Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ اتفاقی بی نظیر در پخش زنده ی شبکه ی جوان رادیوی صدا و سیما ! :jawdrop: از این لینک دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد بگین صدا و سیما بده. :w888: 20 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی چیزها میشه گفت... ولی بهتره بگیم بدون شرح.... طفلکی اون خانم گزارشگر....چقدر با اعصابش بازی کردن... انگار قاتل گرفته بودن.... خیلی خوبه که از رادیو پخش کردن.... 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ بسیار جالب انگیز! دمش گرم پخش کرد از رادیو 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ معمولا رادیو با مخاطب صادق تره ( صدا و سیما که اصلا بحثی نداره ) اما واقعا تحمل اون خانوم گزارشگر قابل تحسین بود (خوب شد من جای اون نبودم) من نمی دونم چرا توی مملکت ما تا یه سمت توی سپاه و نیروی انتظامی می گیرن جوگیر می شن و می خوان عقده های همه جوره اشون رو اون جوری سر ملت خالی کنن :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سرهنگ سپاه با لباس بدون اتیکت ........... 3 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ خيلي تحمل داشت اون خانم گزارشگر اون حاجي حتما فكر كرد كه خبرنگار بيگانه هست يدفعه راننده تاكسي هم تو اين مملكت از ادم كارت شناسايي ميخواد سوال كني ميگه دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ خودسر اینکارو میکنن!هیچ کسی هم جلودارشون نیست؟!جنگل از بعد وحشی گری!مملکت بی دروپیکر همینه طرف رو اونجا بکشن هم انچنان کار شاقی نکردن!بالاخره احتمال بوده که ایشون موضوع بحثشون براندازی نرم از طریق اس ام اس بوده باشه! 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ دلم میخواد بدونم الان چه بلایی سر این خانم خبرنگار و مسئولین رادیو جوان اومده. 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ اتفاقی بی نظیر در پخش زنده ی شبکه ی جوان رادیوی صدا و سیما ! :jawdrop:از این لینک دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد بگین صدا و سیما بده. :w888: اینها اجزاء کوچک و ناچیزی در سیستم هستن که بزودی در سیستم حل خواهند شد. دلخوشی نداره. 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ سرنگ سپاه با لباس بدون اتیکت از ملت تو خیابون کارت شناسایی میخواد! اوج نظم یک سیستم جریان قطعی اس ام اس چی بود؟ مال 2 هفته اول انتخابات بود فکر کنم ، همون موقع که اس ام اس ها اصلا قطع نشده بود و کودتا نکردن ، هان؟! 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ رادیو جوان همیشه پاشو از خط قرمز ها فراتر میذاره اگر مدتی بشینید برنامه هاشونو چه برنامه عادی چه فوتبالی چه از این برنامه ای صبحو زندگیو اینا (!) رو گوش بدید تو همشون از خط قرمز ها پاشو فراتر میذاره ....... واقعا تحسین میکنم این شبکه رو یه تاپیکی زده شده بود در مورد اعتماد به صدا و سیما یکی از دلایل من برای اینکه گزینه اصلا اعتماد ندارم رو نزدم همین حضور این شبکه های رادیویی مثه رادیو جوان بود و یه سری برنامه های تلوزیونی که از گوشه کنار یواشکی کارایی میکنند ولی مشخص نیست خیلی بود .... 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اینها اجزاء کوچک و ناچیزی در سیستم هستن که بزودی در سیستم حل خواهند شد. دلخوشی نداره. اتفاقا برعکس شما بنده فکر میکنم این گونه اتفاقات که در پخش های مستقیم صورت میگیره، هیچ وقت قابل حل شدن نیست. مگر میتوان جلوی اتفاق را گرفت!؟ این اتفاقات خیلی از مشکلات جامعه را میتواند نشان دهد، به طور مثال این اتفاق نشان دهنده ی بالا رفتن فراوانی خشونت انتظامی در جامعه است. در کنار آن نشان دهنده ی راه های تنظیم قدرت حاکم است. شاید یه جرقه ی کوچک باشد که لحظه ای آمده و رفته است اما حداقل بیانگر آن است که بدنه ی صدا و سیما چیزی خلاف سیاست های کلی آن فکر می کند و گاها سعی میکند تا آنجا که دایره ی اجرائیش کمک میکند، آنها را بیان کند. بسیاری از خبرنگاران و مجریان ما در صدا و سیما موافق سیاست های کلی آن نیستند، و اینگونه اتفاقات نشان میدهد که چقدر قالب پوشالی ارزشی صدا و سیما شکننده است. 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا برعکس شما بنده فکر میکنم این گونه اتفاقات که در پخش های مستقیم صورت میگیره، هیچ وقت قابل حل شدن نیست. مگر میتوان جلوی اتفاق را گرفت!؟این اتفاقات خیلی از مشکلات جامعه را میتواند نشان دهد، به طور مثال این اتفاق نشان دهنده ی بالا رفتن فراوانی خشونت انتظامی در جامعه است. در کنار آن نشان دهنده ی راه های تنظیم قدرت حاکم است. شاید یه جرقه ی کوچک باشد که لحظه ای آمده و رفته است اما حداقل بیانگر آن است که بدنه ی صدا و سیما چیزی خلاف سیاست های کلی آن فکر می کند و گاها سعی میکند تا آنجا که دایره ی اجرائیش کمک میکند، آنها را بیان کند. بسیاری از خبرنگاران و مجریان ما در صدا و سیما موافق سیاست های کلی آن نیستند، و اینگونه اتفاقات نشان میدهد که چقدر قالب پوشالی ارزشی صدا و سیما شکننده است. نظرتون قابل احترامه ولی من همچنان معتقدم تا وقتی ساختار و کلیات با ایرادات کلی و پایه ای مواجهه اجزاء نمیتونن کاری از پیش ببرن. 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ يادش بخير رفتم راديو جوان تسته گويندگي دادم قبولم نكردن!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده