Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ 2 تا عکس فوق جناب نیکلا تسلا اند که زحمت رنگی کردنشون توسط یکی از دوستان ضفیق کشیده شده. دستش درد نکنه. (بقیشم بفرستم؟) 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینو پریروزا از یک از دوستام گرفتم 5 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ هنر این نیست که با دوربینی تووووووپ عکس هایی توپ گرفته شود.......................!! هنر این هست که با دوربینی نا توپ عکس هایی توپ گرفته شود....................!! فهیمه 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ در مقابل یه دوربین 2.5 میلیونی دوربین من خمس قیمتشو داره. با اینحال عکسی که من با دوربین خودم میگیرم با دوربین دو و نیم میلیونی نمیتونم بگیرم.ثانیا عکس رو عکاس میسازه نه دوربین =)))))))) 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ با چه دوربینی عکس میگیری ؟ 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ 869998]با چه دوربینی عکس میگیری ؟ این صفحه رو بخون لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ عکسات خیلی خوبن آفرین ادامه بده خیلی ذوق هنری داری این عکست رو گذاشتم بکگراند سیستمم 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ اگه گفتید این چیه؟ تصویر رو بزرگ کنید و حال کنید گرز خشخاش 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ 2 تا عکس فوق جناب نیکلا تسلا اند که زحمت رنگی کردنشون توسط یکی از دوستان ضفیق کشیده شده. دستش درد نکنه. (بقیشم بفرستم؟) آفرین به دوست هنرمندت یکی یکی بفرس منم هر وقت حوصلم شد و درست کردم واست میفرستمشون 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ عکسات خیلی خوبن آفرین ادامه بده خیلی ذوق هنری داری این عکست رو گذاشتم بکگراند سیستمم ممنون. این حرفتون خیلی تاثیر گذار بود. میخواید فول سایزشو آپ کنم براتون؟؟ 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون. این حرفتون خیلی تاثیر گذار بود.میخواید فول سایزشو آپ کنم براتون؟؟ خواهش الان این عکس خودش 3000×4000 پیکسله! مگه بزرگتر بوده؟ زرلوشن سیستم من 1280×800 ه همین از سرش زیاده 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ پارسال اینو از یکی از بچه ها گرفتم، دقت کنید هیچگونه فتوشاپ بکار نرفته. 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زمان چه سریع میگذرد و چه چیزهایی میخواهد که ما نه........ 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ کجایی بچه؟ بیا باز عکس بذارهنرمند:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ پامو باز کردی به اینجا...یه زمانی چه شوری داشتم... 1 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ باریکه ی نسبتن کلفت آب و بازی نور خودپرترگی پرتره گر! بی نام دارایی های پرتره گر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده