hosseinb 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ احمد ؟ من نمیدونم... بهم بگید دیگه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سوت بلبلی :smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
hosseinb 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ بابا بجث رو سیاسی نکنید.ما این جا کاری به محمد خاتمی و حرفایی که زده نداریم که.نه من رهبرم نه شما ملت که بخوایم همدیگه رو ببخشیم.اگه یکی دیگه اومد گفت موضوع چیه خودمو آتیش میزنم:w74: میدونم موضوع چیه ولی لازمه بگم که : موضوع چیه؟:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ این نخستین سخنان خاتمی بعد از انتشار حرفهای او در باره گذشت رهبری و نظام و ملت بود. هفته گذشته، خاتمی در دیدار با گروهی از رزمنداگان جنگ ایران و عراق گفته بود: «گر ظلمی شده است که شده است، همه بیاییم عفو کنیم و به آینده نگاه کنیم. اگر به نظام و رهبری ظلم شده است به نفع آینده از آن چشم پوشی شود، و ملت هم بر ظلمی که بر او و فرزندانش رفته است می گذرد.» این گفتههای باعث بروز موضعگیریهای تندی نسبت به رییس سابق جمهوری شد. همچنین هواداران خاتمی به دفاع از گفتههای او به عنوان یک راه حل برای رسیدن به آشتی ملی پرداختند. 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ پست هارو خوندم، هيچکي تو باغ نيست مطمئنی خوندی روح خبیث؟:167: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ من معذرت میخوام که کف کفشت رو واکسی کردم :w00: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ فرشاد محمدی نوشتهاست: «بنده هم به نوبه خودم از اینکه نتوانستم قانون اساسی را بدون تنازل اجرا کنم و در نظام مقدس جمهوری اسلامی مدتی زندان بودم و از اینکه بهترین دوستانم در زندان های جمهوری اسلامی بسر می برند و اینکه در خیابان کتک خور ملسی هستم و اینکه در دانشگاه بچه حرف گوش کنی نبودم و خودم و دوستانم و تشکلی که در آن فعالیت می کردیم را بستند و پس از هفت سال هنوز مدرک تحصیلی ندارم و از اینکه ۵ نفر خانواده ما در ۴ نقطه مختلف دنیا هستند...رسما و کتبا از مقام عظما و آغا عذر میخواهم» منم رسما عذر خواهی میکنم... 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ اینفر نیسا بیگی بیپسته کونوس لیسانسه تو که تی دهنه حرفه هانی نیای چره اتیه مرغونه بوگودی و هسه فگردسی زنای مچلون مونسن تی حرف خایی بیگی...... :w00: 1 لینک به دیدگاه
hosseinb 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ حرفای ملت تو فیس بوک باحال بود عجب بساطی داریم به خدا یعنی میشه تموم شه؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
hosseinb 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ اینفر نیسا بیگی بیپسته کونوس لیسانسه تو که تی دهنه حرفه هانی نیای چره اتیه مرغونه بوگودی و هسه فگردسی زنای مچلون مونسن تی حرف خایی بیگی...... :w00: از عذر خواهی گذشته دیگه غلط کرد. شکر خورد . ببخشش به حرفی زده بنده خدا حالا چی گفتی؟ 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ من معذرت میخام تو یکی رو که عمرا ببخشم.اون روز یادت میاد یکی از مامورام موهاتو گرفته بود و رو زمین میکشیدت.بعد تو یه جیغ تو گوشش کشیدی که تا چند ثانیه گوشش چیزی نمیشنید؟ منم رسما عذر خواهی میکنم... تو روت میشه عذرخواهی کنی؟میدونی چقدر به من ضرر زدی؟میدونی چند تا گاز اشک آور مصرف کردم واسه تو؟قیمت هر کدومش میدونی چنده؟من که رو گنج ننشستم اینفر نیسا بیگی بیپسته کونوس لیسانسه تو که تی دهنه حرفه هانی نیای چره اتیه مرغونه بوگودی و هسه فگردسی زنای مچلون مونسن تی حرف خایی بیگی...... :w00: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ تو روت میشه عذرخواهی کنی؟میدونی چقدر به من ضرر زدی؟میدونی چند تا گاز اشک آور مصرف کردم واسه تو؟قیمت هر کدومش میدونی چنده؟من که رو گنج ننشستم رو نفت نشستی به جاش... زیاد فرقی نداره... 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ رو نفت نشستی به جاش... زیاد فرقی نداره... نفت که رو سفره شماست.من که خودم نون و پنیر میخورم.نفتم کجا بود. به حکم محاربه شما اعدام میشید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده