shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ چند روز پیش داشتم از یکی از شهرکهای اطرف تهران عبور میکردم، که با دیدن این صحنه جفت پا پریدم رو ترمز. باورم نمیشد! نه بابا، مگه امکان داره؟ یه خانوم ؛ بدون روسری ؛ با شلوارک ؛ تو روز روشن ؛ وسط یه خیابون ایران؟ یه لحظه پیش خودم گفتم شاید رژیم برگشته و من خبر ندارم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسة همین، رفتم جلو که از نزدیک ببینمش. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام انگاری چیزی که دیده بودم، اشتباه نبود. ولی نزدیک که شدم، دیدم که این جیگر، از نزدیک، این ریختی بود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دمـــاغ ســـوخـــتـــه میـــخریـــم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده