شـاهین 8068 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 خو حالا يه بار اينايي كه گفتي رو از حفظ بگو :jawdrop::jawdrop:یعنی یه خط رو نمی تونی حفظ کنی
mIn 2294 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 :jawdrop::jawdrop:یعنی یه خط رو نمی تونی حفظ کنی :jawdrop:، كاري نيس كه من نتونم انجام بدم ،خودت 11 مورد گفتي 5 تاي ديگه هم هست ، خو يه بار ديگه بگو همينا رو ، h چپه به صورت افقي يا قايقي كه شمال شرق يا جنوب غرب ميره كه جاش يازدهمين مورد هست ! به ذهن سژردن شكل به نظر ساده تر مياد تا تعاريف ،به هر حال هر كسي يه جوري به قضيه نگاه مي كنه ! برای کشیدن این اشکال لازمه ی اولش دقت هستشو مرحله دوم تعریف اشکال برای خود هستش به عنوان مثال 1.+هستش یا علامت صلیب سرخ 2.هشت ضلعی 3.دو مربع داخل هم 4.hچپه هستش به صوزت افقی 5. حرف l به سمت بالا هستش 6.لوزی 7.مکعب مسطتیل ناقص 8.حرف z چپه یا عدد 2 ایرانی 9. نوشتن حرف s به صورت شکسته 10.نوشتن حرف x 11. قایقی که یه سمت شمال شرق یا جنوب غرب حرکت میکنه و...
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 :jawdrop:، كاري نيس كه من نتونم انجام بدم ،خودت 11 مورد گفتي 5 تاي ديگه هم هست ، خو يه بار ديگه بگو همينا رو ، h چپه به صورت افقي يا قايقي كه شمال شرق يا جنوب غرب ميره كه جاش يازدهمين مورد هست ! به ذهن سژردن شكل به نظر ساده تر مياد تا تعاريف ،به هر حال هر كسي يه جوري به قضيه نگاه مي كنه ! این هم حکم رسیدن به خدا هستش هر کسی از یه راهی میره ولی من 10 تاش رو کشیدیم جایره من چیه؟
mIn 2294 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 پري براي دفعه دوم ميتونيم دوباره شكل ها رو نگاه كنيم ؟ :JC_thinking: 1
morta 3324 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 من قصد جونم رو نکردم که این سوالارو جواب بدم .. فقط یه مورد بگم ... امروز یه امتحانی داشتم ... عالی ...( حسابان ) ... ، دیشب 3و نیم خوابم برد ... مردم تا بتونم بخوابم ... 1
pari daryayi 22938 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 من نیمروز نمی خوابم ولی امشب نگاه می کنم فردا می کشم نمره هامو می ذارم. مرسی گلم پری جونم دو روز دیگه بازم این کارو انجام بدیم؟! عزیزم یکی رو زدی یکی دیگه هم بزنی کفایت می کنه دستت درد نکنه نمره هاتو هر دو رو با هم باز بهم بگو پري براي دفعه دوم ميتونيم دوباره شكل ها رو نگاه كنيم ؟ :JC_thinking: آره عزیزم می تونی ولی وقتی شروع کردی به کشیدن دیگه نگاه نکن بعد هر دو نمره رو به من بده مرسی بانو من قصد جونم رو نکردم که این سوالارو جواب بدم .. فقط یه مورد بگم ... امروز یه امتحانی داشتم ... عالی ...( حسابان ) ... ، دیشب 3و نیم خوابم برد ... مردم تا بتونم بخوابم ... سوالا تهدید جانیه؟! 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 من بر اساس قانون خودم10 تا از این ها رو در اوج خستگی و بی حالی کشیدم من چه نمره ای گرفتم 1
pari daryayi 22938 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 من بر اساس قانون خودم10 تا از این ها رو در اوج خستگی و بی حالی کشیدم من چه نمره ای گرفتم اگه هر ده تا رو درست و سر جاش کشیدین نمره تون می شه 20!! یکی دیگه هم فردا بکشین لطفا! متخصص تاپیکی دیگه
pari daryayi 22938 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 یک سئوال دونه دونه باید نگاه بکنیم بکشیم یا همشو یه جا؟ خسته می شین که اخه اگه دونه دونه نگاه کنین نخیر یه بار بهتون فرصت می دن کلا هر چقدر دوست دارید نگاه کنید بعد فقط شمایید و پاسخنامه! فرصت برگشتن ندارین -------- فقط اگه نگاه کنین جوابای من تو تحلیل به مشکل می خوره!:w821: 4
.FatiMa 36560 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 من صبم کشیدم بهار جونم امتیازام به ترتیب اولی و دومی 17 و 23 شد 1
pari daryayi 22938 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 :rose: مرسی خیلی لطف کردی یکی هم فردا می کشی؟:wubpink: دیشب کشیدم دست شما درد نکنه اگه یه دونه ام امروز بکشین عالیه:wubpink: من صبم کشیدم بهار جونمامتیازام به ترتیب اولی و دومی 17 و 23 شد قربونت برم مهربونم ایشالا جبران کنم:aghosh: 1
سیندخت 18786 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 مشکل کم خوابی ندارم. اما الان که اینو کشیدم خستم ادامش هم 3 روز دیگه:rose: 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری