arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ تحقيقات اخير دانشمندان حاکي از آن است که مغز انسان از روابط رياضي براي ذخيره علايق و احساسات استفاده مي کند. بدون نگاه کردن به جواب ها اين تست را انجام دهيد. 1- يک عدد از ۱ تا ۹ انتخاب کنيد. 2- آنرا در عدد ۳ ضرب کنيد. 3- حاصل را بعلاوه ۳ کنيد. 4- دوباره حاصل را در ۳ ضرب کنيد. 5-يک عدد ۲ يا ۳ رقمي بدست آورده ايد. 6-ارقام عدد خود را با هم جمع کنيد (مثلا اگر عددتان 52 است 5 را با 2 جمع کنيد) . . . . . . . . . . . . . . . حالا با توجه به عدد بدست آمده و ليست زير ، ببينيد الگوي شما در زندگيتان کيست. 1- انيشتين 2- نلسون ماندلا 3- جاکوب زوما 4- محمد علي کلي 5- تام کروز 6- بيل گيتس 7- گاندي 8- براد پيت 9- محمود احمدي نژاد 10-باراک اوباما مي دونم ، مي دونم چه حال داري ... اون يه تاثير خاصي روي مردم داره .... يه روز هم تو مي توني مثل اون بشي .... باور کن ! اوه راستي ... اينقدر عددهاي متفاوت رو هي امتحان نکن .... باهاش کنار بيا .... ظاهرا اون الگوي زندگي توست.. وجدانن هر عددي رو تونستي امتحان كني بنويس و بگو حتما بگو 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ مال من شماره 7 شد................ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ مال من شماره 7 شد................ نمیشه...هرکاری کنی جواب 9 بدست میاد... 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ نمیشه...هرکاری کنی جواب 9 بدست میاد... اگه تونستي راهش رو پيدا كني؟ 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ مال من شماره 7 شد................ پس ریاضیاتت ضعیف هستش مثل دکتر اون هم امار ارقام رو درست نمی تونه نشون بده 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اگه تونستي راهش رو پيدا كني؟ راهش این هستش که اگر یکم مثل تو ریاضیاتش ضعیف بود الان برای خودش انیشتینی بود 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ پس ریاضیاتت ضعیف هستش مثل دکتر اون هم امار ارقام رو درست نمی تونه نشون بده شاهين مال تو چند شد؟ 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ نه نه نه نه نه نه نه نه نهنه قبول نیست غلطه 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ مال من شد 6....!!!!!!!!!!؟؟؟ چطور؟ عدد انتخابيت چند بود...................؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ نهههههههههههههههههههههههه... نه من نمی خوام...:w00: 1 لینک به دیدگاه
یک رهگذر 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ چطور؟ عدد انتخابيت چند بود...................؟ همانطور که مال شما شد 7...:ws2: نکته انحرافی داره که همه باید 9 بشه.. 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ همانطور که مال شما شد 7...:ws2:نکته انحرافی داره که همه باید 9 بشه.. اي شلوغ ...................... فهميدم عددت چند بوده 2 لینک به دیدگاه
یک رهگذر 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اي شلوغ ...................... فهميدم عددت چند بوده جدی؟ بگو منم بدونم..؟!!:ws2: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده