Javid Maleki 11668 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 تو هم نخند شقی باز می افتی پات میشکنه هاااااااااااااااا 5
armin.eleman 5393 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 پات شکسته؟:confused: شرمنده اسم تاپیک رو این شقی اجق وجق زده بود متوجه نشدم :icon_pf (34): 3
EOS 14528 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 کاملا معتقدم ! نشده تا به حال منع کسی رو بکنم و به سرم نیومده باشه :icon_pf (34): راستی بهار جون امیدوارم پات رو هر چه زود تر از شر گچ خلاص کنی خیلی درد بدیه با گچ به اون سنگینی راه رفتن 2
shaden. 18583 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 کاملا معتقدم !نشده تا به حال منع کسی رو بکنم و به سرم نیومده باشه :icon_pf (34): راستی بهار جون امیدوارم پات رو هر چه زود تر از شر گچ خلاص کنی خیلی درد بدیه با گچ به اون سنگینی راه رفتن مرسی طلا جونم 2
shaden. 18583 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 شکستگی های زنجیره ای ! ایشالا پای هر دو زودی خوب بشه:w139: روزی که علی گچشو باز کرد من گچ گرفتم 2
shaden. 18583 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 آخی پات شکسته؟ نازی!! ایشالا خوب میشه زودتر :aghosh: مرسی مریم جونم 3
داريوش 2148 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 اميدوارم حالتون هر چه زودتر خوب شه و به كارهاي روز مرتان برسيد در كل شكستگي خيلي دردناكه 3
محسن2115 294 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 :ws28::ws28::ws28::ws2::ws2::ws2::ws2: به به به به.ببین اون خوب نخندیده اگه از ته دل بخندی که چیزی توش ننمونه گرفتار نمیشی. تازه مثل این کارتونا پاشو با یه وزنه ببندید بعد وزنه رو بذارید نزدیک پاش و یکی بیاد سر بخوره بخوره به وزنه بیفته رو پاش دوباره بخندیدی. اذیتش کنین بذاری دنبالتون کنه.بعد بخندبد.:ws28::ws28: 3
shaden. 18583 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 :ws28::ws28::ws28::ws2::ws2::ws2::ws2:به به به به.ببین اون خوب نخندیده اگه از ته دل بخندی که چیزی توش ننمونه گرفتار نمیشی. تازه مثل این کارتونا پاشو با یه وزنه ببندید بعد وزنه رو بذارید نزدیک پاش و یکی بیاد سر بخوره بخوره به وزنه بیفته رو پاش دوباره بخندیدی. اذیتش کنین بذاری دنبالتون کنه.بعد بخندبد.:ws28::ws28: خیلی بد جنسی 3
morta 3323 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 مطلب جالبی بود ... حالا یه داستان بگم البته واقعی ... یه نفر تعریف میکرد تو جنگ ( ایران و عراق ) که بوده ، با یکی از هم رزماش داشتن پس از حمله به جایی ، اون جارو میگشتند و ... نفر دوم ( که همون هم رزم نفر اول هستش ) یه عراقی رو میبنه که ترکش از توی سرش گذشته بوده و فکش حالت خیلی بدی پیدا کرده بوده ، خلاصه این " نفر دوم " شروع به خندیدن به جنازه ی عراقی میکنه و مسخرش میکنه ... "نفر اول"م بش میگفته نخند ، خوب نیسست ولی .. . چند وقت بعد" نفر دوم " کشته میشه ... "نفر اول " میره سراغ جنازش میبنه ... که نفر دوم به طرز خیلی مشابهی مثل عراقی با گذشتن ترکش از تو فک و جمجمش کشته شده بود ... ==> خب اول کار گفتم این داستان واقعی ... دلیلش این که اون " نفر اول " ، پدر خودم هست و این داستانم شوخی نبود ... 3
VINA 31339 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 من سال 79 یکی از همبازیای پسرم دستش شکست اومدم گفتم چه چندشه دو هفته نشد دست خودم همونجوری شکسست:icon_pf (34): تو دبیرستان که بودم به دوستام میگفتم مگه میشه ادم درس نخونده بیاد سر کلاس مگه میشه شب امتحان خوند الان خودم دقیقا همونجوری شدم و حس شدیدا بدیه در کل ادم به هر چی بگه سرش میاد:icon_pf (34): 2
محسن2115 294 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 برای منم پیش اومده وقتی به چیزی خندیدم سرم اومده. خب .الحمدلله.خدا رو شکر. خیلی بد جنسی قبول کن نمیشه بهار.بدجنسی حال میده. مطلب جالبی بود ... حالا یه داستان بگم البته واقعی ... یه نفر تعریف میکرد تو جنگ ( ایران و عراق ) که بوده ، با یکی از هم رزماش داشتن پس از حمله به جایی ، اون جارو میگشتند و ... نفر دوم ( که همون هم رزم نفر اول هستش ) یه عراقی رو میبنه که ترکش از توی سرش گذشته بوده و فکش حالت خیلی بدی پیدا کرده بوده ، خلاصه این " نفر دوم " شروع به خندیدن به جنازه ی عراقی میکنه و مسخرش میکنه ... "نفر اول"م بش میگفته نخند ، خوب نیسست ولی .. . چند وقت بعد" نفر دوم " کشته میشه ... "نفر اول " میره سراغ جنازش میبنه ... که نفر دوم به طرز خیلی مشابهی مثل عراقی با گذشتن ترکش از تو فک و جمجمش کشته شده بود ... ==> خب اول کار گفتم این داستان واقعی ... دلیلش این که اون " نفر اول " ، پدر خودم هست و این داستانم شوخی نبود ... راستش ما از قدیم شنیدیم از هر چی بدت بیاد سرت میاد نه از چیزی که خوشت میاد ومیخندی.ولی حالا شما میگید چشم.:w410:
ارسال های توصیه شده