رفتن به مطلب

نمونه ای کوچک از فرهنگ ما ایرانیها

ارسال های توصیه شده

رانندگی درلاین سرعت

ده سال پیش :

دارم در لاین سرعت یک اتوبان با سرعت 60 کیلومتر رانندگی می‌کنم. رادیو پخش ماشین خاموش است، چون عقیده دارم حواس راننده را پرت می‌کند و دودستی فرمان ماشین را سفت گرفته‌ام. ماشینی از پشت با سرعت نزدیک می‌شود و بوق می‌زند و من بی اعتنا و کمی پراسترس‌تر به رانندگی در همان لاین ادامه می‌دهم… من نمی‌فهمم چرا مدام ماشین پشت سری بوق می‌زند. بالاخره از سمت راستم سبقت می‌گیرد و کنار ماشین که می‌رسد می‌گوید: توی حیاط شوهر ننه‌ات که راه نمیری الدنگ گ گ گ گ.

و گاز می‌دهد و دور می‌شود… واقعا چقدر مردها نفهم و بی‌تربیت‌اند.

پنج سال پیش

دارم در لاین سرعت یک اتوبان با سرعت 60 کیلومتر رانندگی می‌کنم. رادیو پخش ماشین روشن است، چون دلم می‌خواهد از موزیک با صدای آروم، حین رانندگی لذت ببرم.

ماشینی از پشت با سرعت نزدیک می‌شود و بوق می‌زند و من بی‌اعتنا و کمی پراسترس‌تر به رانندگی در همان لاین ادامه می‌دهم… بالاخره از سمت راست سبقت می‌گیرد و می‌گوید: خب گاز بده مادمازل... کفشات که نمی‌سابه… مونگل ل ل ل ل.

واقعا نمی‌فهمم چرا مردان ایرانی به پیشرفت ما زنان این‌قدر حسادت می‌کنند و زن را فقط برای پخت و پز و بچه‌داری می‌خواهند و...

یک سال پیش

دارم در لاین سرعت یک اتوبان با سرعت 60 کیلومتر رانندگی می‌کنم. رادیو پخش ماشین روشن است و صدای ساسی مانکن و دوپس دوپس تا آخرین حد بلند است که ماشین پلیس پشت سرم آژیر می‌کشد و از من می‌خواهد بکشم کنار و پارک کنم... با ترس، اول، ضبط را خاموش می‌کنم و بعد موهای بیرون ریخته را زیر روسری می‌چپانم و بعد راهنما می‌زنم و می‌ایستم. 20 تومان جریمه می‌شوم و وقتی می‌گویم: «من که تند نمی‌رفتم.» می‌گوید اتفاقا برای همین که در لاین سرعت یواش می‌رفتم و ممکن بود باعث تصادف شوم، جریمه شدم.

تازه یاد تمام فحش‌هایی که در این سال‌ها خوردم می‌افتم و فکر می‌کنم شاید مردان به پیشرفت زنان حسادت نمی‌کنند و آن‌ها را فقط برای کلفتی نمی‌خواهند، اما بی‌شک بعضی‌هاشان بی‌تربیتند و چه معنی دارد به یک زن فحش داد و اگر همان راننده اولی به جای الدنگ گفتن طوری به من می‌فهماند که کجای کارم اشتباه است نه من این همه سال خودم را اذیت می‌کردم و نه بقیه را و کلا چقدر یاد دادن و آگاهی دادن به مردم مهم است و ما مردم چرا... ... ...

امروز

دارم در لاین سرعت یک اتوبان با سرعت 120 کیلومتر رانندگی می‌کنم و صدای کر کننده موزیک بلند است یک دستم به فرمان و دست دیگرم، با سیگار همراهش، روی لبه در که ماشینی با سرعت 60 کیلومتر جلویم سبز می‌شود. دستم را روی بوق می‌گذارم که نفهم‌تر از آن است که بفهمد. از سمت راست ازش سبقت می‌گیرم و کنارش که می‌رسم زنی جوان را پشت رل می‌بینم. اشاره می‌کنم شیشه را پایین دهد و وقتی این کار را کرد بلند می‌گویم: «توی حیاط شوهر ننه‌ات که راه نمیری الدنگ... خب اگه گاز بدی کفشات که نمی‌سابه... مونگل ل ل ل ل...»:banel_smiley_4:

تازه اینجا از الفاظ ملایمی تری اسفاده شده:icon_pf (34):

• Like 24
لینک به دیدگاه

آفرین خیلی مطلب خوبی بود :icon_gol:

گاهی وقتا خانمها برای فرار از نگاه تحقیر آمیز برخی مردان در جامعه ، خودشون رو تحقیر میکنن

• Like 6
لینک به دیدگاه

خیلی ها تا یه زن میبینن میفتن پشت سرش و هی الکی بوق میزنن .... تازه خودشون رو هم عصبی میکنن

از اونور بعضی خانوما واقعا آدمو سکته میدن

• Like 3
لینک به دیدگاه

چرا همه ی تاپیک ها در مورد بی فرهنگیه ما ایرانیاست؟

یه بار شده به فرهنگتون افتخار کنید؟

اینجور تاپیکار رو که می خونم یاد یه نفر(ایرانی) میفتم که وقتی حرف از سی-است ایران می شد می گفت من ایتالیاییم.....وقتی حرف از هنر و فرهنگ و تاریخ 3500 ساله ی ایران می شه جار می زد من ایرانیم!

لینک به دیدگاه

اینجور تاپیکار رو که می خونم یاد یه نفر(ایرانی) میفتم که وقتی حرف از سی-است ایران می شد می گفت من ایتالیاییم.....وقتی حرف از هنر و فرهنگ و تاریخ 3500 ساله ی ایران می شه جار می زد من ایرانیم!

چون حقیقته:banel_smiley_4:

نه ما چه بد ایرانو بگن چه خوبیشو ما ایرانی هستیم(دروغم بریم از رفتارو گفتارمون مشخصه)

بنده به گذشته وتاریخ ایران افتخار میکنم اما ایران اون موقع کجا وایران الان کجا

خوشم نمیاد همش تکرار کنم "هنر نزد ایرانیانستو بس"و"ما باهوشترین مردم جهانیم"و"ما بهترین وفهیمترین مردمو داریم"و چرندیات دیگه

حقیقتو باید گفت. تازه ممکنه بعضی از افراد که همین تاپیکو خوندن ممکنه قبلشم به زن جماعت موقع رانندگی بدوبیراه میگفتن الانم اینکارو انجام بدن

نه ما هنرمندیم نه باهوش نه بافرهنگرترین مردم:banel_smiley_4:

ما یه کشور جهان سومی ته تهش یه کشور درحال توسعه ایم:ws28:

تو حرم 14خردادمردمجلوی چشم خارجیها از داربست موقع سخنرانی عین چی میرفتن بالا خارجی بدبخت گرخیده بود شما میگی بیان به خودمون افتخارکنیم؟!!!(یه نمونه قد سر سوزن از فرهنگ ماست که وقتی توی یه سمیناری جلسه ای ...کسی حرف میزنه دو مین نمیتونیم ساکت باشیم وبهش احترام بذاریم)

حقیقتو باور کنیم:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

مرسی کاملا موافقم!!

این مطالب چرند تو نت خیلی زیاد شده

فقط یاد گرفتیم خودمون رو سرزنش بکنیم و به حال خودمون آه بکشیم و گاهی هم بخندیم!!

لینک به دیدگاه
چون حقیقته:banel_smiley_4:

نه ما چه بد ایرانو بگن چه خوبیشو ما ایرانی هستیم(دروغم بریم از رفتارو گفتارمون مشخصه)

بنده به گذشته وتاریخ ایران افتخار میکنم اما ایران اون موقع کجا وایران الان کجا

خوشم نمیاد همش تکرار کنم "هنر نزد ایرانیانستو بس"و"ما باهوشترین مردم جهانیم"و"ما بهترین وفهیمترین مردمو داریم"و چرندیات دیگه

حقیقتو باید گفت. تازه ممکنه بعضی از افراد که همین تاپیکو خوندن ممکنه قبلشم به زن جماعت موقع رانندگی بدوبیراه میگفتن الانم اینکارو انجام بدن

نه ما هنرمندیم نه باهوش نه بافرهنگرترین مردم:banel_smiley_4:

ما یه کشور جهان سومی ته تهش یه کشور درحال توسعه ایم:ws28:

تو حرم 14خردادمردمجلوی چشم خارجیها از داربست موقع سخنرانی عین چی میرفتن بالا خارجی بدبخت گرخیده بود شما میگی بیان به خودمون افتخارکنیم؟!!!(یه نمونه قد سر سوزن از فرهنگ ماست که وقتی توی یه سمیناری جلسه ای ...کسی حرف میزنه دو مین نمیتونیم ساکت باشیم وبهش احترام بذاریم)

حقیقتو باور کنیم:banel_smiley_4:

همیشه یادتون باشه این دیگران، من و شما هستیم.

بعضی وقتا پیش خودمون نمی گیم: ای مرتیکه بی فرهنگ... آدم بشو نیست که....

اونم دقیقا" همین حرفو می زنه. بالاخره باید از یه جایی شروع شه....چرا همه میگیم: واستا بقیه آدم شن...بعد من!

این بقیه کین؟

لینک به دیدگاه

اونم دقیقا" همین حرفو می زنه. بالاخره باید از یه جایی شروع شه....چرا همه میگیم: واستا بقیه آدم شن...بعد من!

این بقیه کین؟

خب مشکل همینه دیگه .. این بقیه (خود ما .. مردم .. جامعه ) باهم هماهنگ نیسیم

هرکی ساز خودشو میزنه ( هزار مدل افکار داریم .. شخصیت .. طرز تفکر )

بعد ی سری دیگه هم هستن که کلا مشکل دارن ( همون آدم های عوضی ) ..

لینک به دیدگاه

این بقیه کین؟

من گفتم من فرشتم؟:ws52:

شمافرمودید چرا همچین تاپیکایی میزنید عرض کردم ایرانی جماعت(حداکثر افراد این جامعه)همینن

من نگفتم من فرشته وعاری از هر اشتباهم

همه باید با هم شروع کنیم

لینک به دیدگاه

به نظر من به خاطر اينكه فرهنگي از ايران واسمون نمونده همش بعد از هجوم اعراب تلفيق شد . ديگه گذشت اون ايراني ك در عصر طلاييش بسر ميبرد....

و واقعيتم تلخه

لینک به دیدگاه

فرهنگ ما یعنی:

تعریف تمجید از خیابانهای اروپایی در حالیکه کاغذ ادامسمان را زمین میندازیم.

نهی از بچه که دروغ گفتن خیلی زشته بعد وقتی با ما کار دارن بهش میگیم:بگو خونه نیست.

پشت ترافیک بوق زدن.

به روی دزدها تف میندازیم ولی وقتی کلاه یه پولدار برداشته میشه میگیم ولش کن زیاد داشت.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...