shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ روزنامه «دیلی اکسپرس» گزارش داده است که: «مردان 2 برابر زنان به همسر، همکاران و رؤسای خود دروغ میگویند. مردان هر روز 6 بار دروغ میگویند». درست است، بنده هم همین نظر را دارم که مردان هر روز 6 بار دروغ میگویند، لذا دروغهای چند نفر را بررسی میکنیم. نفر اول: دروغ اول: سلام عزیزم. صبحت به خیر، چقدر خوشگل شدی امروز! دروغ دوم: وا، چه خوب. بابات اینا شب میان خونهمون؟ چه عالی، خیلی خوشحالم کردی. دروغ سوم: حتماً برات میخرم. دروغ چهارم: الو، عزیزم من الان توی جلسهام. دروغ پنجم: خورده به در ماشین قرمز شده! دروغ ششم: اگه بدونی امروز چقدر دلم برات تنگ شده بود؟! نفر دوم: دروغ اول: به خدا قیمت خریدش همینه. دروغ دوم: نه حاج آقا روزه ام، نوشجان. دروغ سوم: بحمدالله، اوضاع بهتره. دروغ چهارم: نه خیر حاجآقا، مادر بچهها هستند. تماس گرفتند گفتند التماس دعایشان را به سمع حضرتعالی برسانم. دروغ پنجم: محتاجیم به دعا. دروغ ششم: بذار، بچه به دنیا بیاد، براش شناسنامه میگیرم. صیغهای و عقدی نداره، بچهم، بچهمه. نفر سوم: آقای محترم بنده از صبح تا حالا 6 مرتبه عرض کردهام که در اغتشاشات اخیر هیچ نقشی نداشتهام. من رفته بودم نون بخرم. نفر چهارم: دروغ اول: دوستت دارم. دروغ دوم: دوستت دارم. دروغ سوم: دوستت دارم. دروغ چهارم: دوستت دارم. دروغ پنجم: دوستت دارم. دروغ ششم: خیلی خیلی دوستت دارم. نفر پنجم: دروغ اول: به نام خدا دروغ دوم: به گزارش خبرنگار ما همانطور که در تصاویر میبینید. دروغ سوم: توجه شما را به گزارش مردمی جلب میکنم. دروغ چهارم: کلیه مسئولان خدوم و زحمتکش. . . دروغ پنجم: . . . وی افزود. . . دروغ ششم: . . . شاد و سربلند باشید. نفر ششم: دروغ اول: لطفاً مساعدت شود. امضا: مدیر دروغ دوم: اقدام مقتضی مبذول گردد. امضا: مدیر دروغ سوم: در تسریع این امر بکوشید. امضا: مدیر دروغ چهارم: کاملاً موافقم. امضا: مدیر دروغ پنجم: انجام شود. امضا: مدیر دروغ ششم: همکاری گردد. امضا: مدیر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده