El Roman 31720 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 سلام آقا ما در طول ترم یا تو تعطیلات برای پیدا کردن یه نفر پایه که بریم بیرون باید به 20 نفر زنگ بزنیم ؛ ولی موقع امتحانات و فرجه ها میرسه هر روز 20 نفر زنگ میزنن بیاین بریم فلان جا ، وقتیم میری میبینی همه رفقا 60 نفر جمعا نمیدونم این یک مرضه یا افسون یا جادو هه چیه؟ تا جایی که چشم کار میکنه و من میشناسم اینجوین اکثرا ،شمام اینجوریین؟ چرا؟ به چه دلیل؟ خوب بچه بشین درستو بخون ملتم اغفال نکن دیگه 6
تینا 15116 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 اصولا برای روحیه میرن بخاطر اینکه حالو هواشون عوض بشه بتونن تمرکز بیشتری رو درس پیداکنن 2
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 1 شهریور، 2011 اصولا برای روحیه میرن بخاطر اینکه حالو هواشون عوض بشه بتونن تمرکز بیشتری رو درس پیداکنن نه بابا اصلا آدم یه جوری همش دنبال تفریحه ، دنبال فیلم و گیم و بیرونو ایناس 2
تینا 15116 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 نه بابا اصلا آدم یه جوری همش دنبال تفریحه ، دنبال فیلم و گیم و بیرونو ایناس اره منم اینجوریم البته من جور دیگه هم هستم اونم اینکه ایام غیر امتحانات تا دیری بیدارم اما شبای امتحان عجیب خوابم میگیره 1
ارسال های توصیه شده