El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ سلام آقا ما در طول ترم یا تو تعطیلات برای پیدا کردن یه نفر پایه که بریم بیرون باید به 20 نفر زنگ بزنیم ؛ ولی موقع امتحانات و فرجه ها میرسه هر روز 20 نفر زنگ میزنن بیاین بریم فلان جا ، وقتیم میری میبینی همه رفقا 60 نفر جمعا نمیدونم این یک مرضه یا افسون یا جادو هه چیه؟ تا جایی که چشم کار میکنه و من میشناسم اینجوین اکثرا ،شمام اینجوریین؟ چرا؟ به چه دلیل؟ خوب بچه بشین درستو بخون ملتم اغفال نکن دیگه 6 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ اره اینجام تورش با امتحانا افتتاح شد ..... 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ اصولا برای روحیه میرن بخاطر اینکه حالو هواشون عوض بشه بتونن تمرکز بیشتری رو درس پیداکنن 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ اصولا برای روحیه میرن بخاطر اینکه حالو هواشون عوض بشه بتونن تمرکز بیشتری رو درس پیداکنن نه بابا اصلا آدم یه جوری همش دنبال تفریحه ، دنبال فیلم و گیم و بیرونو ایناس 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ نه بابا اصلا آدم یه جوری همش دنبال تفریحه ، دنبال فیلم و گیم و بیرونو ایناس اره منم اینجوریم البته من جور دیگه هم هستم اونم اینکه ایام غیر امتحانات تا دیری بیدارم اما شبای امتحان عجیب خوابم میگیره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده