* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ از تو بعید بود..ونوس خب من اگه بیام طرفتون به من چی میرسه؟؟؟ مدیریت تالار معماری رو به من میدیدن؟؟؟؟:62izy85: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ دو ادمین قراره رو در رو بشن.. امشب مناظره من و ممد هستش شعار امشب ما مناظره که به پا شد ممد کله پا شد 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ خب من اگه بیام طرفتون به من چی میرسه؟؟؟ مدیریت تالار معماری رو به من میدیدن؟؟؟؟:62izy85: جای مهناز رو بگیری؟؟؟؟دلت میاد؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ عزیزم ادمین که نمی تونه به یه ملت اخطار بده مگر مثل قزاوفی باشه اخطار میتونه بده ولی اخراج شاید نکنه البته به پاس خدمات ارزنده فلوئید شاید براش تخفیف گرفتم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ خب من اگه بیام طرفتون به من چی میرسه؟؟؟ مدیریت تالار معماری رو به من میدیدن؟؟؟؟:62izy85: عزیزم به من گفتن ارم ادمینی رو بزار ولی من گفتم از شما نه از اون دیکتاتور هایی که یدک کش اسم مدیر هستن بعد شما دنبال یدک کشیدن اسم مدیریت هستین خدمت کنین به خلق:ws54: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ جای مهناز رو بگیری؟؟؟؟دلت میاد؟؟ نههههههههه، اصلااااااا نخواستیم:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ فهيم جووووووووووووووووووووونم ميگما بالاخره بچه ها بر مي گردن سجادم كه همين جا بيخ گوش منه يهو مي بيني فيتيله پيچ مي شي هااااااااااااااااااااااااااااااااا بيا و برگرد و دست از خيانت بردار من برات درخواست عفو مي كنم spow هم پشت ماست:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان من جشن پیروزی من امروز بعد از ظهر ساعت 6 از میدان ازادی به سمت حرم میرویم و از امام بابت این پیروزی ارزشمند قدر دانی میکنیم 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ نههههههههه، اصلااااااا نخواستیم:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ عزیزم به من گفتن ارم ادمینی رو بزار ولی من گفتم از شما نه از اون دیکتاتور هایی که یدک کش اسم مدیر هستن بعد شما دنبال یدک کشیدن اسم مدیریت هستین خدمت کنین به خلق:ws54: آخییییی؛ چقدر شما فروتنین خیلی از این رفتارتون خوشم اومد؛ درود بر شاهین؛ شاهین شاهین ؛ حمایتت میکنیم:shad: لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ کودتاچیان عزیز فعلا..:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ آخییییی؛ چقدر شما فروتنین خیلی از این رفتارتون خوشم اومد؛ درود بر شاهین؛ شاهین شاهین ؛ حمایتت میکنیم:shad: ایوووووووووووووووووووووووووول ونوس.. 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ آخییییی؛ چقدر شما فروتنین خیلی از این رفتارتون خوشم اومد؛ درود بر شاهین؛ شاهین شاهین ؛ حمایتت میکنیم:shad: :ws54: من نمی دونم چه جوری ازتون تشکر کنم ولی خدایی داره کم کم هوا بر میداره که ادمین بشم 1 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ آفرین به شما دوستای گلم ، در عرض دو ساعت 20 صفحه اسپم کردید . 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ ایوووووووووووووووووووووووووول ونوس.. قلفووووووووووونت زهرا جونی, راستی امروز نمیتونم باهاتون بیام از آزادی به حرم؛ زودتر باید میگفتین تا ساعت 12 راه بیافتم بیام تهران لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ آفرین به شما دوستای گلم ، در عرض دو ساعت 20 صفحه اسپم کردید . ملیساااااااااااااااااااا:w00: اسپم چیه این جنگ هستش سری بگو کدوم طرفی هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ قلفووووووووووونت زهرا جونی, راستی امروز نمیتونم باهاتون بیام از آزادی به حرم؛ زودتر باید میگفتین تا ساعت 12 راه بیافتم بیام تهران عزیزم حرم امام رضا حالا این هم فکر خوبیه طهرانی ها هم برن حرم امام:ws3: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ آفرین به شما دوستای گلم ، در عرض دو ساعت 20 صفحه اسپم کردید . این که گذاشتی ببوس و مرا عاشق تر کن یعنی چی؟ اصلا این دوتا به چه حقی در اغوش هم خوابیدن؟ اصلا محرم هستن بهم ؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ شاهین ادمین ما میشه ؛ خدا میدونه که حقشه به لطف یزدان و بچه ها ؛ شاهین ادمین ما میشه :w155: :w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده