.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ من صبح که از خواب پا شدم کشیدم امتیازم 17 شد! 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ خو حالا يه بار اينايي كه گفتي رو از حفظ بگو :jawdrop::jawdrop:یعنی یه خط رو نمی تونی حفظ کنی لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop::jawdrop:یعنی یه خط رو نمی تونی حفظ کنی :jawdrop:، كاري نيس كه من نتونم انجام بدم ،خودت 11 مورد گفتي 5 تاي ديگه هم هست ، خو يه بار ديگه بگو همينا رو ، h چپه به صورت افقي يا قايقي كه شمال شرق يا جنوب غرب ميره كه جاش يازدهمين مورد هست ! به ذهن سژردن شكل به نظر ساده تر مياد تا تعاريف ،به هر حال هر كسي يه جوري به قضيه نگاه مي كنه ! برای کشیدن این اشکال لازمه ی اولش دقت هستشو مرحله دوم تعریف اشکال برای خود هستش به عنوان مثال 1.+هستش یا علامت صلیب سرخ 2.هشت ضلعی 3.دو مربع داخل هم 4.hچپه هستش به صوزت افقی 5. حرف l به سمت بالا هستش 6.لوزی 7.مکعب مسطتیل ناقص 8.حرف z چپه یا عدد 2 ایرانی 9. نوشتن حرف s به صورت شکسته 10.نوشتن حرف x 11. قایقی که یه سمت شمال شرق یا جنوب غرب حرکت میکنه و... لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop:، كاري نيس كه من نتونم انجام بدم ،خودت 11 مورد گفتي 5 تاي ديگه هم هست ، خو يه بار ديگه بگو همينا رو ، h چپه به صورت افقي يا قايقي كه شمال شرق يا جنوب غرب ميره كه جاش يازدهمين مورد هست ! به ذهن سژردن شكل به نظر ساده تر مياد تا تعاريف ،به هر حال هر كسي يه جوري به قضيه نگاه مي كنه ! این هم حکم رسیدن به خدا هستش هر کسی از یه راهی میره ولی من 10 تاش رو کشیدیم جایره من چیه؟ لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ پری جونم دو روز دیگه بازم این کارو انجام بدیم؟! 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ پري براي دفعه دوم ميتونيم دوباره شكل ها رو نگاه كنيم ؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من قصد جونم رو نکردم که این سوالارو جواب بدم .. فقط یه مورد بگم ... امروز یه امتحانی داشتم ... عالی ...( حسابان ) ... ، دیشب 3و نیم خوابم برد ... مردم تا بتونم بخوابم ... 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من نیمروز نمی خوابم ولی امشب نگاه می کنم فردا می کشم نمره هامو می ذارم. مرسی گلم پری جونم دو روز دیگه بازم این کارو انجام بدیم؟! عزیزم یکی رو زدی یکی دیگه هم بزنی کفایت می کنه دستت درد نکنه نمره هاتو هر دو رو با هم باز بهم بگو پري براي دفعه دوم ميتونيم دوباره شكل ها رو نگاه كنيم ؟ :JC_thinking: آره عزیزم می تونی ولی وقتی شروع کردی به کشیدن دیگه نگاه نکن بعد هر دو نمره رو به من بده مرسی بانو من قصد جونم رو نکردم که این سوالارو جواب بدم .. فقط یه مورد بگم ... امروز یه امتحانی داشتم ... عالی ...( حسابان ) ... ، دیشب 3و نیم خوابم برد ... مردم تا بتونم بخوابم ... سوالا تهدید جانیه؟! 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من بر اساس قانون خودم10 تا از این ها رو در اوج خستگی و بی حالی کشیدم من چه نمره ای گرفتم 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من بر اساس قانون خودم10 تا از این ها رو در اوج خستگی و بی حالی کشیدم من چه نمره ای گرفتم اگه هر ده تا رو درست و سر جاش کشیدین نمره تون می شه 20!! یکی دیگه هم فردا بکشین لطفا! متخصص تاپیکی دیگه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ یک سئوال دونه دونه باید نگاه بکنیم بکشیم یا همشو یه جا؟ 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ یک سئوال دونه دونه باید نگاه بکنیم بکشیم یا همشو یه جا؟ خسته می شین که اخه اگه دونه دونه نگاه کنین نخیر یه بار بهتون فرصت می دن کلا هر چقدر دوست دارید نگاه کنید بعد فقط شمایید و پاسخنامه! فرصت برگشتن ندارین -------- فقط اگه نگاه کنین جوابای من تو تحلیل به مشکل می خوره!:w821: 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ من صبم کشیدم بهار جونم امتیازام به ترتیب اولی و دومی 17 و 23 شد 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ :rose: مرسی خیلی لطف کردی یکی هم فردا می کشی؟:wubpink: دیشب کشیدم دست شما درد نکنه اگه یه دونه ام امروز بکشین عالیه:wubpink: من صبم کشیدم بهار جونمامتیازام به ترتیب اولی و دومی 17 و 23 شد قربونت برم مهربونم ایشالا جبران کنم:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ مشکل کم خوابی ندارم. اما الان که اینو کشیدم خستم ادامش هم 3 روز دیگه:rose: 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ اینجا مخصوص منه :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده