه نخور من با رییس جمهور آلمان دوستم..... با هیتلر جون تو یه جبهه بودم ...خودم واست حل میکنمش 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ یه کم ته دلتو خالی کنم که داری بدون من میری :ws54: خانم صدراعظم رو معطل کردن..الکی نیستش که نترس هیچی نمیشه...میری و ایشالا همونجا میمونی وقتی ویزا بهت دادن دیگه مشکلی نیست..نمیشه زد زیرش 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ غصه نخور من با رییس جمهور آلمان دوستم.....با هیتلر جون تو یه جبهه بودم ...خودم واست حل میکنمش چن سالت میشه یعنی ؟ :banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ آقا ما بعد از عمری تصمیم گرفتیم بریم سفر فرنگ !!!هم اونجا عروسی فک و فامیل بود هم ببینم اگه جور شه موندگار شیم واس درس ... چند وقت پیش هواپیمای ایران میره المان بهش بنزین نمیدن انگار !:smiley (18): بعدم که اقای رئیس جمهور المان میاد از اسمون ایران رد شه بعد از 2 ساعت الافی اخر میفرستنش ازترکیه بره ...:smiley (18): اونم سفیرو صدا زده و انگار داره شر میشه واسه ایرانیا..:icon_pf (34):. بلیط من 25 تیره ... شانس که نداریم بابا ....:w74: هر جا میریم خشکی میشه ..!:w74: نمیشد حالا بعد از سفر من اینجوری میشد ؟:w821: به نظرتون چی میشه حالا ؟ نمیذارن بریم ؟:JC_thinking: شما که از درو دیوار برات میاد حداقل بشین خونه تا دیگران به کاراشون برسن 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ آقا ما بعد از عمری تصمیم گرفتیم بریم سفر فرنگ !!!هم اونجا عروسی فک و فامیل بود هم ببینم اگه جور شه موندگار شیم واس درس ... چند وقت پیش هواپیمای ایران میره المان بهش بنزین نمیدن انگار !:smiley (18): بعدم که اقای رئیس جمهور المان میاد از اسمون ایران رد شه بعد از 2 ساعت الافی اخر میفرستنش ازترکیه بره ...:smiley (18): اونم سفیرو صدا زده و انگار داره شر میشه واسه ایرانیا..:icon_pf (34):. بلیط من 25 تیره ... شانس که نداریم بابا ....:w74: هر جا میریم خشکی میشه ..!:w74: نمیشد حالا بعد از سفر من اینجوری میشد ؟:w821: به نظرتون چی میشه حالا ؟ نمیذارن بریم ؟:JC_thinking: فقط گفتم یادآوری کنم آقای رئیس جمهور نبود، خانم مرکل بود صدراعظم آلمان اگه یه وقت باهات مصاحبه کردن گفتن دلیل این کارتون چی بود در جریان باشی. بعدشم یه سیبو که بندازی بالا هزار تا چرخ می خوره بیاد پایین..........خدا رو چه دیدی........ 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ یه کم ته دلتو خالی کنم که داری بدون من میری :ws54:خانم صدراعظم رو معطل کردن..الکی نیستش که نترس هیچی نمیشه...میری و ایشالا همونجا میمونی وقتی ویزا بهت دادن دیگه مشکلی نیست..نمیشه زد زیرش گیر اینا نمیدن واس اقامت ؟ دمشون گرم خدایی معطلش کردن فقط نمیشد ی کم دیگه صب میکردن ... 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ فقط گفتم یادآوری کنم آقای رئیس جمهور نبود، خانم مرکل بود صدراعظم آلماناگه یه وقت باهات مصاحبه کردن گفتن دلیل این کارتون چی بود در جریان باشی. بعدشم یه سیبو که بندازی بالا هزار تا چرخ می خوره بیاد پایین..........خدا رو چه دیدی........ عههههههههه... الان اصلاح موکونم ... مرسی :girl_blush2: مصاحبه دیروز بود ... 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ شما که از درو دیوار برات میاد حداقل بشین خونه تا دیگران به کاراشون برسن نامرد 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی چی دخیخا ؟ دقيق دقيقش اينه كه به خاطر مهمون نوازي ايران از رئيس جمهور آلمان و اينكه تور هوايي به سمت تركيه براش گذاشتن اوناهم براي هواپيماهاي ايراني تور هوايي مي ذارن و مي برنتون يه چندتا كشور مي تابوننتون و بعد توي آلمان پياده تون مي كنن 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ گیر اینا نمیدن واس اقامت ؟دمشون گرم خدایی معطلش کردن فقط نمیشد ی کم دیگه صب میکردن ... فکر نکنم گیر بدن.. از اینا بدتر هم اتفاق افتاده..مثل میکنوس و اینا ..مهم از اینجا رفتنه... رفتی بیرون خیلی کارت راحت میشه برو خداروشکر کن بهت ویزا دادن..به مجردهای هم سن و سال ما به این راحتی ویزا نمیدن برای عروسی و دید و بازدید برن فرنگستون:ws54: 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ دقيق دقيقش اينه كه به خاطر مهمون نوازي ايران از رئيس جمهور آلمان و اينكه تور هوايي به سمت تركيه براش گذاشتن اوناهم براي هواپيماهاي ايراني تور هوايي مي ذارن و مي برنتون يه چندتا كشور مي تابوننتون و بعد توي آلمان پياده تون مي كنن چه بهتر ... چن جا دیگه رم میبینیم .... فقط مقصد مهمه که تو المان پیادمون کنن حتما ... بقیش نو پرابلم ... 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ فکر نکنم گیر بدن.. از اینا بدتر هم اتفاق افتاده..مثل میکنوس و اینا ..مهم از اینجا رفتنه... رفتی بیرون خیلی کارت راحت میشهبرو خداروشکر کن بهت ویزا دادن..به مجردهای هم سن و سال ما به این راحتی ویزا نمیدن برای عروسی و دید و بازدید برن فرنگستون:ws54: ویزا کو ؟ دیروز مصاحبه بودم تازه .. ولی بلیط و خریدم .. 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ ویزا کو ؟ دیروز مصاحبه بودم تازه .. ولی بلیط و خریدم .. :jawdrop::jawdrop: شما رو چه حسابی هنوز ویزا نگرفته رفتی بلیط خریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :jawdrop: :jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop::jawdrop: شما رو چه حسابی هنوز ویزا نگرفته رفتی بلیط خریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :jawdrop: :jawdrop: اخه پارسال خیلی راحت دادن ویزا ... چون اکثر فامیل اونجان ... بعدم یه شهریه نزدیک هلند ه انگار بلیط بد گیر میاد ... من چه میدونستم میخان اذیت کنن امسال ... مطمئن بودم تقریبا 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ اخه پارسال خیلی راحت دادن ویزا ... چون اکثر فامیل اونجان ... بعدم یه شهریه نزدیک هلند ه انگار بلیط بد گیر میاد ... من چه میدونستم میخان اذیت کنن امسال ... مطمئن بودم تقریبا از این لحظه به بعد دیگه به هیچ موجود زنده ای ویزا نمیدن 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ اخه پارسال خیلی راحت دادن ویزا ... چون اکثر فامیل اونجان ... بعدم یه شهریه نزدیک هلند ه انگار بلیط بد گیر میاد ... من چه میدونستم میخان اذیت کنن امسال ... مطمئن بودم تقریبا ایشالا که به خیر و خوشی میگیری 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ از این لحظه به بعد دیگه به هیچ موجود زنده ای ویزا نمیدن بدبختی ... هییییییی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده