Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ یه چیزی رو خدمت دوستای عزیزم بگم : زدن تاپیک های اینچنینی درسته شوخی و خنده توش هست و خودم هم فضای خشک و عصا قورت داده رو نمیپسندم تو انجمن ولی جای این تاپیک در این مکان خصوصا با این عنوان درست نیست و به نظرم بهتره زودتر اقدامات مدیریتی انجام بشه ...... اگر همین تاپیک در تالار دیگه ای که ظرفیتشو داشت زده میشد اینو نمیگفتم و یا خودم حتی جزو اسپمرها میشدم ولی اینجا تو دفتر مدیریت کل سایت مناسب نیست خصوصا که هی داره اسپم میشه توش .... شما درست میفرمایید این گروهک قصد کودتا داشتند که با هوشیاری من ناکام موندند.. حالا من همه راهها رو بستم که نتونن فرار کنن... من میگیرمشون تا امشب که دادگاه تشکیل بشه و این گروه 4 نفره به سرکردگی شاهین رو به درک واصل کنیم 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ هماهنگ شده ؟ چه جالب ! با کی ؟ :persiana__hahaha: اوکی اگر هماهنگ شده که اینجا این تاپیک زده بشه ایرادی نداره تالار تفریح حذف میشه تو مدیریت تاپیکاشو میزنند !:girlhi: 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ شما درست میفرماییداین گروهک قصد کودتا داشتند که با هوشیاری من ناکام موندند.. حالا من همه راهها رو بستم که نتونن فرار کنن... من میگیرمشون تا امشب که دادگاه تشکیل بشه و این گروه 4 نفره به سرکردگی شاهین رو به درک واصل کنیم چرا 4 تا ؟ یعن شاهین و زهرا و تاپیک زننده چهارمی کی ؟ آهاااااااااااااان خودت که معتاد بودی و رشوه گرفتی واینا ؟ اخییییییییی چقدر وظیفه شناس و با وجدان برای همتون دعا میکنم ... 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ هماهنگ شده ؟ چه جالب ! با کی ؟ :persiana__hahaha: اوکی اگر هماهنگ شده که اینجا این تاپیک زده بشه ایرادی نداره تالار تفریح حذف میشه تو مدیریت تاپیکاشو میزنند !:girlhi: همش تقصیر مدیریته اسبق که تالار تفریح رو حذف کرد:167::167: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان من خبر خبر درگیری در اتوبوس و سر دادن شعار یه هفته دو هفته ممد حموم نرفته در اتوبوس 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ همش تقصیر مدیریته اسبق که تالار تفریح رو حذف کرد:167::167: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان من خبر خبر درگیری در اتوبوس و سر دادن شعار یه هفته دو هفته ممد حموم نرفته در اتوبوس 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ چرا 4 تا ؟یعن شاهین و زهرا و تاپیک زننده چهارمی کی ؟ آهاااااااااااااان خودت که معتاد بودی و رشوه گرفتی واینا ؟ اخییییییییی چقدر وظیفه شناس و با وجدان برای همتون دعا میکنم ... با خودت من همکار مدیر هستم و نمیتونم در این درگیریها شرکت کنم فقط من وظیفه دارم که شما رو به سمتی هدایت کنم که کمترین آسیب به انجمن وارد بشه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ کم کم مدیران سایر بخش ها هم دارن با ما بیعت میکنند و یا بعبارتی دیگه من رو بدرون پرتگاه پرت میکنند:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ من کم کم برم تدارک دادگاه امشب رو ببینم بدرود ای شورشیان وعده دیدار مااااا: امشب - یعنی دقیقا وقتی محمد برمیگرده و خسته سفره.. یعنی اصلا رحم مروت سرش نمیشه...بدترین سرنوشت ازآن شماست 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان من خبر خبر درگیری در اتوبوس و سر دادن شعار یه هفته دو هفته ممد حموم نرفته در اتوبوس :ws28: 2 لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ کم کم مدیران سایر بخش ها هم دارن با ما بیعت میکنند و یا بعبارتی دیگه من رو بدرون پرتگاه پرت میکنند:banel_smiley_52: آآآآآآآآآآآآآآآآآآ] خدای من.........:icon_pf (34): بیا زیتون بزنون..... 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ کم کم مدیران سایر بخش ها هم دارن با ما بیعت میکنند و یا بعبارتی دیگه من رو بدرون پرتگاه پرت میکنند:banel_smiley_52: امین نپو با ماست مهندس خوش فکر با ماست شیخ با ماست اسی با ماست مدیر زیست با ماست شقایق با ماست دوستان من از کی میترسید شما؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ آآآآآآآآآآآآآآآآآآ] خدای من.........:icon_pf (34):بیا زیتون بزنون..... زیتون بزنون چیه؟:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ امین نپو با ماستمهندس خوش فکر با ماست شیخ با ماست اسی با ماست مدیر زیست با ماست شقایق با ماست دوستان من از کی میترسید شما؟ ببین قدرت دست کیه... 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ با این عکسه دیگه....اعدام قطعی شد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده