M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ آقا اجاااااازه؟چیزه،چی بوود،اوااا یادمون رفت سوالمون رو آقا دفترتون موبارکاا باشه،صد سال به از این سال ها ببخشید دست خالی اومدیم :)))))))))) بسیار ممنونم سرکار خانم سارا خانم ایشالا تو برنامه با دست پر بیاین :ws3: لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ :))))))))))بسیار ممنونم سرکار خانم سارا خانم ایشالا تو برنامه با دست پر بیاین :ws3: نوش والا ما دست و سر و پا ...همه جارو پر کنیم بیایم جواب معده ی شمارو نمی ده،خدا برای جنابعالی اول یک عدد معده ساخته بعد تو رو اطرافش گل گرفته لینک به دیدگاه
M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ نوش والا ما دست و سر و پا ...همه جارو پر کنیم بیایم جواب معده ی شمارو نمی ده،خدا برای جنابعالی اول یک عدد معده ساخته بعد تو رو اطرافش گل گرفته :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 دارم برات حالا آخر هفته :guntootsmiley2: لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 دارم برات حالا آخر هفته :guntootsmiley2: :whistles::whistles::whistles::whistles::whistles::whistles: بزار فعلا داشته های قبلیت ته بکشه بعد جدید رو کن :ws47: :hrqr6zeqheyjho1f9mx لینک به دیدگاه
M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ سلام، از تور خبری نیست؟ سلام برادر ایشالا شهریور لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ سلام برادرایشالا شهریور شهریور هم که به نیمه رسیده اخوی .... یادتون رفته ؟ لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ به نظرم واسه پائیز به فکر کویرنوردی باشین خیلی جالبه مخصوصا که هوا مناسبه لینک به دیدگاه
M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ شهریور هم که به نیمه رسیده اخوی .... یادتون رفته ؟ سلام نه یادم نرفته متاسفانه شرایط برای برگزاری تور میسر نیست و فکر نمیکنم توی این ماه برنامه ایی داشته باشیم. لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ سلامنه یادم نرفته متاسفانه شرایط برای برگزاری تور میسر نیست و فکر نمیکنم توی این ماه برنامه ایی داشته باشیم. میگم یه سر پاشید بیایید خوزستان (مثلا بهبهان)آخه من اعصابم میریزه به هم که همه با همین اما من تک وتناه ودور افتاده لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ میگم یه سر پاشید بیایید خوزستان (مثلا بهبهان)آخه من اعصابم میریزه به هم که همه با همین اما من تک وتناه ودور افتاده سلام خوزستانی توی تالار زیاد هستا شوما بیا شیراز، بوشهر، بریم گردش یا من مهمون شوما، بیام خوزستان لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ سلامخوزستانی توی تالار زیاد هستا شوما بیا شیراز، بوشهر، بریم گردش یا من مهمون شوما، بیام خوزستان من خودم اهل مسجد سلیمانم اما دانشگاهم بهبهانهاردیبهشت وامدم شیراز میخواستیم بیاییم بوشهر،همون شب زلزله اومد حالا شما بیا خوزستان ما هم دوباره میاییم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ من خودم اهل مسجد سلیمانم اما دانشگاهم بهبهانهاردیبهشت وامدم شیراز میخواستیم بیاییم بوشهر،همون شب زلزله اومد حالا شما بیا خوزستان ما هم دوباره میاییم من مسجد سلیمانی نیستم اما همشون دوس دارم حالا کجاش میشینید لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ من مسجد سلیمانی نیستم اما همشون دوس دارم حالا کجاش میشینید تو اول بگو این خونه بابات که نوشتی کجاست تا منم بگم آخه مامانم میگه به غریبه آدرس نده لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ تو اول بگو این خونه بابات که نوشتی کجاست تا منم بگمآخه مامانم میگه به غریبه آدرس نده خ خونه خوبه خونه مامانم امید خونه خوبه بوی مامانم میده خونه خوبه خونه خونمون ایرانه حالا بگو کجایMiS میشنید لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ خخونه خوبه خونه مامانم امید خونه خوبه بوی مامانم میده خونه خوبه خونه خونمون ایرانه حالا بگو کجایMiS میشنید تو خونه بابام لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ تو خونه بابام خب خونه بابات کجاس نتفک ریل وی باشگاه هشت بنگله نمره یک دره خرسون و........ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ خب خونه بابات کجاسنتفک ریل وی باشگاه هشت بنگله نمره یک دره خرسون و........ اولا نفتک نه نتفک دوما هیچ کدوم از اینا که گفتی نیست سوما اسپم نکن تو این تاپیک چهارما تا خودت نگی کجایی من نمیگم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ اولا نفتک نه نتفکدوما هیچ کدوم از اینا که گفتی نیست سوما اسپم نکن تو این تاپیک چهارما تا خودت نگی کجایی من نمیگم خخب نگو نمیایم ترورت کنیم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ خخب نگو نمیایم ترورت کنیم تو قبل از اینکه بیای منو ترور کنی،نابود شدی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده