رفتن به مطلب

مقتول می شوی؟

ارسال های توصیه شده

نقطه کنترل اصطلاح روانشناسی نیست چیزیه که من خودم وقتی رفته بودیم بیمارستان روانپزشکی از مصاحبه دکتر ها با بیماران و نحوه کنترل اونها فهیدم که در مقابل همون نقطه شکست (ضعف ها و مورد های دقیق هر اختلال روانی) معنی پیدا می کنه وقتی بدونی طرف مقابل مشکل روانی داره و تظاهراتش چیه می تونی از همونجا که شکسته کنترلش کنی

و البته این نقطه کنترل در این مورد خاص تو فقط سحبت کردنه یا شما می تونی با حرف کنترلش کنی یا راه فراری پیدا کنی

یا اینکه عصبانیش می کنی و با دنیا خداحافظی

ببین عزیز دلم تو 5 دقیقه فقط می شه اسکیزو فرنی رو تشخیص داد که خیلی علائم تابلو و شایعی داره مثل توهمات و هذیان ها

اما راجع به شخصیت مرزی یا حتی پارانوئید نمی شه تو همون لحظه تشخیص گذاشت

قطعا هر چی مدت زمانی که بتونی با حرف زدن کنترلش کنی بیشتر باشه بهتره و می تونی از مردن نجات پیدا کنی

اولین کاری که باید بکنی اینه که سعی کنی خیلی آروم به صحبت کردن دعوتش کنی می تونی با این مکالمه شروع کنی:

-قاتل: اومدم که بکشمت ... من باید تورو بکشم...

- باشه یعنی فکر می کنی کشتن من بتونه آرومت کنه

قاتل: من باید تورو بکشم من فرستاده شدم که بکشمت من پلیسم (هر حرف توهماتی از این قبیل می تونه نشون دهنده اسکیزوفرن باشه) اما اگه تو حرفاش فقط پرخاشگری بود و شما حس کردی از لحاظ روانی قدرت درک حرفات رو داره باید شکت به ضد اجتماعی و مرزی بره!!

بعد ادامه می دی:

-باشه تو که منو می کشی اما بیا قبلش با هم یکم حرف بزنیم

(هر چی تایم طولانی تر بشه شما می تونی به سمت تلفن یا در خروجی یا یه وسیله برای دفاع از خودت حرکت کنی) اینجاش دیگه به هوشت و دست و پاتو جمع کردن بستگی داره

و ادامه می دی: چرا فکر می کنی منو باید بکشی؟

-قاتل: یه دلیلی میاره

دلیلی که میاره می تونی فرافکنی اتفاقی باشه که برای خودش افتاده

شما همونو به خودش نسبت می دی

مثلا می گه : تو آدم بی ارزشی هستی هیچکی از تو خوشش نمیاد

-میگی : ولی من از تو خوشم اومده تو آدم حتما آدم خیلی خوبی بودی برام می گی چی تورو عصبانی کرده

(باید باهاش همدلی کنید و کم کم جلو برید معمولل می شکنن و می گن قضیه چیه همین که یکم آروم شدن شما باید یا فرار کنی یا وسیله رو از دستش بگیری!!

البته اینا فقط فرضیه است...

ممنون از توضیح کاملت عزیزم....heartbreaking.gifheartbreaking.gifheartbreaking.gif

توضیحات تکمیلی رو بعدا میام از خودت می پرسم :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 60
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

• اضافه کردن...