shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ ازکسانیکه از من مـــــــــــتنفرند سپاس. ، آنها مرا قویتر میکنند. از کسانیکه مرا دوســـــــــــــــــــــت دارند ممنونم،آنان قلب مرا بزرگتر میکنند. ازکسانیکه مرا ترک میکنند متشـــــــــــــکرم،آنان بمن می آموزند که هیچ چیز تا ابد ماندنی نیست . از کسانیکه با من مـــــیمانند سپاسگذارم، آنان بمن معنای دوست واقعی را نشان میدهند. ............. از کسانیکه............ ادامه شو بنویسید 18 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ از کسانیکه با من دشمن هستن ممنونم آنان مرا متوجه می کنند که در راهم موفق بودم . 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ از کسانیکه علایقم و مورد تمسخر قرار میدهند ممنون هستم چون باعث پیشرفتم میشوند. 9 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی دلم میخواد بفهمم که آیا از نظر neurology، روانشناسی یا حتی فلسفی میشه اینها رو توضیح داد یا نه... اگر باشه واقعا جالب میشه... 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی دلم میخواد بفهمم که آیا از نظر neurology، روانشناسی یا حتی فلسفی میشه اینها رو توضیح داد یا نه... اگر باشه واقعا جالب میشه... من که بهم ثابت شده .......... نمی دونم ولی میشه اینها رو از نظر روانشناسی یا فلسفی هم توضیح داد یا نه....... :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ من که بهم ثابت شده .......... نمی دونم ولی میشه اینها رو از نظر روانشناسی یا فلسفی هم توضیح داد یا نه....... :icon_gol: خوب منم با بیشتر اینها موافقم... ولی خوب اینها همه یک حس نیست؟ یعنی مثلا یکی ممکنه یکی رو از دست بده و از این مسئله به این نتیجه برسه که همه ی چیزها یه روزی تموم میشند بعدشم بشینه آهنگ نلی فورتادو گوش بده... یکی هم ممکنه همین اتفاق براش بیوفته و به این نتیجه برسه که دنیا ارزش نداره و هیچ هدفی نیست و چه میدونم هر چیزی که تاثیر منفی داشته باشه... بعد خودش رو بکشه... منظورم اینه که ممکنه از نظر من و شما تمام اینها درست باشه... از نظر فرد سومی همشون مسخره هست و امکان نداره... من خیلی دوست داشتم یه جوری میشد فهمید که واکنش های انسان ها از نظر روحی و روانی به هر اتفاقی از چه جایی نشات میگیره... این خیلی برام جالبه... البته میشه به علم رفتار شناسی یا مثلا فرویدیسم پناه برد ولی جفتشون تا حد خیلی زیادی رد شدند... 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ خوب منم با بیشتر اینها موافقم... ولی خوب اینها همه یک حس نیست؟ یعنی مثلا یکی ممکنه یکی رو از دست بده و از این مسئله به این نتیجه برسه که همه ی چیزها یه روزی تموم میشند بعدشم بشینه آهنگ نلی فورتادو گوش بده... یکی هم ممکنه همین اتفاق براش بیوفته و به این نتیجه برسه که دنیا ارزش نداره و هیچ هدفی نیست و چه میدونم هر چیزی که تاثیر منفی داشته باشه... بعد خودش رو بکشه... منظورم اینه که ممکنه از نظر من و شما تمام اینها درست باشه... از نظر فرد سومی همشون مسخره هست و امکان نداره... من خیلی دوست داشتم یه جوری میشد فهمید که واکنش های انسان ها از نظر روحی و روانی به هر اتفاقی از چه جایی نشات میگیره... این خیلی برام جالبه... البته میشه به علم رفتار شناسی یا مثلا فرویدیسم پناه برد ولی جفتشون تا حد خیلی زیادی رد شدند... خب این هم درسته برداشتهای هر انسانی با دیگری متفاوت هست... مثلا من ممکنه عزیزی رو از دست بدم صد البته هم که ناراحت میشم و غم میخورم ولی بعد از یک دوره ای ممکنه نبود اون عزیز باعث بشه که من پیشرفت داشته باشم ...... ولی یک شخص دیگه با ازدست دادن اون طرف کل زندگیش به نابودی کشیده بشه... به نظر من اگر توی هرشکستی نقاط قوت و خطا رو ببینیم باعث پیشرفتمون میشه ون شکست... همه چیز به دید ما برمیگرده دیدن کدوم نیمه لیوان : پر یا خالی 6 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ از کسانی که به خواسته هام جواب رد دادن ممنونم........ چون بهم ثابت کردن که به دست آوردن همت و تلاش میخواد........ از کسانی که هر چی خواستم بهم دادن هم ممنونم ............ چون یادگرفتم که یاد دادن و بخشیدن هم خیلی شیرینه....... 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ خب این هم درسته برداشتهای هر انسانی با دیگری متفاوت هست...مثلا من ممکنه عزیزی رو از دست بدم صد البته هم که ناراحت میشم و غم میخورم ولی بعد از یک دوره ای ممکنه نبود اون عزیز باعث بشه که من پیشرفت داشته باشم ...... ولی یک شخص دیگه با ازدست دادن اون طرف کل زندگیش به نابودی کشیده بشه... به نظر من اگر توی هرشکستی نقاط قوت و خطا رو ببینیم باعث پیشرفتمون میشه ون شکست... همه چیز به دید ما برمیگرده دیدن کدوم نیمه لیوان : پر یا خالی کاملا درسته... منم همین رو میگم... به طرز تفکر و نگاه فرد برمیگرده... گاها برای شخص من خیلی سخته که به مسائل اونطوری نگاه کنم که به نفعم باشه... یعنی باعث بهتر شدن بشه نه بدتر شدن... توی عمل هم به شکل دیگری هست فکر کنم... بهش میگند مدیریت ریسک... یعنی یک چیزی که میتونه باعث عقب موندگی بشه و در حقیقت عملا منفی هست رو با درایت و برنامه ریزی به یک سکوی پرتاب به سوی بهتر شدن و کلا سود بردن از اون موقعیت بد تبدیل کنیم... 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ همه چیز به دید ما برمیگرده دیدن کدوم نیمه لیوان : پر یا خالی :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ از کسانی که درست راه رفتن رو یادم دادن متشکرم چون بهم آموختن محبت تنها چیزیه که با نصف کردن زیادتر میشه 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ از کسانیکه با رفتارشون بهم آموختن که میشه هنوز هم از یک سری خطاها گذشت و بهتر زندگی کرد ممنونم 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ ازکسانیکه از من مـــــــــــتنفرند سپاس. ، آنها مرا قویتر میکنند از کسانیکه مرا دوســـــــــــــــــــــت دارند ممنونم،آنان قلب مرا بزرگتر میکنند. ازکسانیکه مرا ترک میکنند متشـــــــــــــکرم،آنان بمن می آموزند که هیچ چیز تا ابد ماندنی نیست . از کسانیکه با من مـــــیمانند سپاسگذارم، آنان بمن معنای دوست واقعی را نشان میدهند. ............. از کسانیکه............ ادامه شو بنویسید راستش من با این نوع نگاه موافق نیستم. نمیشه که هر کسی هر کاری میکنه من ازش یه هدف والا واسه خودم بسازم. یعنی ممکنه تو حرف امکان داشته باشه ولی تو عمل هیچوقت نمیتونه محقق بشه. باید بجای ایجاد امید کاذب , از رفتار دیگران درس گرفت. از کسانیکه از من می رنجند ممنونم. چون اونها با این کارشون به من میفهمانند که من بدم و دوست داشتنی نیستم. شاید با این کار اونا من به خودم بیام. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ راستش من با این نوع نگاه موافق نیستم. نمیشه که هر کسی هر کاری میکنه من ازش یه هدف والا واسه خودم بسازم. یعنی ممکنه تو حرف امکان داشته باشه ولی تو عمل هیچوقت نمیتونه محقق بشه. باید بجای ایجاد امید کاذب , از رفتار دیگران درس گرفت. از کسانیکه از من می رنجند ممنونم. چون اونها با این کارشون به من میفهمانند که من بدم و دوست داشتنی نیستم. شاید با این کار اونا من به خودم بیام. میدونی چیه میشه به هرچیزی با دید مثبت هم نگاه کرد 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ از همه ممنونم، چون از هر کسی یه چیزی یاد گرفتم 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ میدونی چیه میشه به هرچیزی با دید مثبت هم نگاه کرد میشه نگاه کرد ولی نباید باور کرد. 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ میشه نگاه کرد ولی نباید باور کرد. حالا چه باور کنیم یا نکنیم میشه عبرت گرفت ......... از کسانیکه همیشه منفی نگرند ممنونم چون باعث میشوند چیزیهای زیبایی رو درکنار دید منفیشون تجربه کنم 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ حالا چه باور کنیم یا نکنیم میشه عبرت گرفت .........از کسانیکه همیشه منفی نگرند ممنونم چون باعث میشوند چیزیهای زیبایی رو درکنار دید منفیشون تجربه کنم دید انسان فقط تو حوزه منفی و مثبت خلاصه نمیشه. دید منطقی و دید تحلیلی هم داریم که میتونه یکی از اینا هم باشه. کسی که به یه موضوع یا موردی دید مثبت نداره , نمیشه گفت دیدش منفی ست. شاید دید تحلیلی داشته باشه شاید هم دید دیگری. این حکایت عبرت قضیه جالبی است . بله . باید از نگرش ها عبرت گرفت . با شما موافقم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده