Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ دیدم همه از این تاپیکا زدن، گفتم منم به عنوان یه آماتور تاپیکی زده باشم تا همه دور هم باشیم و همه با هم بهشون بخندیم. راستی الان به چیزی بگم تا یادم نرفته: اگه جی میل داشته باشیم، تو همون صفحه ی اولش سمت راست یه نوشته هست مربوط به حجم اختصاصی به هر میل من هر وقت دیدمش نوشته Counting و هر دفعه هم یه عدد 7 8 رقمیه. خیلی مسخرست. مرگ بر آمریکا:zadan::w127: دقت کنید که عکس ها رو خیلی ادیت نکردم(در واقع چون نه حوصلشو دارم و نه مهارت) باشد که مایه ی خنده باشد. راستی درسته که عکسام 4000 در 3000 هستن ولی حجمشون نهایتا 500 کیلو بایته. فغلا صبر کنید. کوه دماوند از ییلاق دیوآسیاب دوربین(اگزیف رو حتما باید بنویسم؟) : Fujifilm S200EXR 20 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ این دختره، نتیجه ی مادر بزرگمه، یعنی نوه ی خالم که میشه بچه ی پسرخالم. نمیدونم الان از اینکه تو بغل منه قیافش اینطوریه یا چون سیاه خان جلوشه؟ نیت کردم اگه راجع به عکسام نظر بدید، تو هفته حداقل 7 تا عکس قرار بدم. ایشاللا:w155: عکس کراپ شده دوربین مثل قبلی 20 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ چطوری با بچه تو بغل ازش عکس گرفتید خودتون؟ 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ این که کاری نداره. من با هیچی تو بغلم هم از خودم عکس گرفتم:127fs1601347::w127: ولی این کار کاری نداره. این بچه اونقدر ظریف و کوچیکه که میتونه تو کف دست من بشینه. :) (شاید هم من خیلی گندم) بچه رو نشوندم رو پام ، و با یه دستم نگهش داشتم و درحالی دوربین تو اون دستم بود و با توجه به این که دوربینم چه زاویه ی دیدی داره(عادت کردم و قلقش اومده تو دستم) شاتر رو زدم. و در نهایت دیدم که چیز بدی نشده. اکثر عکسایی که به این روش گرفتم عالی شده. 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ این که کاری نداره. من با هیچی تو بغلم هم از خودم عکس گرفتم:127fs1601347::w127: ولی این کار کاری نداره. این بچه اونقدر ظریف و کوچیکه که میتونه تو کف دست من بشینه. :) (شاید هم من خیلی گندم) بچه رو نشوندم رو پام ، و با یه دستم نگهش داشتم و درحالی دوربین تو اون دستم بود و با توجه به این که دوربینم چه زاویه ی دیدی داره(عادت کردم و قلقش اومده تو دستم) شاتر رو زدم. و در نهایت دیدم که چیز بدی نشده. اکثر عکسایی که به این روش گرفتم عالی شده. خوب پس بچه از نور فلش دوربین ترسیده....... منم هروقت از بچه ها میخوام عکس بگیرم بخاطر نور فلش یه شکل خاصی میشوند.. باقیشم بذار ببینیم:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا فلش نداره. من سعی میکنم بدون فلش از بچه ها عکس بگیرم. 20 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ کلا عکس العمل به دوربین نشون میدهند 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ البته تو کیس من، من به موقع شاتر رو میزنم. حالا بقیه رو هم میزارم. 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ دماوند بعد از یهروز بارانی برای ما(برفی برای خودش) 13 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ عکسهای قشنگی گرفتین بخصوص In The City :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ ا پس لو رفت اون عکس منه. این که ضایع میشه .:) 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): تقلب تو روز روشن؟؟؟:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ چرا تقلب؟ عکس رو خودم انداختم. فیلمشم هست. 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ نگفتم که عکسو خودت نگرفتی منظورم این بود که یکم تبلیغ حساب میشه خو... باید میگفتم تبلیغ تو روز روشن؟؟:4chsmu1: به هر صورت اصلا منظوری نداشتم فقط شوخی کردم:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ عیبی نداره بزار تبلیغ بشه. حالا یه سفره ای پهن شده ........ منم که مستقیما تبلیغ نکردم آخه. در ضمن مگه من چیزی گفتم ؟؟؟؟ اینم جهت اینکه بدونی بی منظور بوده ::gol cheshmak: 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم چرا ولی از این عکس خیلی خوشم میاد. سیستم ریسایزش کرده واس همین بد نشون میده. اگه بزرگتراز این نشون بده خوب میشه. 10 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ این عکسه خیلی خوشگله ازin the city هم خوشگل ترتره... ابرهاش خیلی قشنگن... 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون. پس یعنی تا الان این و In The City گل سرسبد کارامن؟؟؟ ممنون از بروز نظر. خیلی خوشحالم که از عکسام خوشت اومده.(کسی پیدا شده) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده