EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان مدتیه که صورتم خیلی جوش می زنه پیش متخصص پوست رفتم هر کدوم یه مشت دارو و کرم های دست ساز دادن اما فایده نداشته و با قرصاشون فقط معده درد نسیبم می شد پوست چرب و بدبختانه فوق العاده حساسی دارم هر روز هم بلا استثنا حموم می کنم روزی هم 2 بار صورتم رو با صابون نوباکتر شستشو می دم و از کرم های روشن کننده و از بین برنده لک سینره هم استفاده می کنم چند روز اول تاثیر خوبی داشت اما حالا دیگه اثر گذاریش رو از دست داده البته الان کمتر جوش می زنم اما جای جوش های قبلیم هر کاری میکنم نمی ره چون صورتم هم سفیده کاملا لک ها مشهوده خواهشا اگه کسی می تونه راهنمایی کنه دریغ نکنه 6 لینک به دیدگاه
wamba 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوست خوبم چندتا نکته میگم شاید بدردت بخوره اگر دکترهابهت کپسولهایی مثل تتراسایکلین یا داکسی سایکلین و یا اریترومایسین رو تجویز کردند پیشنهاد میکنم که نخور! اینها رو به مدت 3 یا6 ماه بهت تجویز میکنن تا وقتی که میخوری عالی جواب میده(به جز دوهفته اول) اما به محض قطع دارو دوباره شروع به جوش زدن خواهی کرد محلولهای دست ساز که اکثرا مشابه با هم هستند وفکر نکن دکتربادکتر خیلی فرق میکنه محلولهاشون! اینافقط کمی چربی پوست رو کم میکنهو شرایط مساعد زدنه جوش جدید روی پوستت رو کم میکنه اما نمیتونه جلوی دراومدنشون رو بگیره!!! پیشنهادهای من: برای درمان قطعی جلوگیری از زدن جوش خوردن قرص(ایزوترتینوئین)با نام تجاری روآکوتان توصیه میشه البته صدالبته زیرنظر دکتر(یکسری شرایط داره باتوجه به وزن بدنت دزش تعیین میشه و هرچندماه یکبار ازمایش خون کنترل کبد و....خلاصه دردسر زیادی داره) اما در 90درصد افراد جوابگو هست و این افراد بعد از خوردن این دارودیگه دچار جوش نمیشند! اگر دل و جراتشوداری به یکجای مطمئن مراجعه کن(بعضی از پزشکان)و زالو بزار اینم خیلی عالی جواب میده(تصفیه خون رو انجام میده مستقیم روی کبد تاثیر مثبت داره) و اما جای جوش: اگر که در سطح معمول جای جوش داری باتجویزپزشک همون پماد ترتینوئین رو که مطمئنم تجویز کردند بزن(لایه برداری میکنه )به مرور تاثیر مثبت داره اگر میخوای یکمی زودتر به نتیجه برسی چندجلسه میکرودرم ابریژن رو انجام بده(چندمرحله لایه برداری از پوست) اگرواقعا در حد فاجعه باری جای جوش داری لیزر فراکشنال توصیه میشه درهرحال استفاده از کرم ضدافتاب فاقد چربی حتی در خونه فراموشت نشه صابون نوباکتر خوبه اما صابون ضدجوشuriageفوق العادست! اگه از چیزایی کهگفتم سوالی داری خوشحال میشم کمکت کنم 9 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان مدتیه که صورتم خیلی جوش می زنه پیش متخصص پوست رفتم هر کدوم یه مشت دارو و کرم های دست ساز دادن اما فایده نداشته و با قرصاشون فقط معده درد نسیبم می شد پوست چرب و بدبختانه فوق العاده حساسی دارم هر روز هم بلا استثنا حموم می کنم روزی هم 2 بار صورتم رو با صابون نوباکتر شستشو می دم و از کرم های روشن کننده و از بین برنده لک سینره هم استفاده می کنم چند روز اول تاثیر خوبی داشت اما حالا دیگه اثر گذاریش رو از دست داده البته الان کمتر جوش می زنم اما جای جوش های قبلیم هر کاری میکنم نمی ره چون صورتم هم سفیده کاملا لک ها مشهوده خواهشا اگه کسی می تونه راهنمایی کنه دریغ نکنه اشتباه اصلیت اینه که خیلی صورتتو میشوری ! شستن زیاد حتی اگر پوست صورت چرب باشه (مال تو هم که حساس هم هست دیگه بدتر ) جوش رو تشدید میکنه ..... باید بری یه دکیه خوب ببینی چی میگه ولی چیزایی که خودم تو خودمو اطرافیان دیدم بهت میگم پوست نباید بیش از دوبار با یه صابون اونم کاملا معموملی بیشتر شسته بشه کرم پودر و پنکک دشمن اصلیه پوست هستش برای جوش پوستت چون سفیده به ضد افتاب بیش از هر چیزی نیاز داری که فاقد چربی باشه و میتونی حتی بدون شسشتو هر 3 ساعت یک بار تجدیدش کنی اگر بیرون میری زیاد راهی که هم باهاش صورتت رو تمیز میکنی مهم هستش ( بند،تریمر، ا پلی دی و ...) شاید حساسیت داری ببهشون خصوصا اگر بند باشه که بدترینشه و جوشو تشدید میکنه ...... ماسک های میوه بهترین چیزه مثل لیمو و عسل و ماست و یا ماسک خیار لازم نیست خیلی تلاش کنی مثلا خیار خوردی پوستشو کندی بذار 10 مین پوستش رو صورتت بمونه ....( اثر تمامی ماسک ها 10 مین هستش ) میتونی اگر میخوای دارویی هم مصرف کنی از کلیندومایسین استفاده کنی صبحو شب قبل خواب صورتتو بشور خیلی ملایم و نه تهاجمیو سف بشوری بعد با یک پنبه یه کم از محلولو بزن روشو بعد رو پوستت بکش ( در عرض یک هفته اگر درست استفاده کنی ازش پوستت از التههابش کم میشه ) هیچ وقت اون پنبه رو که به پوستت زدی دوباره آغشته به محلول نکن که باکتری ها برند تو شیشه محلول ( چون حتی اگر صورتتم شسته باشی وقتی پنبه رو رو پوسستت بکشیو برداری میبینی سیاه شده بازم ! ) بعد از اینکه محلولو یک و یا حداکثر دوشیشه تموم کردی 2 هفته استراحت بده به پوستت دوباره شروع کن تا عادیت نکنه پوستت _________________________ بستگی به جوشت داره اگر عادی باشه و از کثیفیو اینا باشه باید بعد از 1 ماه اینا پوستت خیلی بهتر بشه اگر نشه حتما باید سونوگرافی بدی ببینی کیست داری و آزمایش که هورمون هات مشکل نداشته باشه اگر همه راه ها بی فایده باشه و جوش هاتم نوع بدی باشه حتما دکتر بهت راکوتان میده طبق شرایطی مثه وزنو اینا که حدود 2 سال مصرف کنی بعدش خوب میشی تا آخر عمرت :flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوست خوبمچندتا نکته میگم شاید بدردت بخوره اگر دکترهابهت کپسولهایی مثل تتراسایکلین یا داکسی سایکلین و یا اریترومایسین رو تجویز کردند پیشنهاد میکنم که نخور! اینها رو به مدت 3 یا6 ماه بهت تجویز میکنن تا وقتی که میخوری عالی جواب میده(به جز دوهفته اول) اما به محض قطع دارو دوباره شروع به جوش زدن خواهی کرد محلولهای دست ساز که اکثرا مشابه با هم هستند وفکر نکن دکتربادکتر خیلی فرق میکنه محلولهاشون! اینافقط کمی چربی پوست رو کم میکنهو شرایط مساعد زدنه جوش جدید روی پوستت رو کم میکنه اما نمیتونه جلوی دراومدنشون رو بگیره!!! پیشنهادهای من: برای درمان قطعی جلوگیری از زدن جوش خوردن قرص(ایزوترتینوئین)با نام تجاری روآکوتان توصیه میشه البته صدالبته زیرنظر دکتر(یکسری شرایط داره باتوجه به وزن بدنت دزش تعیین میشه و هرچندماه یکبار ازمایش خون کنترل کبد و....خلاصه دردسر زیادی داره) اما در 90درصد افراد جوابگو هست و این افراد بعد از خوردن این دارودیگه دچار جوش نمیشند! اگر دل و جراتشوداری به یکجای مطمئن مراجعه کن(بعضی از پزشکان)و زالو بزار اینم خیلی عالی جواب میده(تصفیه خون رو انجام میده مستقیم روی کبد تاثیر مثبت داره) و اما جای جوش: اگر که در سطح معمول جای جوش داری باتجویزپزشک همون پماد ترتینوئین رو که مطمئنم تجویز کردند بزن(لایه برداری میکنه )به مرور تاثیر مثبت داره اگر میخوای یکمی زودتر به نتیجه برسی چندجلسه میکرودرم ابریژن رو انجام بده(چندمرحله لایه برداری از پوست) اگرواقعا در حد فاجعه باری جای جوش داری لیزر فراکشنال توصیه میشه درهرحال استفاده از کرم ضدافتاب فاقد چربی حتی در خونه فراموشت نشه صابون نوباکتر خوبه اما صابون ضدجوشuriageفوق العادست! اگه از چیزایی کهگفتم سوالی داری خوشحال میشم کمکت کنم نه دل و جرات اون کارا رو که ندارم :banel_smiley_52: اما به نظرت خون دادن هم تاثیری داره ؟ ضد آفتاب هم می زنم (40 اس پی اف سینره ) اما نه همیشه فقط مواقعی که می رم بیرون مگه نیازیه که توی خونه هم استفاده کنم ! این بار صابونم رو عوض می کنم ببینم نتیجه اش چی می شه در نهایت یه دنیا ممنون از راهنماییت عزیزم اشتباه اصلیت اینه که خیلی صورتتو میشوری ! شستن زیاد حتی اگر پوست صورت چرب باشه (مال تو هم که حساس هم هست دیگه بدتر ) جوش رو تشدید میکنه ..... باید بری یه دکیه خوب ببینی چی میگه ولی چیزایی که خودم تو خودمو اطرافیان دیدم بهت میگم پوست نباید بیش از دوبار با یه صابون اونم کاملا معموملی بیشتر شسته بشه کرم پودر و پنکک دشمن اصلیه پوست هستش برای جوش پوستت چون سفیده به ضد افتاب بیش از هر چیزی نیاز داری که فاقد چربی باشه و میتونی حتی بدون شسشتو هر 3 ساعت یک بار تجدیدش کنی اگر بیرون میری زیاد راهی که هم باهاش صورتت رو تمیز میکنی مهم هستش ( بند،تریمر، ا پلی دی و ...) شاید حساسیت داری ببهشون خصوصا اگر بند باشه که بدترینشه و جوشو تشدید میکنه ...... ماسک های میوه بهترین چیزه مثل لیمو و عسل و ماست و یا ماسک خیار لازم نیست خیلی تلاش کنی مثلا خیار خوردی پوستشو کندی بذار 10 مین پوستش رو صورتت بمونه ....( اثر تمامی ماسک ها 10 مین هستش ) میتونی اگر میخوای دارویی هم مصرف کنی از کلیندومایسین استفاده کنی صبحو شب قبل خواب صورتتو بشور خیلی ملایم و نه تهاجمیو سف بشوری بعد با یک پنبه یه کم از محلولو بزن روشو بعد رو پوستت بکش ( در عرض یک هفته اگر درست استفاده کنی ازش پوستت از التههابش کم میشه ) هیچ وقت اون پنبه رو که به پوستت زدی دوباره آغشته به محلول نکن که باکتری ها برند تو شیشه محلول ( چون حتی اگر صورتتم شسته باشی وقتی پنبه رو رو پوسستت بکشیو برداری میبینی سیاه شده بازم ! ) بعد از اینکه محلولو یک و یا حداکثر دوشیشه تموم کردی 2 هفته استراحت بده به پوستت دوباره شروع کن تا عادیت نکنه پوستت _________________________ بستگی به جوشت داره اگر عادی باشه و از کثیفیو اینا باشه باید بعد از 1 ماه اینا پوستت خیلی بهتر بشه اگر نشه حتما باید سونوگرافی بدی ببینی کیست داری و آزمایش که هورمون هات مشکل نداشته باشه اگر همه راه ها بی فایده باشه و جوش هاتم نوع بدی باشه حتما دکتر بهت راکوتان میده طبق شرایطی مثه وزنو اینا که حدود 2 سال مصرف کنی بعدش خوب میشی تا آخر عمرت :flowerysmile: شستن زیاد جوش رو تشدید می کنه ! چند تا دکتر عوض کردم تا به حال هر کدوم هم یه 300 - 400 تومنی میذارن روی دست آدم و آخر ش هم هیچی به هیچی من اصلا آرایش نمی کنم همون کرم هم به اجبار می زنم به نظرت بهترین راه تمیز کردن صورت چیه ؟ وکس که نمی تونم بکنم چون پوستم این قدر نازکه با وکس بلند شد بند هم می ندازم تا چند روز همش ملتهب و مثل لبو قرمزه ا پلی دی هم که خدای جوش زدنه مرســـــــــــی سحری از راهنماییت :flowerysmile::w36: _______________________ امیدوارم اینا جواب بده هر چند اسم بعضی از این داروها برام آشنا بود 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ نه دل و جرات اون کارا رو که ندارم :banel_smiley_52:اما به نظرت خون دادن هم تاثیری داره ؟ ضد آفتاب هم می زنم (40 اس پی اف سینره ) اما نه همیشه فقط مواقعی که می رم بیرون مگه نیازیه که توی خونه هم استفاده کنم ! این بار صابونم رو عوض می کنم ببینم نتیجه اش چی می شه در نهایت یه دنیا ممنون از راهنماییت عزیزم شستن زیاد جوش رو تشدید می کنه ! چند تا دکتر عوض کردم تا به حال هر کدوم هم یه 300 - 400 تومنی میذارن روی دست آدم و آخر ش هم هیچی به هیچی من اصلا آرایش نمی کنم همون کرم هم به اجبار می زنم به نظرت بهترین راه تمیز کردن صورت چیه ؟ وکس که نمی تونم بکنم چون پوستم این قدر نازکه با وکس بلند شد بند هم می ندازم تا چند روز همش ملتهب و مثل لبو قرمزه ا پلی دی هم که خدای جوش زدنه مرســـــــــــی سحری از راهنماییت :flowerysmile::w36: _______________________ امیدوارم اینا جواب بده هر چند اسم بعضی از این داروها برام آشنا بود اگر موهات نازکه از تریمر استفاده کن در واقع موها رو بجای کندن کوتاه میکنی ولی ا پلی دی هم خوبه اگر با الکل هی تمیزش کنی من استفاده میکنم و راضیم آره شستن خیلی زیاد باعث میشه همیشه سلول های زنده و تازه ( نوزاد ) همیشه روی صورت باشند و لایه چربی محافظ ( اون مقداری که لازمه پوست داشته باشه ) از بین بره و سلول های نوزاد همیشه در معرض آلودگیو مریضی باشه و زودتر هم نسبت به بقیه سلول ها دچار مریضی و جوش میشه برای همینه که بیش از دوبار شستن اونم با یک صابون خیلی خیلی ملایم کافیه آره وخیلی هزینه بردار دارو های پوست ولی راکوتان اگر دکی بده بهت به جای اینکه یهو 300 بدی شاید در کل درمانت که 2 سال بشه یه مقداری شبیه این یا کمی بیشتر رو هزینه کنی ولی ریشه کن میکنیش ....... تا زمانی هم که مجرد اگر هستی بهتره بری سراغ این دارو چون بعد از تاهل یه کم سخت میشه قضیه ..... خواهش میکنم عزیزم :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ با اجازه من هم از بچگی صورتم جوش داشته و داره از صابون کاپوس آلمانی استفاده میکنم البته دو نوع داره اونی که جلدش سفیده و آرمشم یک صورت گربه هست که سفید و سبزه......... چندین ساله دارم میزنم ازش راضی هستم یک چیزی هم که ممکنه باعث بدتر شدن جوشهات بشه توجه بیش از حدی هست که بهش میکنی چون نسبت بهش حساس شدی از نظر روانی اونهاهم بدتر میشند.....پس بهتره بی خیالش بشی خودش بهتر میشه صورتتم زیاد نشور... ممکنه از خوابتم باشه ....... کم خوابی یا بدخوابی پوست صورتو خراب میکنه... غذاهایی که خیلی چرب هستند هم نخور مثل شیرینی جات - بادوم زمینی - و چیزهایی از این قبیل اینها هم باعث زدن جوش میشه... کرم ضد لک سینره هم میتونه لک برداری کنه برات نکته مهم در موقع درمان پوست اینه که وقتی داری از داروها استفاده میکنی اولش پوستت به شدت خراب میشه و نباید اصلا بترسی و بعد از یه مدت پوست ریزی داری و بعدش دیگه پوستت خوب میشه... نمی خواد خیلی اذیت پوستت کنی .................. وقتی هم میخوای بشوری پوستت و با یک لیف هرشب بشورش تا سرجوشهات بازبشه و زودتر خوب بشه.... ......... اینهاهمش تجربیات شخص بود امیدوارم بدردت بخوره عزیزم 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوست خوبمچندتا نکته میگم شاید بدردت بخوره اگر دکترهابهت کپسولهایی مثل تتراسایکلین یا داکسی سایکلین و یا اریترومایسین رو تجویز کردند پیشنهاد میکنم که نخور! اینها رو به مدت 3 یا6 ماه بهت تجویز میکنن تا وقتی که میخوری عالی جواب میده(به جز دوهفته اول) اما به محض قطع دارو دوباره شروع به جوش زدن خواهی کرد محلولهای دست ساز که اکثرا مشابه با هم هستند وفکر نکن دکتربادکتر خیلی فرق میکنه محلولهاشون! اینافقط کمی چربی پوست رو کم میکنهو شرایط مساعد زدنه جوش جدید روی پوستت رو کم میکنه اما نمیتونه جلوی دراومدنشون رو بگیره!!! پیشنهادهای من: برای درمان قطعی جلوگیری از زدن جوش خوردن قرص(ایزوترتینوئین)با نام تجاری روآکوتان توصیه میشه البته صدالبته زیرنظر دکتر(یکسری شرایط داره باتوجه به وزن بدنت دزش تعیین میشه و هرچندماه یکبار ازمایش خون کنترل کبد و....خلاصه دردسر زیادی داره) اما در 90درصد افراد جوابگو هست و این افراد بعد از خوردن این دارودیگه دچار جوش نمیشند! اگر دل و جراتشوداری به یکجای مطمئن مراجعه کن(بعضی از پزشکان)و زالو بزار اینم خیلی عالی جواب میده(تصفیه خون رو انجام میده مستقیم روی کبد تاثیر مثبت داره) و اما جای جوش: اگر که در سطح معمول جای جوش داری باتجویزپزشک همون پماد ترتینوئین رو که مطمئنم تجویز کردند بزن(لایه برداری میکنه )به مرور تاثیر مثبت داره اگر میخوای یکمی زودتر به نتیجه برسی چندجلسه میکرودرم ابریژن رو انجام بده(چندمرحله لایه برداری از پوست) اگرواقعا در حد فاجعه باری جای جوش داری لیزر فراکشنال توصیه میشه درهرحال استفاده از کرم ضدافتاب فاقد چربی حتی در خونه فراموشت نشه صابون نوباکتر خوبه اما صابون ضدجوشuriageفوق العادست! اگه از چیزایی کهگفتم سوالی داری خوشحال میشم کمکت کنم اگه این قرصارو یه دوره مصرف کنه اره حق با شماش اما این قرص ها باید شش دوره مصرف شه 3 لینک به دیدگاه
wamba 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ شماصابونی که گفتم رو بزن در عرض یک هفته متوجه میشی که چرااینقدر اصرار دارم روش سحرجون رواکوتان به ازای هرکیلوگرم وزن بدن6 تا تجویز میشه بنابراین شما فرضا60 کیلوباشی360تا قرص میشه که اگرروزی یک عدد بخوری تقریبا در عرض یکسال تمام میشه اما ریتمش اینجوره که اول روزی یک عدد بعد از چند مدت یکروز یکی و روز بعد دوتا تجویز میشه در نهایت راحت بگم در عرض 7الی8ماه حله البته اگه بتونی با عوارضش بسازی(عوارض بدی داره ):icon_pf (34): خون دادن احتمالا خوبه چون شنیدم که حجامت موثره حالا اگه میترسی همون خون بده حجامت نکن در کل با توصیفهای شما به نظر نمیرسه مشکلت حاد باشه پیگیری کن حله توضیحات من هم در حد تیم ملی بود 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ شماصابونی که گفتم رو بزن در عرض یک هفته متوجه میشی که چرااینقدر اصرار دارم روشسحرجون رواکوتان به ازای هرکیلوگرم وزن بدن6 تا تجویز میشه بنابراین شما فرضا60 کیلوباشی360تا قرص میشه که اگرروزی یک عدد بخوری تقریبا در عرض یکسال تمام میشه اما ریتمش اینجوره که اول روزی یک عدد بعد از چند مدت یکروز یکی و روز بعد دوتا تجویز میشه در نهایت راحت بگم در عرض 7الی8ماه حله البته اگه بتونی با عوارضش بسازی(عوارض بدی داره ):icon_pf (34): خون دادن احتمالا خوبه چون شنیدم که حجامت موثره حالا اگه میترسی همون خون بده حجامت نکن در کل با توصیفهای شما به نظر نمیرسه مشکلت حاد باشه پیگیری کن حله توضیحات من هم در حد تیم ملی بود بستگی به نوع جوش هم داره ها تمام دورو بری های من شیرین 2 سال مصرف کردند وزنشونم همین حدودا بود حالا شاید به طلا بگه همون 7-8 ماه ایشالله که همونو بگه حتی کمتر که زودتر خیالش راحت شه 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ آره شستن خیلی زیاد باعث میشه همیشه سلول های زنده و تازه ( نوزاد ) همیشه روی صورت باشند و لایه چربی محافظ ( اون مقداری که لازمه پوست داشته باشه ) از بین بره و سلول های نوزاد همیشه در معرض آلودگیو مریضی باشه و زودتر هم نسبت به بقیه سلول ها دچار مریضی و جوش میشه برای همینه که بیش از دوبار شستن اونم با یک صابون خیلی خیلی ملایم کافیه با این حساب من از صابون هم بد استفاده می کنم :icon_pf (34): چون معمولا ظهر (قبل از این که از خونه برم بیرون) و آخر شب (زمانی که می خوام بخوابم) از صابون استفاده می کنم و البته گاهی تنبلی می کنم و 10 دقیقه ای هم روی پوستم می مونه به محض این که از بیرون هم بر می گردم یا یه عالمه جوش زیرپوستی زدم یا جوش های سر سفید احتمالا این زمان باید به 1 یا 2 min برسه و صبح به محض بیدار شدن و شب قبل از خواب استفاده کنم درسته ؟ 2 لینک به دیدگاه
wamba 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ اگه این قرصارو یه دوره مصرف کنه اره حق با شماش اما این قرص ها باید شش دوره مصرف شه جدا؟ اگه منظورت خانواده سایکلین هاهست خوبه که بدونی بیشتر از سه سال بصورت دوره ای مصرف کردم اما هربار بازگشت داشت و درنهایت بی نتیجه نه تنها خودم بلکه خیلی ها از این کپسولها نتیجه ای نگرفتند بازم میگم نتیجش موقته 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ با این حساب من از صابون هم بد استفاده می کنم :icon_pf (34):چون معمولا ظهر (قبل از این که از خونه برم بیرون) و آخر شب (زمانی که می خوام بخوابم) از صابون استفاده می کنم و البته گاهی تنبلی می کنم و 10 دقیقه ای هم روی پوستم می مونه به محض این که از بیرون هم بر می گردم یا یه عالمه جوش زیرپوستی زدم یا جوش های سر سفید احتمالا این زمان باید به 1 یا 2 min برسه و صبح به محض بیدار شدن و شب قبل از خواب استفاده کنم درسته ؟ آره دقیقا چون از شب تا صبح پوست در حال استراحت بوده و کلی چربی جمع میشه به علاوه تماس با ملافه اینا باید شسته بشه و از صبح تا شب هم چون بیرون میریم با کثیفی ها در ارتباطیم باید شسته که موقع استراحت پوست سلول مرده نباشه روی پوست که نتونه نفس بکشه صبح هم که شستی نباید زودی بری بیرون یه مدت صبر کن بعد برو یا همون ضد آفتابو بزن شست شوی صبحت باید کوتاه تر و ملایم تر از شبت باشه 3 لینک به دیدگاه
wamba 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ بستگی به نوع جوش هم داره ها تمام دورو بری های من شیرین 2 سال مصرف کردند وزنشونم همین حدودا بود حالا شاید به طلا بگه همون 7-8 ماه ایشالله که همونو بگه حتی کمتر که زودتر خیالش راحت شه مهندس چی بگم حتما حق باشماست:ws2: من خودم به ترتیبی که گفتم استفاده کردم:ws2: اما خب شاید اطلاعاتم محدوده بنابراین از توضیح وتجویز و توصیه بیش از این انصراف میدم موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ مهندس چی بگم حتما حق باشماست:ws2:من خودم به ترتیبی که گفتم استفاده کردم:ws2: اما خب شاید اطلاعاتم محدوده بنابراین از توضیح وتجویز و توصیه بیش از این انصراف میدم موفق باشید آره بابا تجویز نمیکنیم که توضیح میدیم میره دکی خود دکی بهش میگه ما تمام خونوادمون مصرف کردند مامانم داییم خاله ها 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ با اجازه من هم از بچگی صورتم جوش داشته و داره از صابون کاپوس آلمانی استفاده میکنم البته دو نوع داره اونی که جلدش سفیده و آرمشم یک صورت گربه هست که سفید و سبزه......... چندین ساله دارم میزنم ازش راضی هستم یک چیزی هم که ممکنه باعث بدتر شدن جوشهات بشه توجه بیش از حدی هست که بهش میکنی چون نسبت بهش حساس شدی از نظر روانی اونهاهم بدتر میشند.....پس بهتره بی خیالش بشی خودش بهتر میشه صورتتم زیاد نشور... ممکنه از خوابتم باشه ....... کم خوابی یا بدخوابی پوست صورتو خراب میکنه... غذاهایی که خیلی چرب هستند هم نخور مثل شیرینی جات - بادوم زمینی - و چیزهایی از این قبیل اینها هم باعث زدن جوش میشه... کرم ضد لک سینره هم میتونه لک برداری کنه برات نکته مهم در موقع درمان پوست اینه که وقتی داری از داروها استفاده میکنی اولش پوستت به شدت خراب میشه و نباید اصلا بترسی و بعد از یه مدت پوست ریزی داری و بعدش دیگه پوستت خوب میشه... نمی خواد خیلی اذیت پوستت کنی .................. وقتی هم میخوای بشوری پوستت و با یک لیف هرشب بشورش تا سرجوشهات بازبشه و زودتر خوب بشه.... ......... اینهاهمش تجربیات شخص بود امیدوارم بدردت بخوره عزیزم باید امتحان کنم ببینم کدوم یکی از صابونایی که معرفی کردین به پوست منم می سازه درست می گی ؛ این اواخر هر چی بیشتر حرص می خورم که چرا صورتم این جوری شده بدتر می شه کم خوابی هم که نگو (خودش رو بکشه خوابم 4 ساعته ) اما من فکر می کردم لیف پوست رو تحریک می کنه ! مــــــــــرســــــــــــــی خانومی :4uboxsmiley: شماصابونی که گفتم رو بزن در عرض یک هفته متوجه میشی که چرااینقدر اصرار دارم روشسحرجون رواکوتان به ازای هرکیلوگرم وزن بدن6 تا تجویز میشه بنابراین شما فرضا60 کیلوباشی360تا قرص میشه که اگرروزی یک عدد بخوری تقریبا در عرض یکسال تمام میشه اما ریتمش اینجوره که اول روزی یک عدد بعد از چند مدت یکروز یکی و روز بعد دوتا تجویز میشه در نهایت راحت بگم در عرض 7الی8ماه حله البته اگه بتونی با عوارضش بسازی(عوارض بدی داره ):icon_pf (34): خون دادن احتمالا خوبه چون شنیدم که حجامت موثره حالا اگه میترسی همون خون بده حجامت نکن در کل با توصیفهای شما به نظر نمیرسه مشکلت حاد باشه پیگیری کن حله توضیحات من هم در حد تیم ملی بود حتما این صابونا رو تهیه می کنم وای خدای من سرچ کردم این قرصه عوارض خیلی بدی داره :banel_smiley_52: امیدوارم کارم به اون جا ها نکشه امیدوارم بتونم مامانم رو راضی کنم حتما می رم خون می دم توضیحاتت در حد المپیک بود عزیزم :icon_pf (17): معلومه خودت هم این کاره بودی بستگی به نوع جوش هم داره ها تمام دورو بری های من شیرین 2 سال مصرف کردند وزنشونم همین حدودا بود حالا شاید به طلا بگه همون 7-8 ماه ایشالله که همونو بگه حتی کمتر که زودتر خیالش راحت شه :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ وقتی رفتی پیش متخصص پوست نگفت که دلیل جوش زدنت چیه؟ به شما پیشنهاد می کنم از فیس واش مخصوص پوست های خشک و حساس سینره که رنگ سفید داره استفاده کن برای شستشوی صورتت چون هم ph 5،5/5 داره هم از سورفانکتانت های آنیونی درش استفاده شده که خاصیت شویندگی ملایمی داره هر بار که از بیرون میای پوستتو باهاش شستشو بده به مرور زمان نیازت به شستشو کمتر میشه بعد از اینکه شستی صورتتو از ژل ضد جوش سینره استفاده کن و انحصارن روی جوش ها بزن و بعد از 15 دقیقه با آب بشو(مدتش بیشتر نشه که دچار التهاب میشی و جواب عکس میگیری) هیچ موقع با صابون نشور صورتتو چون بدتر میشی برای از بین بردن لک های صورتت هم از ضدلک سینره استفاده کن حتما شب ها بزن چون هیدروکینون داره که اگر نور ببینه باعث تیرگی پوستت میشه یا اگر در روز میزنی حتما از ضد آفتاب استفاده کن و هر 2 ساعت تجدیدش کن 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ اینی هم که همرو سینره گفتم فکر نکنی کارخانش ماله منه ها؟؟؟ چون محصولات سینره گیاهی و cosmetics هست عوارض جانبی نداره 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ وقتی رفتی پیش متخصص پوست نگفت که دلیل جوش زدنت چیه؟ به شما پیشنهاد می کنم از فیس واش مخصوص پوست های خشک و حساس سینره که رنگ سفید داره استفاده کن برای شستشوی صورتت چون هم ph 5،5/5 داره هم از سورفانکتانت های آنیونی درش استفاده شده که خاصیت شویندگی ملایمی داره هر بار که از بیرون میای پوستتو باهاش شستشو بده به مرور زمان نیازت به شستشو کمتر میشه بعد از اینکه شستی صورتتو از ژل ضد جوش سینره استفاده کن و انحصارن روی جوش ها بزن و بعد از 15 دقیقه با آب بشو(مدتش بیشتر نشه که دچار التهاب میشی و جواب عکس میگیری) هیچ موقع با صابون نشور صورتتو چون بدتر میشی برای از بین بردن لک های صورتت هم از ضدلک سینره استفاده کن حتما شب ها بزن چون هیدروکینون داره که اگر نور ببینه باعث تیرگی پوستت میشه یا اگر در روز میزنی حتما از ضد آفتاب استفاده کن و هر 2 ساعت تجدیدش کن اینی هم که همرو سینره گفتم فکر نکنی کارخانش ماله منه ها؟؟؟ چون محصولات سینره گیاهی و cosmetics هست عوارض جانبی نداره ممنون از راهنماییت :flowerysmile: نه چنین فکری نمی کنم ؛ چون من هم اکثر محصولات سینره رو استفاده کردم و بهش ایمان دارم بعد از این جریان کلا قید دکتر رفتن رو زدم و همین محصولاتی که شما هم گفتین رو استفاده کردم البته به جز ژل شستشوی صورتش که از نوباکتر استفاده می کنم الان وضعیت پوستم خیلی بهتر شده البته من زمانی که فعالیت بدنیم کم می شه یا از لحاظ روحی تحت فشار هستم هم جوش زدنم بیشتر می شه که اون هم در مورد من عادیه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده