Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ :ws6: میگه نگین که قبلن خیلی بهتر با من .... انجام میدادی و الان دیگه قدرت گذشته رو نداری و من باهات لذت نمیبرم آها از اون لحاظ؟! لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ برای من جالبه چرا وقتی یک متاهل میره خواستگاری یک دختر نزدیکا می گن وای طرف قبلا متاهل بوده! اما درمورد پسرهای مجرد کسی از رابطه گذشتشون نمی پرسه. اون متاهل که خیلی رک و واضح بوده قضیش. موافقم با این قضیه نمیدونم چرا، دیدم از این موارد، بصورت زیاد دلیلش خیلی مسایل رو دنبال میکنه! 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ برای من جالبه چرا وقتی یک متاهل میره خواستگاری یک دختر نزدیکا می گن وای طرف قبلا متاهل بوده! اما درمورد پسرهای مجرد کسی از رابطه گذشتشون نمی پرسه. اون متاهل که خیلی رک و واضح بوده قضیش. عزيزم خيلي چيزا هس كه بودنش عيب نيس ولي بايد مخفي كاري كرد... مثلا دختري كه رابطه جنسي داشته بنده خدا خلاف نكرده و فقطم به خودش مربوط بوده كه اون كارو بكنه يا نه ولي فقط كافيه بگه زندگيش داغون ميشه!!! 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ یه آمار کم بگم، البته کم گفتم60 درصد دخترا، 80 درصد پسرا، این رابطه رو داشتن و دارن! بحث بدبینی نیستیه چیزایی دیدم ... و این موضوع رو هم بگم که اصلن سرزنش نمیکنم این افراد رو ( موضوعی که داریم راجع بهش صحبت میکنیم ) ولی حاضر نیستم قدم در این راه بزارم نمیبینم لطفا منبع آمارخودرا ارئه دهید یا با این قاطعیت عددورقم بیان نکنید لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ عزيزم خيلي چيزا هس كه بودنش عيب نيس ولي بايد مخفي كاري كرد...!!!!!!!!!!!!!!!مثلا دختري كه رابطه جنسي داشته بنده خدا خلاف نكرده و فقطم به خودش مربوط بوده كه اون كارو بكنه يا نه ولي فقط كافيه بگه زندگيش داغون ميشه!!! این قضیه مال فرهنگ وتمدن ایرانی نیست. خودشما!به شخصه اگر دختر داشتید این قضیه را به راحتی از او قبول میکردید؟ بنده خدا خلاف نكرده و فقطم به خودش مربوط بوده كه اون كارو بكنه يا نه واجازه میدادید باهرکس میخواهد رابطه جنسی داشته باشد آن هم پیش از ازدواج؟ وآیااگر برای پسرتان به خواستگاری میرفتید وبعدا میفمیدید عروس شما با چندین نفر رابطه جنسی پیش از ازدواج با پسر شما داشته،چون بنده خدا خلاف نكرده و فقطم به خودش مربوط بوده كه اون كارو بكنه يا نه عکس العمل شما به راستی چیه؟ یاخودشماحاضریدپیش از ازدواج باکسی بااورابطه ی جنسی برقرار کنید؟:icon_pf (34): لطفا باسخ این چندسوال را باتوجه به دیدگاه تان بدهید 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ این قضیه مال فرهنگ وتمدن ایرانی نیست. خودشما!به شخصه اگر دختر داشتید این قضیه را به راحتی از او قبول میکردید؟ واجازه میدادید باهرکس میخواهد رابطه جنسی داشته باشد آن هم پیش از ازدواج؟ به نظره من كسي كه ميخواد رابطه جنسي داشته باشه اصلا نيازي به اجازه هيچكس نداره كيو تا حالا ديديد بره بگه مامان اجازه ميدي من با فلاني رابطه داشته باشم؟! وآیااگر برای پسرتان به خواستگاری میرفتید وبعدا میفمیدید عروس شما با چندین نفر رابطه جنسی پیش از ازدواج با پسر شما داشته،چونعکس العمل شما به راستی چیه؟ اينكه عروسم بخواد رابطه قبل از ازدواج داشته باشه اصلا به من ربطي نداره من نمي فهمم اين سوالاي خنده دار چيه؟! اين كاملا واضحه كه داشتن يا نداشتنه رابطه جنسي 100% به خوده آدم مربوط ميشه و همچنين بعد از ازدواج مهمه كه آدم متعهد باشه نه قبلش!! یاخودشماحاضریدپیش از ازدواج باکسی بااورابطه ی جنسی برقرار کنید؟:icon_pf (34): لطفا باسخ این چندسوال را باتوجه به دیدگاه تان بدهید نه من حاضر نيستم ولي دلايله خودمو دارم نه بخاطره اينكه از الان بايد فكر كنم به شوهرم تعهد دارم! 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ نه من حاضر نيستم ولي دلايله خودمو دارم نه بخاطره اينكه از الان بايد فكر كنم به شوهرم تعهد دارم! نه کسی صحبتی ازتعهدبه شوهرآینده نکرد.نظرات شماهم کاملابرای من محترم است.چون دریک جامعه بایدبه عقایدهمدیگراحترام بگذاریم درعقایدمن رابطه جنسی فقط بین زن وشوهرجایزاست وبرایم تعریف نشده است که بخواهم چندین شریک جنسی داشته باشم.شایدکس دیگربرایش این مسئله اهمیت نداشته باشد.نظرش کاملامحترم است.ومن حق ندارم به آن اهانت کنم.سؤالاتی که پرسیدم حمل برجسارت نباشدتنهااینگونه روابط که شماازآن صحبت میکنید برای من قابل هضم نیست.دلیلش کمی تنداست نمیگویم چون شایدبه خیلی ها بربخورد. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده