Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۸ خوب تو زمینه بیان 2 یا همون مبانی طراحی 2 به خاطر همون قضیه ای که گفتم من هیچی نمیدونم :ws6: ما بیان 2 نداشتیم. لطفاً دوستانی که این درس رو پاس کردن بگن که چه کارایی کردن. 1 لینک به دیدگاه
mehdi_7070 874 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۸ سلام مفهوم بصری "شاخص" را میشه توضیح بدید؟ اگه خلاصه تعاریف مفاهیم بصری (مثل تعادل، ریتم و ...) را هم بذارید ممنون میشم. توی کدوم کتاب این موارد بحث شده؟ 2 لینک به دیدگاه
dLord 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۸ دوستان اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم تمرینات درس بیان 2 اوضاع اینورا زیاد خوب نیست 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۸ تو تاپیک زیر میتونید بهترین منابع ebook های خارجی معرفی شده. در مورد شهرسازی هم کتابای زیادی رو من دیدم تو اون وبسایت ها. هفت منبع بزرگ یافتن کتاب الکترونیکی رایگان [free ebook] یکی دیگه از سایتای خوب واسه سرچ مقالات PDF اینه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۸ Sid.ir تو این سایت میتونین اسم مقاله رو سرچ کنین و اون و پیدا کنین 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۸ بخش مجلات سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو میتونی سرچ کنی. مجلات مربوط به شهرسازی رو دانلود کنی. در مورد مقالاتی که تو مجلات معتبر انگلیسی چاپ میشه هم اگه اسم مجلات رو گیر آورد شاید رحت تر بشه مقالات رو هم گیر آورد. 4 لینک به دیدگاه
naderha 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ کتاب سبز شهرداری جلد 5 کسی داره بزاره 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ سلام دوست عزيز. فكر نكنم كسي چنين فايلي رو داشته باشه. لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ سلامبرای انتخاب موضوع تحقیق جغرافیای شهری کمک میکنید؟! اگه موضوع جذابی هم سراغ دارید ممنون میشم :) معروفترین کتاب در رابطه جغرافیای شهری کتاب دیدگاه های نو در جغرافیای شهری اثر زنده یاد دکتر حسین شکویی که مرجع ترین کتاب جغرافیای شهری محسوب میشه کتاب دیگر که می تونه کمکتون کنه کتاب جغرافیا و شهرشناسی دکتر یدالله فریده که تجدید چاپ نشده و الان خیلی کمیابه موضاعات این دو کتاب علی الخصوص کتاب اول برای جغرافیای شهری بسیار مفیده 3 لینک به دیدگاه
parizad 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۸۹ سلام کسی میدونه تفاوت سمبل و نماد و نشانه چیه؟ :jawdrop: تروخدا کمک کنید من 2شنبه کنفرانس دارم واسه درس بیان معماری1:ws21::w00: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ببخشید اگه دیر میگم. نماد و سمبل تا جایی که میدونم یه چیزه و این دو زیرمجموعه نشانه میشن. در اصل نشانه ها 3 دسته هستن: 1- نماد (symbol): نشانه ای اکتسابی و قراردادی هستش و با آموزش و قرارداد جمعی استفاده میشه. مثل پرچم ملی کشورها یا چراغ ها و علائم راهنمایی و رانندگی. یا مثلاً عزاداری تو ایران با رنگ سیاه و تو هند با رنگ سفید هستش. 2- شمایل (icon): بعضی از ویژگی ها یا خصلت های واقعی رو نمایان میکنه. مثل ماکت ها یا آیکن هایی که تو کامپیوتر و برنامه های کامپیوتری هست. مثل 3- نمایه (index): رابطه فیزیکی و دلبخواهی نیست. مثل عکس، فیلم ویدئو، نقشه یا .... تقریباً چیزی واقعیه. طبیعی مثل ردپا، دود، رعد و برق یا ... پزشکی مثل درد و ضربان قلب و ...ابزارای اندازه گیری مثل ساعت و دماسنج و ... منبع: جزوه درسی دکتر پاکزاد 3 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان شهر ساز توی درس ترافیک فرمول دِوِر رو بلدید؟یک فرمولش هست e=v*v/rg فرمول استاندارد ایرانیش هم هستe=v*v/127.2r وقتی با این دو فرمول یه مسئله ای رو حل میکنی دو جواب بدست میاری یکیش مثلا 5 باشه اون یکی 0.4 چرا با وجود اینکه این فرمول درسته ولی جوابا فرق میکنه البته میدونم به واحداشون ربط داره فرمول اول واحدش متره ولی دومی رو واحدش رو نمیدونم؟ 2 لینک به دیدگاه
mehdi_7070 874 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ سلام من میخواستم که در مورد سیر تحولات شهر و شهرنشینی توی ایران بدونم، مثلا شهرهای اولیه چه جوری بودند و ... فصلهای اول کتاب از شار تا شهر را خوندم. بیشتر به نظرم جمعبندی بود و مثلا هنوز دقیقا نفهمیدم شار چیه یا ارگ چه شکلی بوده! کتابی سراغ دارید که دقیقتر و بیشتر توضیح داده باشه و عکسهای بیشتری داشته باشه؟ من یه چیزی را کامل نفهمم روزم شب نمیشه! شار و ارگ و شهرهای اولیه و ... را تئوری خوب بلدم، اما احساس میکنم درک درستی ازش ندارم :( ممنون 4 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ سلاممن میخواستم که در مورد سیر تحولات شهر و شهرنشینی توی ایران بدونم، مثلا شهرهای اولیه چه جوری بودند و ... فصلهای اول کتاب از شار تا شهر را خوندم. بیشتر به نظرم جمعبندی بود و مثلا هنوز دقیقا نفهمیدم شار چیه یا ارگ چه شکلی بوده! کتابی سراغ دارید که دقیقتر و بیشتر توضیح داده باشه و عکسهای بیشتری داشته باشه؟ من یه چیزی را کامل نفهمم روزم شب نمیشه! شار و ارگ و شهرهای اولیه و ... را تئوری خوب بلدم، اما احساس میکنم درک درستی ازش ندارم :( ممنون خيلي كتاب در اين مورد نوشته شده.. كتاب سير تحول شهرنشيني سلطاني كتاب مقدمه اي بر برنامه ريزي شهري انتشارات علم و صنعت. زياد گير نده. دكتر حبيبي هم خودش نفهميده چي نوشته. در يك كلام از وقتي مردم عادي از پشت دروازه هاي شهر ( ربض ) به داخل اومدن شار به شهر تغيير پدا كرد. البته اين درك من هستش 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان شهر سازتوی درس ترافیک فرمول دِوِر رو بلدید؟یک فرمولش هست e=v*v/rg فرمول استاندارد ایرانیش هم هستe=v*v/127.2r وقتی با این دو فرمول یه مسئله ای رو حل میکنی دو جواب بدست میاری یکیش مثلا 5 باشه اون یکی 0.4 چرا با وجود اینکه این فرمول درسته ولی جوابا فرق میکنه البته میدونم به واحداشون ربط داره فرمول اول واحدش متره ولی دومی رو واحدش رو نمیدونم؟ شرمنده بعد 3 هفته اين سوال جواب داده ميشه ولي اصلا فرمول به ما چه. مگه ما عمران و مهندس ترافيك هستيم كه فرمول دور رو حساب كنيم؟ انشاالله مشكلت در اين مورد برطرف شده باشه 2 لینک به دیدگاه
mehdi_7070 874 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ خيلي كتاب در اين مورد نوشته شده..كتاب سير تحول شهرنشيني سلطاني كتاب مقدمه اي بر برنامه ريزي شهري انتشارات علم و صنعت. زياد گير نده. دكتر حبيبي هم خودش نفهميده چي نوشته. در يك كلام از وقتي مردم عادي از پشت دروازه هاي شهر ( ربض ) به داخل اومدن شار به شهر تغيير پدا كرد. البته اين درك من هستش خب با این وضعیت الان کدومش به درد من میخوره؟ من احساس میکنم یه جاهایی خواسته کمی هم چاشنی ادبی بهش بده، بعد حسش گل کرده و ادامه داده و فکر کرده داره جالب میشه! من تجربهاش را ترم پیش برای مقدمه تحقیق داشتم، ادبی سنگین و چرت و پرت شد که خودمون هم نفهمیدیم چی نوشتیم و کسی هم نمیفهمه برای من هنوز جای سوال هست. مثلا رابطه مردم ساکن ربض با شار چه جوری بوده؟ یعنی اصلا اجازه ورود را داشتند؟ در چه حد از خدمات حکومت استفاده میکردند؟ ربض برج و بارو نداشته، پس چهطوری محافظت میشده؟ کدوم یکی از کتابها تا این حد بررسی کرده؟ ممنون از لطفت :) 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ خب با این وضعیت الان کدومش به درد من میخوره؟ من احساس میکنم یه جاهایی خواسته کمی هم چاشنی ادبی بهش بده، بعد حسش گل کرده و ادامه داده و فکر کرده داره جالب میشه! من تجربهاش را ترم پیش برای مقدمه تحقیق داشتم، ادبی سنگین و چرت و پرت شد که خودمون هم نفهمیدیم چی نوشتیم و کسی هم نمیفهمه برای من هنوز جای سوال هست. مثلا رابطه مردم ساکن ربض با شار چه جوری بوده؟ یعنی اصلا اجازه ورود را داشتند؟ در چه حد از خدمات حکومت استفاده میکردند؟ ربض برج و بارو نداشته، پس چهطوری محافظت میشده؟ کدوم یکی از کتابها تا این حد بررسی کرده؟ ممنون از لطفت :) كلا عشق ادبي نوشتن داره. مردم در ساعاتي كه دروازه ها باز بوده با شار در ارتباط بودن چون بازار در دل شار بوده ديگه و .... اجازه ورود به كهن دژ رو نداشتن. ,وقتي حمله ميشده مردم وارد شار ميشدن و بعد دروازه ها بسته ميشده. هيچ كدوم تا اين حد بررسي نكرده. همشون كپي پيست هست 3 لینک به دیدگاه
mehdi_7070 874 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ كلا عشق ادبي نوشتن داره.مردم در ساعاتي كه دروازه ها باز بوده با شار در ارتباط بودن چون بازار در دل شار بوده ديگه و .... اجازه ورود به كهن دژ رو نداشتن. ,وقتي حمله ميشده مردم وارد شار ميشدن و بعد دروازه ها بسته ميشده. هيچ كدوم تا اين حد بررسي نكرده. همشون كپي پيست هست خیلی ممنون کدوم یکی به همین وضوح و شفافیت که گفتی، توضیح داده؟ یا مثلا منبع این موارد که گفتی کدومه؟ تا نگی من همینجا میمونم از شار تا شهر فقط برام سوال و ابهام ایجاد کرد!! دنبال جوابهاش میگردم؛ کمک کن دیگه 4 لینک به دیدگاه
mehdi_7070 874 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ یعنی هیچکس قصد نداره کمک کنه؟! :( 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ مهدي جان اينا چيزايي بود كه اساتيد سر كلاس ميگفتن. ديگه چه كمكي ميخواي 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده