شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ محمد چی دوس داری؟؟مریم اگه پشتمون رو خالی کنن..من و تو و شاهین فاتحمون خوندس..:banel_smiley_52: نه عزیزم ما پیروز شدیم یه روز ادمین باشیم مریم شاهین کووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من حرم بودم عزیزممممممممممممممممم نکنه شاهینو ترور کرده باشن مال این حرف ها نیستن گریه نکن که اشکات بد جور خرابم میکنه تا خون در رگ ماست :shad: شاهین رهبر ماست:shad: مرسی ونوسسسس هم با هم این شعار رو بگین ساعت از 9 گذشت...سایت فتح شد:w42::w42: عزیزم ساعت 1:15 سایت به لطف الهی فتح گردید می گم شما ها آب نمی بینین وگرنه همتون شناگرای ماهری هستین ! این همه اسپم در عرض 10 ساعت خودش مهارتیه روی هر چی اسپمر بود سفید کردین (ستی و سفید برفی و .... باید جلوی شما زانو بزنن ) :persiana__hahaha: خوش باشین که لحظه های آخر رو دارین سپری می کنین :ghelyon: هه هه هه این ستی و سفید برفی شاگرد های خودم بودن عزیزم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررررررررررررررررر لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ با سلامفکر کنم این بحث رو اگر در بخش گفتگوی آزاد مطرح می کردید بهتر بود کلا اهالی این انجمن به بحثهای خنده آور و طنز بیشتر از مسائل علمی اهمیت می دهند البته مریم درست میگه القاب و عناوین توی این انجمن خیلی راحت به دیگران اعطا میشه و این نقض مریم رو به فال نیک میگیرم و ستایش میکنم موفق باشید خوب هدف از من یک نفر بیان مشکلات سایت به صورت خنده و شوخی بودم چون مطلبی که به صورت خنده زده بشه کسی دلخور و ناراحت نمیشه بچه ها مدیر مکانیک هم اومد:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):دیگه کلا من نابود شدم. فاتحححححححححح اجماعا بلند صلوات ممد کی میاد؟ دلمون برایش تنگید:banel_smiley_52: ممد خبرش امد مریم روحت شاد :w821: و قبرت اباد پس ادمین این سایت کیه؟؟؟ شاهین نیست؛ :w768: ممد رو گرفتن عزیزمممممممممممممممممممممم ادمین سایت فعلا شاهین گزاشتیم تا بعدا مجلس کاربرا تصمیم بگیرن کی میشه ادمین بیشین بینیم با بزار باد بیاد خب نوبت منه:وای اگر که ادمین حکم جهادم دهد....لشگر شورش نتواند که جوابم دهد...... .... اینجانب لند کبیر اعلام میکنم اطاعت از شورشیان حرام است . کسانی که از آنها اطاعت می کنند و بازیچه دست آن ها شده اند بدانند عاقبت خوشی نخواهند داشت ....این ها قبلن هم در گروه های دست جمعی دست به شورش بر علیه ادمین کبیر زده بودن...... من از همینجا اعلام میکنم اطاعت از ادمین جدید کفر محسوب میشود......(حالا آدم کم بود چرا شاهین) .... ادمینا کجایی تا با گل رویت اسرار هویدا کنی یکه و تنها همه شورشیان رسوا کنی من به خال لبت ای ادمین گرفتار شدم چشم زیبای تو را دیدم و بیمار شدم ..... غم ادمین فكنده است به جانم، شررى كه به جان آمدم و شهره بازار شدم برو بابا حال نداریم جوجه ماشینی همین رو بگووووووووووووووووووووو احسان در یک کلام بمیری 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بچه برو شیرت رو گزاشتم رو یخچال داغ بشه بدو برو بخور 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من حوصله ندارم این همه صفه رو بخونم. چی کنم حالا؟ 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من حوصله ندارم این همه صفه رو بخونم. چی کنم حالا؟ هیچی سر بریده ممد رو نشون این نوزاد ایرانی بده بره بخوابه 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ هیچی سر بریده ممد رو نشون این نوزاد ایرانی بده بره بخوابه چی میگی؟ !!!!!!!! سر بریده نشون بدم باید ادمین ادمینا بشم :smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ چی میگی؟ !!!!!!!! سر بریده نشون بدم باید ادمین ادمینا بشم :smiley (18): دادش نزار بگم مریم چه جوری سوسکت کرده 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من حوصله ندارم این همه صفه رو بخونم. چی کنم حالا؟ خلاصه میگم ادمین رو بر کنار کردن کاربرا دنبال یه ادمین می گردیم یا شیخ 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ دادش نزار بگم مریم چه جوری سوسکت کرده اصن این مریم کیه که هی مریم مریم میکردی پشت تلفن که زدتتو اینا؟ من که هنوزم چیزی یادم نیوم جریا چیه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اصن این مریم کیه که هی مریم مریم میکردی پشت تلفن که زدتتو اینا؟ من که هنوزم چیزی یادم نیوم جریا چیه یا شیخ ابروی شیخ ها رو بردی که :w00: 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اصن این مریم کیه که هی مریم مریم میکردی پشت تلفن که زدتتو اینا؟ من که هنوزم چیزی یادم نیوم جریا چیه F|UID تاریخ عضویت: 28-09-2009 محل سکونت: بندرعباس نوشته ها: 3,574 مهندسی مکانیک سیالات تشکر: 11,975 تشکر شده: 8,513 بار در 3,242 پست امتیاز:8603 نقل قول: نوشته اصلی توسط zahra22 ی کم فک کن گناه دارههههههههههههههههههههه.: ws44: زهرا خودت دیشب دیدی که چجوری شیخ رو له کردم.....میزنم لهت میکنما:w00: میگم .....بگو آره..چونه هم نزن 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ یا شیخ ابروی شیخ ها رو بردی که :w00: تو رابطه ی منو داداشم دخالت نکن بچه بدو برو بیرون بگیر بخواب وقت خوابت گذشته:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خلاصه میگم ادمین رو بر کنار کردن کاربرا دنبال یه ادمین می گردیم یا شیخ شیخ دیگه میشه ادمین ادمینا:smiley (18): یا شیخ ابروی شیخ ها رو بردی که :w00: برو جوجه F|UID تاریخ عضویت: 28-09-2009 محل سکونت: بندرعباس نوشته ها: 3,574 مهندسی مکانیک سیالات تشکر: 11,975 تشکر شده: 8,513 بار در 3,242 پست امتیاز:8603 نقل قول: نوشته اصلی توسط zahra22 ی کم فک کن گناه دارههههههههههههههههههههه.: ws44: زهرا خودت دیشب دیدی که چجوری شیخ رو له کردم.....میزنم لهت میکنما:w00: میگم .....بگو آره..چونه هم نزن :ws28: تازه افتاد من اصن تو انجمن نبودم اینا براخودشون شاخو شونه کشیدن برام اونم توی دارالمجانین 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ شیخ دیگه میشه ادمین ادمینا:smiley (18): برو جوجه :ws28: تازه افتاد من اصن تو انجمن نبودم اینا براخودشون شاخو شونه کشیدن برام اونم توی دارالمجانین داداش من هرچی حساب کردم دیدم تو بزرگ تری من باید حرمت کوچیک تر بزرگ تری رو حفظ کنم من معذرت می خوام :pichak29::ws54: 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ داداش من هرچی حساب کردم دیدم تو بزرگ تری من باید حرمت کوچیک تر بزرگ تری رو حفظ کنم من معذرت می خوام :pichak29::ws54: آورییییییییین :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فدات داداشی:aghosh: حالا اعلام کن همین جا که من ادمینم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان خوبم زین پس هر که من ادمین اویم از این پس شیخ ادمین ادمین اوست 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان خوبم زین پس هر که من ادمین اویم از این پس شیخ ادمین ادمین اوست چون مقام در بر شیخان خار است در چشمشان.., این مقام را به ادیم اسبق اسبق بخشاییدیم که همچنان مستر عارف ادمین بماند. این حکم حکومتست و چیز میکنیم بهش عمل نکنین که اگه نکنین چیزتون میکنم. :smiley (18): دیگه هم بحث نشنفم تو این تاپیک. دههههه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده